Blogindlæg Europæiske Kvinder Vs Amerikanske Kvinder: Traditioner Kontra Moderne Meninger?
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Europæiske Kvinder Vs Amerikanske Kvinder: Traditioner Kontra Moderne Meninger?

Sag Kenny
Oppdatert: 10 apr 2023
16230 Synspunkter
Europæiske Kvinder Vs Amerikanske Kvinder: Traditioner Kontra Moderne Meninger?

Europa er beboet med forskellige nationaliteter, og det er ret svært at sammenligne dem med amerikanske damer. Ikke desto mindre har amerikanere og europæere en masse lignende synspunkter og traditioner baseret på deres historiske udvikling. Pilgrimme, der satte fod på det amerikanske kontinent, var bærere af europæiske kulturelle traditioner, så amerikansk kulturs grundlæggende principper blev dannet under indflydelse af europæiske ideer.

Det konceptuelle grundlag for amerikansk kultur blev dannet af ideerne fra de franske og britiske oplysere; amerikaneren her var kun måden at udtrykke dem på. Ideen om en person, der er i stand til at opnå rigdom og en værdig position i samfundet, uanset ens oprindelse, religion eller nationalitet, blev kun mulig i forening med principperne om demokrati implementeret i Den Amerikanske Republik.

Derfor er disse kulturer tæt forbundet, men de tog forskellige veje i deres udvikling og blev helt uafhængige. I begge dele af verden er der mennesker, der ikke er bange for at være, hvem de er, og som med glæde udtrykker sig på forskellige måder. Der er mange lande i Europa, og folk fra hver af dem adskiller sig i deres synspunkter og har kontrastværdier. For eksempel er skandinaviske damer kyndige, taler flere sprog, er modige og selvafhængige. De foretrækker behageligt, men stilfuldt tøj.

Europæiske kvinder VS Amerikanske kvinder: traditioner VS Moderne udtalelser?

Hvad angår franske kvinder, er de definitionen af femininitet, ser altid deres bedste ud, har makeup på og opfører sig meget “ pige. ” Der er mange flere eksempler på forskelle mellem europæiske kvinders mentalitet, men de har alle noget til fælles, og det er det, der adskiller dem fra piger fra USA. Hvis en herre er det på udkig efter en kvinde til at gifte sig, han skulle være opmærksom på Europæiske brude da de virkelig er usædvanlige. De har også specifikke forventninger til forhold og kvinders roller i dem. Lad os se, hvad der gør dem unikke, og hvad de kan forvente, når de går ud af disse damer!

Værdier, mål, livsstil og andre ting, der adskiller europæiske damer

Det europæiske folk er kendt for at følge deres traditioner og have lidt mere konservative synspunkter end amerikanske repræsentanter. I disse dele af verden påvirker selv klima kvinders holdninger og udseende. For eksempel er det i Europa ofte overskyet og koldt, og i USA er der ekstreme vejrændringer i forskellige stater. Europæere har lysere hud og ser yngre ud, fordi det er mindre solrigt der, og deres hud påvirkes ikke af den. Desuden foretrækker amerikanske kvinder komfort frem for mode og stil, iført sweatpants og skjorter hver dag, fordi de kan lide det. Tværtimod er europæiske singler altid stilfulde og attraktive. De går i butikker med let makeup på og kan være iført jeans og T-shirts, men de gør deres tøj mere fancy ved at tilføje tilbehør. Nå, der er nogle andre forskelle mellem damer med kontrast kulturel baggrund, og du kan se dem nedenunder.

Opførsel

I USA er det almindeligt, at kvinder får hinanden komplimenter, idet de fortæller, at de kan lide nogens tøj eller deromkring. Fremmede siger altid sådanne ting og lyser stemningen hos mennesker, de ser, og siger alt fra deres hjerte. Europæiske kvinder gør normalt ikke sådanne ting, fordi de er mere private. Kun deres nærmeste venner hører sådanne ting fra dem. Desuden er amerikanske kvinder flirtende, men gør det på en direkte måde; de gør det ikke for sjov, men ønsker at oprette en dato. Og for europæiske piger er flirting en klassisk kultur; det er som at dele en vittighed for dem. De flirter for sjov uden skjulte intentioner. Også i USA spørger damer ofte fremmede, som arbejdere i butikkerne, hvordan deres dag var. Men de gør det på grund af manerer, men ikke fordi de virkelig vil vide det. Europæiske hustruer ønsker i stedet virkelig at finde ud af, hvordan personen har det.

forhold

I Amerika er der mere formelle dateringsfaser. For eksempel, når to mennesker mødes, skal den, der inviterer en anden, gøre alt klart og forklare, at det er en formel dato og vælge et passende sted. Europæiske kvinder behandler datingkultur mindre formelt, fordi de normalt møder deres potentielle partnere på samlinger. Før de bliver et par og ser hinanden tete-a-tete, tilbringer de en masse tid omgivet af deres venner. Derudover kan en mand og en kvinde gå ud for en kop kaffe eller gå i biografen, men ikke kalde det “ forhold ” eller “ dating. ”

Kendskab til at gøre

I dag bruger mange mennesker postordrebrude websteder og apps til at finde deres partnere. Vestlige mænd kan let finde smukke europæiske kvinder til ægteskab der eller henvende sig til en god gammel metode til at lære nogen at kende gennem gensidige venner. Europæiske singler har en tendens til at vide mere om de herrer, de ville gå på en date med, fordi de introduceres til hinanden på fester. Kvinder fra USA er også vant til at have “ en plan B ”, hvis de ikke kan lide den mand, de er på en date med. De ved, at de har mange muligheder og valg, og det er svært for dem at vælge en partner, fordi der er mange enlige mænd tilbage. Til gengæld foretrækker europæiske piger at nyde tiden på deres date og ikke tænke på nogen anden undtagen herren foran dem.

Tips til at vinde europæiske brudes hjerter

Det menes, at europæiske brude er nogle af verdens mest progressive kvinder. For det meste forsøger de at distancere sig så meget som muligt fra stereotyperne i det traditionelle samfund. Den gennemsnitlige europæiske kvinde foretrækker ikke at blive behandlet som en smuk, skrøbelig pige, men som en person. De kan lide at blive betragtet som lige. En mand skal være fleksibel og undgå at bruge stereotyper vedrørende kønsroller. Når en mand møder sin europæiske elskers forældre, ser de ud til at være åbne og imødekommende, men med tiden, en mand vil forstå, at han har brug for at bruge en unik tilgang til alle.

Da europæiske hustruer er populære blandt vestlige mænd, deler de ivrig råd om at få deres elskere til at føle sig glade og modtage deres opmærksomhed. Efter at have fulgt deres tip, kan en vestlig fyr let find en brud og overraske hende med hans manerer, opmærksomhed og pleje. Grundlæggende rådgivning inkluderer:

  • Overvej hendes mentalitet;
  • Vær gentlemanly;
  • Fortsæt det intellektuelle niveau;
  • Vis følelsesmæssig støtte;
  • Find lignende interesser;

Afsluttende tanker

Ægteskaber mellem europæiske kvinder og amerikanske mænd er almindelige i dag. De samtidige ligheder og forskelle i deres kulturer gør deres forhold mere interessante og begivenhedsrige. De er nødt til at tilpasse sig hinandens synspunkter og hjælpe med at nå fælles mål. Der er faktisk mange europæiske kvinder i Amerika, så en mand behøver ikke engang at gå langt væk for at møde dem.

Når man sammenligner europæiske piger kontra amerikanske piger, kan man konkludere, at de har kontrastfulde forventninger fra forhold. Datingkultur i begge disse lande adskiller sig baseret på holdningen til ægteskab, da singler derfra ikke skynder sig at blive hustruer og få børn. De har dog stærke familieværdier og ønsker, at deres mænd skal hjælpe dem med at tage sig af børn og dele ansvar. Hvis du efter at have læst denne artikel forstod, at europæiske kvinder matcher dit billede af “ ideelle kvinder, ”, så tøv ikke med og tag skridt hen imod at finde din kærlighed!

Forfatter til projektet

Sag Kenny
Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.
Sociale links
Sag Kenny - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden