Blogindlæg Bedste Destination For At Finde En Kone – Asien, Latinamerika Eller Europa?
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Bedste Destination For At Finde En Kone – Asien, Latinamerika Eller Europa?

Dr. Henry Cloud
Oppdatert: 10 apr 2023
15703 Synspunkter
Bedste Destination For At Finde En Kone – Asien, Latinamerika Eller Europa?

Vi kan ikke fortælle dig, hvilket er det bedste land at finde en kone, selvfølgelig — for nogle mænd, det er USA, for nogle er det Ukraine, for andre er det ethvert sydamerikansk eller sydøstasiatiske land. Det afhænger kun af dine krav og præferencer. Nogle amerikanske mænd foretrækker loyale Asiatiske brude der drømmer om at være hjemmeværende hustruer — i dette tilfælde er lande som Thailand, Vietnam eller Filippinerne det rigtige valg. Nogle amerikanere vil finde en smuk asiatisk pige, der vil have moderne syn på ligestilling og familieværdier — i sådanne tilfælde, de bedste lande til at finde en loyal kone er Korea og Japan.

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

For dem, der søger efter en udenlandsk brud, svaret på spørgsmålet “ hvilket land der har de bedste hustruer ” er klart: Colombia, Brasilien og andre latinamerikanske lande. Hvis du vil finde en smuk slavisk brud, der vil være både feminin og stærk, er det bedste sted at finde en kone Østeuropa. Vi vil uddybe det nedenfor, så hvis du vil forstå, hvilket er det bedste land at finde en kone til dig, skal du fortsætte med at læse!

Årsager til internationale ægteskaber er populære 

Baseret på Pew Research Center, er der en dramatisk stigning i internationale ægteskaber i USA i disse dage. En stigende andel af damer, der bliver godkendt til et forlovede visum, er asiatiske og latinamerikanske damer, mens europæiske nygifte er ved at falde. I henhold til 2019-statistikken K-1 visum havde 34.581 optagelser. I øjeblikket stiger antallet af par, der ønsker at opbygge tværkulturelle forhold, konstant. Og der er adskillige grunde til det. 

Udforskning af nye kulturer

En betydelig andel af mennesker (ca. 25%), der engagerer sig i internationalt ægteskab, har en trang til at åbne nye horisonter for sig selv. Når du bygger tæt bånd med en dame internationalt, kan du berige din indre verden betydeligt og vokse som en person. Bortset fra at dykke dybt ned i nye traditioner og værdier, kan du lære et andet sprog, prøve forskellige retter og besøge fantastiske steder.   

Børn med forskellig genetik

Hvis du gifter dig med en dame med forskellig etnicitet, har du en enestående mulighed for at føde børn med ekstraordinære fysiske træk og mentale evner. Som 2015-forskning siger, børn født i internationale ægteskaber er mere intelligente, har bedre helbred og har mere fremtrædende fysiske træk sammenlignet med deres stipendiater i samme alder. 

Internationale forhold resulterer i de mest succesrige ægteskaber

Oprettelse af nære obligationer med udenlandske brude er stigende i USA, da internationale ægteskaber har en lavere skilsmissesats (1,3 pr. 1.000 mennesker) sammenlignet med ægteskaber med indfødte (2,9 pr. 1.000 mennesker). Ved at finde en perfekt udenlandsk kone kan du få en chance for at opbygge sunde og glade forhold og nyde livet med din ægtefælle.

Internationale ægteskaber — Interessante fakta og relevant statistik

Internationale ægteskaber — Interessante fakta og relevant statistik

Vigtigste træk ved postordrebrude i forskellige regioner

Hvis du stadig tøver med, hvilken region du skal vælge at arrangere en søgning efter din perfekte udenlandske kone, kan du sammenligne funktionerne i postordrebrude af forskellige etniske grupper. Ved at analysere disse oplysninger vil du indsnævre dit søgeområde og nå dine forholdsmål hurtigere og mere effektivt. 

Asiatisk postordrebrude — en perfekt blanding af karism og lydighed

Asiatiske hustruer er en af de mest populære udfordrere på den internationale dating scene. Bortset fra at være forbløffende smuk, får disse damer en række funktioner, der engagerer vestlige mænd. 

 • I modsætning til europæiske damer er asiatiske piger mere underdanige og omsorgsfulde. Disse kvinder behandler deres mænd som konger. Ikke desto mindre kræver de den samme opmærksomhed fra deres betydningsfulde andre. 
 • Selvom asiatiske kvinder har deres interne lidenskab, viser de det ikke som latinske kvinder. Når din asiatiske brud stoler på dig, kan hun afsløre al den kærlighed, du ikke engang har tænkt på. 
 • Det mest fremtrædende træk, der adskiller asiatiske damer fra andre kvinder, er deres udseende. Disse damer har eksotiske fysiske egenskaber, slanke kroppe og smukke smil. Asiatiske piger ser typisk meget yngre ud end deres faktiske alder. 
💗 Hvis du leder efter en lydig, smuk og ungdommelig dame, er du velkommen til at lede efter din soulmate i asiatiske lande på EasternHoneys. 💗

Latinske hustruer — Allerende, lidenskabelige og smukke brude

Hvis du vil tilføje en dosis kærlighed til dine romantiske ventures, er du velkommen til at søge efter en fremmed kone i Latinamerika. Selvom hver nationalitet er forskellig, har latin postordrebrude mange almindelige træk, som du helt sikkert vil beundre. 

 • I modsætning til små asiatiske kvinder, kan latinske skønheder prale af krumme former. Latinbrude være særlig opmærksom på deres kroppe. De plejer sig godt og fremhæver deres bedste træk for at virke forbløffende uanset lejligheden. 
 • Latinske damer er ikke så karriereorienterede sammenlignet med europæiske piger. De foretrækker at være husmødre og fokusere på at udvikle deres familiebånd snarere end deres karriere. 
 • Udenlandske brude fra latinske lande er kendt for deres lidenskabelige natur. Disse damer er følelsesmæssige, inspirerende og meget aktive uanset den livsfære, de beskæftiger sig med. 
💗 Latinske hustruer er perfekte partnere for dem, der ønsker at dele deres liv med kærlige, kærlige og hengivne kvinder – besøg Love Fort og find din kærlighed! 💗

Europæiske brude — At pleje kvinder, der søger kærlighed

Hvis du er på udkig efter moderne, veluddannede og smukke kvinder, skal du være opmærksom på udenlandske brude fra Europa. Lær funktionerne hos disse smukke damer for at afgøre, om disse piger lever op til dine forventninger. 

 • Europæiske brude vil næppe være husmødre som Latina-damer. Selvom kvinder fra Europa stræber efter at opbygge karrierer, kan de perfekt afbalancere deres arbejde med familielivet. 
 • Europæiske brude er besluttsomme og uafhængige. I modsætning til asiatiske hustruer stræber disse kvinder efter ligestilling i forhold og vil gerne dele husstandsopgaver med deres betydelige andre. 
 • Udenlandske hustruer fra europæiske lande er trofaste. Disse damer demonstrerer et højt loyalitetsniveau, mens de er engagerede i deres partnere. 
💗 Hvis du vil have en pålidelig partner ved din side, skal du tænke på at søge efter en udenlandsk kone i Europa på Jolly Romance.💗
Hvad er det bedste sted at finde en kone? 

Hvad er det bedste sted at finde en kone? 

Spekulerer du stadig på, hvilket er det bedste land at søge efter perfekte koner? Selv hvis du bestemmer, hvilken kvinde du gerne vil have ved din side, har du muligvis stadig ingen idé om, hvor du skal starte dit kærlighedseventyr. Vi har leveret grundig undersøgelse for at finde det mest optimale sted at finde en soulmate. Når du har disse oplysninger til rådighed, vises søgningen efter din perfekte partner en leg. 

Asien — Mangfoldighed af etniske grupper og kulturer

Hvis du ser gennem visumproblemerne statistik, vil du se, at Filippinerne, Vietnam og Kina er de mest populære lande blandt vestlige mænd, der organiserer søgningen efter udenlandske hustruer. Størstedelen af mænd foretrækker at kommunikere med damer fra større byer, da der er stor chance for, at kvinder, der bor i store byer, taler engelsk flydende.

Mange mænd søger også deres sjælkammerater i Japan. Dette land åbner adskillige muligheder for at finde en dame til at dele livet med. Thai piger fortryller også potentielle brudgomme fra hele verden. For øvrig har internationale ægteskaber stor popularitet i de fleste asiatiske lande. Uanset hvilket asiatisk land du vælger, vil du helt sikkert finde din perfekte kvinde. 

Latinamerika — Sweet spot for at søge efter smukke og lidenskabelige hustruer

Latinamerika tilbyder en rig mangfoldighed af lande, etniske grupper og nationaliteter. Uanset om du vil nyde livet med en varm brasiliansk babe eller opbygge en stærk forbindelse med lydig colombiansk skønhed, du kan helt sikkert nå alle dine forholdsmål ved at organisere din søgning med de rigtige værktøjer. 

Størstedelen af potentielle brudgomme vælger Colombia, Mexico, Brasilien og Argentina til at kommunikere med damer. Vestlige mænd søger normalt efter piger i både store og mindre byer. De tror, at kvinder fra disse lande kan infusere deres liv med lykke, pleje og støtte. 

Europa — Region med målbevidste og smukke kvinder 

Østeuropa er den mest gunstige destination for adskillige frivillige fra Vesten. I øjeblikket er Ukraine det mest populære sted at finde de bedste udenlandske brude. Talrige piger er klar til at immigrere til et andet land for at flygte fra krig og starte deres liv på et tomt lærred. Da det er farligt at besøge Ukraine med det samme, møder mænd deres sjælkammerater online eller i europæiske byer for at kende hinanden bedre og afgøre, om deres forhold har en fremtid. Ikke mindre populære lande til at møde en kone i Europa er Rusland, Polen, Moldova og Rumænien. 

Hvilken nationalitet er den bedste til at gifte sig?

Valget af den bedste nationalitet til at gifte sig afhænger kun af dine forholdsmål, tro, den type personlighed, du leder efter, og dine præferencer. 

 • Hvis du foretrækker lydighed, trofasthed og fredeligt liv, er du velkommen til at lede efter de bedste hustruer blandt vietnamesiske, thailandske, japanske eller kinesiske damer. 
 • Hvis du vil tilføre dit forhold til dine lokale dating- og ægteskabstendenser, skal du vælge ukrainske, russiske, moldaviske og polske piger. Disse kvinder er allerede vestliggjort og er klar til at tilpasse sig en ny kultur. 
 • Disse mænd, der søger eventyr og uforglemmelige følelser i forhold, kan være opmærksomme på brasilianske, colombianske og mexicanske damer. Med deres interne lidenskab vil disse damer helt sikkert tilføre dine forhold til et pulserende spektrum af følelser. 
Hvorfor leder postordrebrude efter udenlandske mænd?

Hvorfor leder postordrebrude efter udenlandske mænd?

Damer fra forskellige lande har deres egne motiveringer til at lede efter deres kærlighed i udlandet. Nogle piger er trætte af de lokale mænds holdning, mens andre leder efter bedre livsmuligheder. Mens årsagerne til internationalt ægteskab adskiller sig fra nationalitet til nationalitet, er de normalt som følger.

 • Selvudvikling. Mange damer opnåede meget i deres hjemlande og ønsker at krydre deres liv med tværkulturelle forhold. De tror, at det vil hjælpe dem med at vokse som personligheder og åbne helt nye horisonter i deres liv.
 • En stærk idé om internationalt ægteskab. Talrige piger fra forskellige lande drømmer om at gifte sig med udenlandske mænd. De ser en masse fordele i internationale forhold, såsom at lære om nye kulturer, bo i to lande og opdrage tosprogede børn. 
 • En trang til at prøve det vestlige mønster af forhold. Vestlige mænd lokker mange kvinder over hele verden. Fra deres måde at behandle deres partnere og slutte med deres tilgang til ægteskab — er flere og flere kvinder klar til at forlade deres hjemlande for at opbygge stærke bånd med amerikanske mænd. 
 • Et ønske om at flygte fra giftige forhold. Afhængigt af landet og en bestemt livssituation lider nogle piger af giftige forhold. Damer, især dem, der bor i latinlande, er trætte af den offensive opførsel af lokale machoer og søger mere opmærksomhed fra deres partnere. Derfor nærmer flere og flere kvinder sig dedikerede postordrebrude websteder i håb om at finde en soulmate i udlandet.

Hvordan finder man en kone fra et andet land hurtigt og nemt?

Du kan selvfølgelig gøre det offline, men vi anbefaler dig meget find en kvinde til ægteskab online. Det er meget hurtigere og billigere end at rejse til et fremmed land; det er meget mere sikkert end at nærme sig brude på gaderne i Ukraine, Brasilien eller Kina; og det er meget mere praktisk — når alt kommer til alt behøver du ikke engang at forlade dit hjem på den indledende fase af dit forhold. Ja, de fleste internationale datingsider er ikke gratis at bruge, men de koster omkring $ 20- $ 40 pr. Måned, hvilket betyder, at de stadig er meget billigere end alternativet.

Forfatter til projektet

Dr. Henry Cloud
Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.
Sociale links
Dr. Henry Cloud - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden