Asia Me
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Asia Me Sted Anmeldelser

Dr. Henry Cloud
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1291 Synspunkter
6  min læsetid
Asia Me - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 2mln Brugervenlighed 9.2
Kvalitetskampe 75% Popularitet 9.5
Populær alder 20-45 Svig sjældent
Profiller 5mln Bedømmelse 9.3
Svarprocent 79% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Philadelphia, USA
Nej
Irkutsk, Rusland
Nej
Rita, 27
Online
Miami, USA
Ja
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Maracaibo, Venezuela
Ja
Phuket, Thailand
Nej

Fordele og ulemper

 • Adfærdsmæssig matchende teknologi
 • Appens funktion er også forståelig
 • Perfekt mulighed for at kommunikere
 • Er seksuelt og følelsesmæssigt frustreret på grund af de lokale mænd
 • Privatlivsfunktioner er pålidelige
 • Brugerprofiler er reelle på grund af gyldige fotos
 • Bekræftede profiler fremhæves under søgninger
 • Premium-medlemskab kræves til messaging
 • Du kan ikke forvente, at hver eneste pige reagerer på din besked
 • Ikke tilgængelig i Apple App Store
 • Det er svært at finde en kompatibel dato baseret på profiloplysninger alene

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

AsiaMe Resume

Niche dating-tjenester har for nylig fået en enorm popularitet blandt enlige mennesker. Nogle gange ønsker vi at møde en person med en bestemt nationalitet. I en sådan situation kan det være trættende at finde en person med asiatisk nationalitet på det amerikanske websted. AsiaMe er den service, der lader enlige mænd og kvinder mødes og datere asiatiske singler.

Sådan fungerer det

Mængden af information på hovedsiden giver indsigt i principperne i tjenestens arbejde, lader os læse medlemets kommentarer og finde ud af mere om de tilbudte tjenester. Men som du ved, vil læsning af beskrivelserne næppe hjælpe dig med at forstå, hvordan AsiaMe.com fungerer. Inden vi dykker ned i en verden af attraktive singler, er vi nødt til at oprette en profil.

Registreringsformularen findes øverst på hovedsiden, så brugeren behøver ikke at bruge tid på at finde den. Jeg værdsætter tjenestens ønske om at gøre interaktionen med tjenesten let og praktisk.

AsiaMe

Denne lille formular kræver, at du indtaster grundlæggende oplysninger, såsom navn, køn, fødselsdato og angiver e-mail og adgangskode, der skal logges på webstedet senere. Så får du tilbud om at besvare nogle spørgsmål om dine matchpræferencer. Grænsefladen lader brugerne springe over dette trin og fortsætte med at finde dine kampe, men jeg gør det aldrig og rådgiver dig ikke om at gøre det samme. Dette spørgeskema hjælper dig i fremtiden. Du behøver ikke bruge timer på at finde din ideelle kamp, hvis du specificerer alle dine præferencer på én gang.

Nogle mennesker er især kræsne med at finde en soulmate, så dette spørgeskema hjælper med at imødekomme alle behov. Hvis datingtjenester provokerer mistillid, skal du være opmærksom på etiketterne på sikkerhedscertifikater under registreringsformularen. McAfee og GoDaddy beskytter dine data mod svig og din software mod malware. Du kan blive overrasket, men denne lille registreringsformular og et par spørgsmål er alt hvad du skal specificere.

Jeg plejede at registrere mig på tjenesterne med tidskrævende og streng verifikation, så tilstedeværelsen af hurtig e-mail-verifikation på AsiaMe overraskede mig. Brugere skal angive en gyldig e-mail-adresse. Derefter sender tjenesten bekræftelseslinket. Brugeren klikker på dette link og bliver verificeret.

AsiaMe

Efter at jeg havde registreret mig, blev jeg tilbudt at udfylde min profil for at få mere opmærksomhed fra kvinder. Så AsiaMe sparer tid, klienter bruger på registrering, men så tilbyder det at give den resterende del af informationen. At gøre det er i din bedste interesse: Ellers vil flertallet af kvinder ikke sms’e dig. Hvis din profil ikke har noget foto og ingen oplysninger om dig, kan de måske tro, at du er en fidus eller svig, ikke de rigtige mænd, der søger kærlighed.

Talrige AsiaMe anmeldelser rapporterer, at hurtig registrering er den største fordel ved tjenesten. AsiaMe gør alt for at tiltrække, men ikke få klienter til at nægte at bruge et datingwebsted.

Top-3 alternative websteder

AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
1466 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2591 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
3493 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
1835 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
1966 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere

Målgruppe

Den store del af medlemmerne på webstedet er asiatiske brude og enlige mænd, der vil gå ud med disse smukke damer. Næsten en halv million mennesker er aktive hver uge, så chancen for at finde kærlighed her er ret stor. Når du er færdig med registreringen, ser du siden med asiatiske singler online. Se gennem profilerne for at sikre dig, at webstedets publikum er ret brede. Jeg så kvinder i forskellige aldre, fra 18 til 50. Det er bedre at søge efter en ideel match ved hjælp af filtre.

Profilkvaliteten er ret god. For øvrig behøver du ikke betale for medlemskab og købe kreditter for at udforske profilen for den pige, du kan lide. Jeg har stået over for en AsiaMe anmeldelser skrevet af brugeren, som ikke var tilfreds med profilens kvalitet. Stadig er min mening, at mængden af information her er nok til at finde ud af de nødvendige oplysninger om din kamp, udforske hendes interesser og se på nogle fotos. Desværre kræver det at du kontakter dine kampe at betale penge. Der er flere måder at kommunikere med folk på AsiaMe: CamShare, Live Chat, Call Service, Admirer Email osv. Jeg elsker muligheden for at foretage videoopkald, sende virtuelle gaver og dele fotos.

Hvis du vil søge efter din kamp på egen hånd, kan du anvende filtre, såsom aldersgruppe, land, interesser, uddannelse, fysiske parametre, erhverv og så videre. Smart match-sektionen giver dig mulighed for at finde kampen baseret på spørgsmål, du var nødt til at besvare efter registrering.

prisfastsættelse

De, der har brug for at nyde alle fordelene ved AsiaMe, skal betale penge. I modsætning til andre tjenester, der kræver, at folk betaler for et medlemskab, er denne baseret på princippet om kreditter. Kreditter er en intern valuta, der lader brugere chatte med medlemmer, sende kærlighedsbreve, gennemse alle medlemsbilleder, få et svar fra kundepleje hurtigere end andre medlemmer, sende gaver, foretage videoopkald osv.

Brugere har tre muligheder:

 • 2 kreditter – $ 3,99.
 • 16 kreditter – $ 96,00.
 • 100 kreditter – $ 399,00.

Du kan betale ved hjælp af ethvert praktisk betalingssystem: Visa, MasterCard, PayPal, Discover og American Express. Alle betalinger på webstedet er sikret, så du behøver ikke bekymre dig om dine penge og bankkortdata. Det kan se ud til, at webstedet er dyrt nok, men prisen på chat er 0,5 point pr. 5 minutter, CamShare koster 0,6 point pr. 1 minut, 1 EMF-mail koster en kredit, etc. Prisen for medlemskab i mange tjenester overstiger det beløb, du bruger på kreditter.

Sikkerhed

Spørgsmålene om sikkerhed bekymrer både nye og erfarne brugere af datingtjenester, og jeg er ikke undtagelsen. Jeg vil føle mig sikker og være sikker på, at tredjeparts tjenester og ondsindede brugere ikke får adgang til mine data. Alle disse bekymringer giver ingen mening, når du bruger AsiaMe.com. Hvis du ruller ned på siden, finder du afsnittet med klientbeskyttelsespolitikken. Brugere kan finde tip til korrekt brug af tjenesten, som f.eks. Ikke sender penge til andre medlemmer, ikke del dine oplysninger med andre medlemmer, ikke udveksle fotos med andre brugere for at sikre sig, at de er rigtige mennesker og så videre.

E-mail-verifikation giver brugerne mulighed for at registrere flere profiler, så det er muligt at kontrollere alle brugere og identificere svindel. Derfor er det op til hver bruger at definere den mistænkelige aktivitet og beskytte sig selv. Informer administrationen om tegn på ondsindet aktivitet, du ser.

Dr. Henry Cloud - foto

Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.