Blogindlæg Hvor Meget Koster En Brud: Fuld Postordrebrude Prisfastsættelse
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Hvor Meget Koster En Brud: Fuld Postordrebrude Prisfastsættelse

Caroline Criado Perez
Oppdatert: 10 apr 2023
15948 Synspunkter
Hvor Meget Koster En Brud: Fuld Postordrebrude Prisfastsættelse

Bedste internationale datingsider giver dig mulighed for at finde en kone af enhver nationalitet. Selvom hele processen undertiden kan henvises til en ‘ at købe en brud ’, køber du faktisk ikke en person. “ postordrebrude omkostninger ” betyder alle penge, som du har brugt under online-datering.

Du kan undre dig over, om det er muligt at købe en kone, for eksempel til $ 1.000? I teorien, ja, men postordrebrude prisfastsættelse varierer. Der er ikke noget fladt skøn, da mange faktorer påvirker den endelige sum på postordrebrude websteder. Og du skal stadig være opmærksom på, hvad du kan forvente, da den økonomiske side er en væsentlig faktor og en mulig deal-breaker for singler, der overvejer internationale forhold.

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

Bedste internationale datingsider – alt om priser

⭐️ JollyRomanceFra $ 2,99💥 Få 10 point, hvis det bekræftes pr. Mail 💥
⭐️ EasternHoneysFra $ 2,99💥 Få 20 point efter registrering 💥
⭐️ BravoDateFra $ 2,99💥 Første pakke efter at have brugt 2,99 i stedet for 9,99 💥
⭐️ LaDateFra $ 2,99💥 Få 30 point med registrering og e-mail-bekræftelse 💥

Hvad er komponenterne i postordrebrude omkostningerne?

Hvad er komponenterne i postordrebrude omkostningerne?

Mange faktorer udgør priserne på postordrebrude. Vi samlet de vigtigste for at vise dig de vigtigste udgifter og foretage et groft gennemsnit af “ brudebudget ”.

 1. Medlemskontingent. Normalt har dating / ægteskabssider et par typer medlemskab. Gratis giver adgang til de grundlæggende funktioner og tjenester, og Premium åbner webstedets fulde potentiale. I øjeblikket er de gennemsnitlige omkostninger på postordrebrude premium medlemskab omkring $ 25 / måned.
 2. Servicegebyr. Tjenester af høj kvalitet kræver betaling, og som regel er postordre-websteder gebyrbaserede. Det betyder, at du betaler for antallet af tjenester, du faktisk bruger. Størstedelen af kommunikationsværktøjer har en tendens til at være brugsbetalingsdygtige, og prisen afhænger af den type service, du vil bruge, og den tid, du bruger på at kommunikere.
 3. Rejseudgifter. Før eller senere vil du møde din pige IRL, og det kræver også penge. Hvis du beslutter at besøge din pige, skal du forvente at bruge på billetter, indkvartering, fritid og gaver.
 4. Dokumenter og juridisk rådgivning. Internationale og indvandringslove kan variere i forskellige lande, og nogle gange er det vanskeligt at følge med. For at gøre processen mindre smertefuld har du brug for juridisk rådgivning og / eller hjælp til dokumentets forberedelse.
 5. Bryllupsudgifter. Ifølge den seneste undersøgelse er de gennemsnitlige bryllupsomkostninger $ 33.900. Derudover går flertallet af par på bryllupsrejse og tilbringer cirka $ 5.000. Men sådanne udgifter er meget varierende, og du kan finde en mulighed, der passer til dit budget.

Dette er de vigtigste dele af prisen postordrebrude, som du bør forvente at betale for en fantastisk brud fra udlandet. Men nogle af faktorerne er varierende, så lad os undersøge, hvad der kan påvirke de endelige omkostninger ved postordrebrude.

Hvad påvirker omkostningerne ved en online brud?

Hvis du vil finde billigt postordrebrude, skal du vide, at den største indflydelse på en endelig pris er et ægteskabssite, du vælger at deltage i.

Lad os se prisfastsættelsen af det typiske datingside på eksemplet med UkraineBrides4you hjemmeside:

udgifterUkraineBrides4you
Gratis tjenesterRegistrering, browsingprofiler, visning af offentlige fotos, brug af søgning, kundeservice, download af mobilappen, siger ‘ Hi ’ beskedskabeloner, isbrytere (, læse introduktionsmails fra andre brugere
KommunikationstjenesterLive chat (0,5 point hvert 5. minut; 0,3 point pr. Sendt stemmemeddelelse; 1,5 point pr. Foto sendt eller vist; 2,5 point pr. Video vist) Afsendelse af premium-emotikoner i live chat (0,1 kredit hver gang sendt) Mails (1 stempel os brugt til at sende / læse en mail; 1 stempel til visning/tilføj en vedhæftet fil) Se offentlige udsendelser (de første 3 sekunder er gratis. Hvis du har en voucher, anvendes de gratis minutter til begyndelsen, efter at der vil blive opkrævet 0,2 point pr. minut) Tekstchat under offentlige udsendelser (almindelige tekstmeddelelser er gratis under udsendelsen. Popmeddelelser faktureres kl. 0,05 pr. Meddelelse) En-til-en-chatrum (hvis du har en voucher, anvendes de gratis minutter til begyndelsen, efter derefter opkræves 0,5 point pr. minut. SMS — de samme priser som for chat under offentlige udsendelser) Udvikling med tv-stationer (0,5 point pr. Minut pr. Tv-selskab deltog)
Ekstra tjenesterAfsendelse af blomster (fra $ 129, levering betales yderligere) Afsendelse af gaver (fra $ 159 + levering)
Kreditomkostninger2 kreditter — $ 3,99 (pakken indeholder 3 værdikuponer, 10 virtuelle gaver og 20% slukket i 14 dage på One-on-One og Chat-service16 Kreditter — $ 96,00 (pakken inkluderer 6 værdikuponer, 30 virtuelle gaver og 20% slukket i 14 dage på One-on-One og Chat-service100 Credits — $ 399,00 (pakken inkluderer 6 værdikuponer, 30 virtuelle gaver og 20% slukket i 14 dage på One-on-One og Chat-service)
Frimærkeomkostninger5 Frimærker — $ 16,99 til en rabat ($ 32,00 — almindelig pris) 16 Frimærker — $ 49,99 til en rabat ($ almindelig pris)

Bemærk, at denne prisfastsættelse af postordrebrude omkostninger kun er et eksempel, så tjek de aktuelle omkostninger for tjenester på det datingside, du overvejer at tilmelde dig.

Få den bedste pris på et datingside for en brud online

Få den bedste pris på et datingside for en brud online

At få den bedste værdi for de penge, du betaler, er en stor færdighed at have, da det vil hjælpe dig med at bruge dine ressourcer med omhu og give dig mulighed for at undgå unødvendige udgifter, når du søger efter postordrebrude. Her er nogle tip, der hjælper dig med at få den bedste pris:

 • Hvis det postordrebrude websted, du beslutter at bruge, har en matchende algoritme, skal du bruge den til at få nøjagtige partnerforslag. Tag dig tid til at udfylde spørgeskemaer i detaljer, angiv de vigtigste præferencer og ønsker for den kommende kone.
 • Lad ikke din profil være udfyldt. At glemme, at du ikke er den eneste, der vælger, er en enorm fejltagelse. Ingen postordre kone vil beslutte at skrive til en mand uden foto eller i det mindste nogle grundlæggende oplysninger om ham.
 • Brug webstedet postordrebrude regelmæssigt for at holde kontakten og kommunikere mere med et par piger, du kan lide. Det vil hjælpe dig med at lære de potentielle kandidater bedre at kende og vælge en til et langdistanceforhold hurtigere.
 • Hold øje med salg og sæsonbestemte bonusser. Normalt sender datingsider e-mails om kommende salg eller rabatter på medlemskab. Benyt dig af dem!

Omkostningerne ved at få en postordrebrude til USA

Omkostningerne ved at få en postordrebrude til USA

Hvor meget koster det for en postordrebrude at komme til USA? Dette spørgsmål er dukket op i hovederne på hundreder af udenlandske mænd. Sagen er, at der er to effektive måder at få din kone til USA på:

 1. Ved at ansøge om et K-1-visum.
 2. Ved at ansøge om et CR-1-visum. 

Ringer det en klokke? Hvis ikke, skal du være opmærksom på nedenstående tabel. Her sammenligner vi specifikationerne og prisen for hvert visum. 

Typer af visaGennemsnitsprisBeskrivelse
K-1 visum$ 2200Det mest almindelige visum blandt internationale par, der ønsker lovligt at gifte sig i USA. Folk foretrækker dette visum, fordi processen med at få det ikke tager så meget tid (4-5 måneder). Når bruden får det, kan hun flyve til USA og gifte sig med dig lovligt inden for de første 90 dage. Du kan dog ikke arbejde, før du får et grønt kort, hvilket tager mere tid med et K-1-visum.  
CR-1 visum$ 1200Dette er et ægtefællesvisum for folk, der besluttede at gifte sig uden for De Forenede Stater. Processen tager mere tid end at få et CR-1-visum. Når de henter, kan bruden ansøge om et grønt kort, og chancerne for at få hende hurtigere er større. 

Stadig fungerer begge disse muligheder godt for amerikanere, der er ivrige efter at gifte sig med en brud fra udlandet. De garanterer et lovligt ægteskab og muligheden for at blive statsborger i USA for en brud i fremtiden. 

Hvor meget er postordrebrude? Alt hvad du behøver at vide om postordrebrude prisfastsættelse

Hvor meget er postordrebrude? Alt hvad du behøver at vide om postordrebrude prisfastsættelse

Kan du købe postordrebrude? Så underligt som det lyder, men ja. Du vil dog ikke have hende sendt til dig via e-mail uden hendes samtykke. postordrebrude omkostninger afhænger helt af:

 • Den platform, du vælger.
 • Tjenester, du skal betale for.
 • Det land, hvor postbruden kommer fra. 
 • Visa.

Lad os nu analysere omkostninger til ordrepostbrud fra et generelt perspektiv. 

 • Onlineudgifter: 

Afhængig af datingappen er det mere sandsynligt, at du køber kreditter for at bruge disse funktioner:

 1. Live chat 
 2. Udveksling af fotos i chat 
 3. Videregivelse af billeder i mails 
 4. Åbning af videoer i chats 
 5. Afsendelse af e-mails til et sympatisk medlem 
 6. Online gaver. Der er ingen billige postordrebrude, så sørg for at give hende en anstændig gave. Du kan besøge stedet og tjekke det nuværende katalog og vælge noget derfra.
 • Offline udgifter

postordrebrude omkostninger afhænger også af det land, din kvinde er fra. Der er forskel mellem at rejse til Mexico og tage en tur til Sverige. Derudover er nogle lande temmelig billige, ligesom Ukraine, og nogle opkræver meget flere penge, som Norge. Vær opmærksom på din dames geografiske opholdssted. Det er hvad der går ind i offline affaldet:

 1.  To-vejs billet 
 2. Indkvartering 
 3. Restaurant 
 4. Offline gaver 
 5. taxa 
 • Visa udgifter

Du har set to slags visa, du kan bruge til at gifte dig med en international kone. En af dem er mere, og den anden er billigere. 

Mere om rejseudgifter

Mere om rejseudgifter

Omkostninger ved en postordrebrude afhænger for det meste af rejseudgifter. Rejse er en væsentlig del af ethvert forhold, fordi det giver dig mulighed for endelig at se, røre og tale med hinanden personligt. Hvis du f.eks. Ønsker at få et K-1-visum, skal du mødes i det virkelige liv mindst en gang. Derfor er det nødvendigt. 

Hvis du er den, der valgte at fordybe sig i en engagerende rejse, skal du erkende disse faktorer: 

 • Omkostningerne ved billetterne til et specifikt land. 
 • Prisen for boligleje (hotel eller en lejlighed) og længden af dage, du skal bo der. 
 • Transport. Omkostninger til postbrud afhænger af, om du er klar til taxaer eller offentlig transport her. 
 • Mad. Vil du spise på billigere caféer eller overdådige restauranter? Sørg for at kontrollere gennemsnitspriserne på måltiderne, før du rejser til et land. 
 • Underholdning. Du går ikke kun og spiser, ikke? Nogle par går i biograf eller teater. Nogle foretrækker gallerier eller museer. Alt dette tager penge. 

Derfor er her en kort tabel med rejseudgifter, du kan huske, før du nøjes med den næste tur:

To-vejs billetter(afhængigt af landet)Indkvartering(hotel, condo, lejlighed)Transport(taxaer, metroer, busser, tog)Mad(billig eller en billig restaurant, en lun cafe) Underholdning(museer, gallerier, biograf, spil, koncerter)

Datoen og viser udgifter

Når du har et spørgsmål om, hvor meget der er postordrebrude, står svaret i dit generøsitetsniveau. Når du går på en date, skal du være parat til at betale penge for forskellige tjenester. Naturligvis vil alt være billigere, hvis din brud kommer fra en lille by, men hvis hun kommer fra en større by, skal du stole på større beløb.

Datatyper:

 • Restaurant (de gennemsnitlige måltidsomkostninger for to er $ 50- $ 60), café ($ 20- $ 30). 
 • Biograf (to filmbilletter opkræver $ 20 + popcorn $ 20- $ 30).
 • Koncert — gennemsnitsprisen for 2 er $ 70- $ 80. 
 • Teater — $ 20- $ 30. 

Det afhænger af landet og den faktiske by, du har en dato i. 

💗 Find en sød europæisk brud på AmourFactory 💗

postordrebrude pris er afhængig af de gaver, du også er klar til at dele:

Presents

 • Blomster — $ 20 +
 • Parfumer — $ 30 +
 • Taske — $ 20 +
 • Billet til et sted — $ 15 +
 • Spa retreat — $ 300- $ 400 pr. Dag…

Udvalget af gaver er alsidig. Det er bedre for dig at vælge nutiden, der falder sammen med din dame. 

Hvordan sparer man penge på dating med en postordrebrude? 

Hvordan sparer man penge på dating med en postordrebrude? 

postordrebrude priser kan muligvis skræmme udenlandske mænd, men luk ikke artiklen endnu, fordi hver dating kan opkræve mindre penge, hvis du kender gyldne tip: 

 1. Køb billetten til din bruds land på forhånd, og søg efter dem på forskellige platforme. Nogle kan foreslå særlige rabatter for kunderne. 
 2. Gå ikke nødvendigvis på restauranter hver dag, men gør en vane med at gøre det en eller to gange om ugen.
 3. Inviter din brud til dit sted til middag. Mad tilberedt derhjemme er billigere og mere imponerende.  
 4. Se en film derhjemme i stedet for at vandre til biografen. 
 5. Har aktive datoer, som at cykle eller kajaksejlads. Det krydder datoen og opkræver små penge.
 6. Vælg enklere gaver. Hvis du giver hende blomster, skal du ikke købe dyre roser, men læne dig efter noget mindre overdådigt, for eksempel tulipaner eller skovblomster, der ofte foreslås af damer på gaden. 

Selvom der ikke er noget koncept som den billigste postordrebrude, ved at bruge din fantasi, kuponer på forskellige apps og en positiv holdning, kan du fascinere din brud og spare penge. 

postordrebrude omkostninger: endelige tanker

Prisen på postordrebrude er forskellig. Men selv $ 1.000 kan være nok til en god start, hvis du ikke overvejer rejse- og bryllupsudgifter endnu. Men uanset er de nuværende postordrebrude ’ s priser rimelige, og næsten alle har råd til at bruge datingsider og finde udenlandske postordrebrude online.

Forfatter til projektet

Caroline Criado Perez
Da jeg var teenager, var jeg ikke interesseret i dette. I Oxford opdagede jeg denne sti for mig selv. Og nu er mit mål at skabe så meget plads som muligt for kvinder og omfattende diskussioner
Sociale links
Caroline Criado Perez - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden