Blogindlæg Kan Japanske Kvinder Lide Amerikanske Mænd? Find Ud Af Sandheden
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Kan Japanske Kvinder Lide Amerikanske Mænd? Find Ud Af Sandheden

John Townsend
Oppdatert: 10 apr 2023
18131 Synspunkter
Kan Japanske Kvinder Lide Amerikanske Mænd? Find Ud Af Sandheden

Asiatiske kvinder generelt og japanske damer i særdeleshed har altid været uimodståelige for amerikanske mænd. Japanske kvinders skønhed, personlighed, kultur og familieværdier er nøjagtigt, hvad mange amerikanske fyre vil se i deres fremtidige partnere. Selvom din tiltrækning til japanske damer ikke har brug for en forklaring, er det helt naturligt at undre sig: kan japanske kvinder lide amerikanske mænd, og ville de overveje at gifte sig med en amerikansk fyr? Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi vil besvare i vores guide.

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

Kan japanske piger lide hvide fyre? Statistik og fakta

Kan japanske kvinder lide amerikanere og skabe par med dem? Så vidt du forstod, vælger enlige japanske piger amerikanere som deres kærester og mænd på grund af deres fysiske tiltrækning, følelse af stabilitet og følelsesmæssige forbindelse. Men er det alt? Faktisk er årsagen endnu dybere. Her er andre ting, du skal vide, før du møder japansk kvinde. 

 • Japanske damer beder om ægteskab, fordi de fik at vide at gøre det fra deres meget opdragelse. Mor lærer deres teenage japanske piger, at ægteskab er en følelse af liv og den vigtigste destination for en kvinde. På denne måde har japanske piger en tendens til at føle ønsket om ægteskab i en ganske ung alder. Det gør dem tiltrukket af amerikanske mænd, der er mere engagerede i asiatiske kvinder, især japanske. De indstiller ikke datoer bare for at have det sjovt, men ønsker også at opbygge en stærkere forbindelse med dem. 
 • Japanske mænd ønsker ikke ægteskab såvel som bryllupsceremonier, familie og børn, fordi de blev vant til ideen om at blive single så længe som muligt. Det får mange japanske kvinder til at lede efter udenlandske mænd. 

Japanske single damer er fordomsfri og elsker at opdage nye kulturer. Amerikansk kultur påvirker dem meget, og at møde en amerikaner, der kan implementere amerikansk kultur i sit liv, lyder tiltalende for enhver pige.

 1. I modsætning til japanske mænd er amerikanske mænd, der ønsker at finde japanske piger, ikke bange for ægteskab og engagement.
 2. Ifølge forskning i 2015, omkring tre ud af ti asiatiske nygifte (29%) har en ægtefælle med en anden race eller etnicitet.
 3. Datingpladser i Asien er det mest effektive værktøj til at slutte sig til asiatisk-amerikanske par. Asien er en af de mest populære regioner for regionsspecifikke datingsider. Dertil kommer en demografisk undersøgelse foretaget af Ministeriet for Sundhed, Arbejde og Velfærd, 6.329 japansk brude giftede sig med en udenlandsk mand i 2016.
 4. Derfor har amerikanere, der møder japanske kvinder online, en tendens til at opgradere deres forhold til ægteskabsniveauet. 
Hvilke kvaliteter værdsætter japanske kvinder hos mænd?
Gør japanske piger som amerikanere: Statistik

Hvilke kvaliteter værdsætter japanske kvinder hos mænd?

Inden vi går videre med at beskrive forholdet mellem japanske kvinder og amerikanske mænd, lad os se på de kvaliteter, som japanske piger anser for at være vigtige i en potentiel partner. Det er klart, at kvinder i Japan har lignende ønsker og værdier som vestlige kvinder, da de i sidste ende leder efter de samme ting i et forhold, som vestlige piger gør:

 • Opmærksom karakter. A Japansk brud er uselvisk og omsorgsfuld, men hun vil ikke være den eneste, der udtrykker disse kvaliteter i et romantisk forhold. Japanske piger har ikke nogen uhyrligt høje forventninger fra mænd, men i det mindste skal du have en ægte interesse i din kvindes velbefindende og et ønske om at gøre hendes liv bedre.
 • Loyalitet. Når japanske damer når en bestemt alder — normalt 25 til 28 — begynder de at overveje ægteskab og ønsker at starte en familie i de næste par år. Derfor er de ikke længere på udkig efter nogen at tilbringe et par sjove måneder med. De vil gifte sig med en mand og blive hos ham indtil tiden er slut, og de vil have, at du vil have det samme.
 • Lys ånd. Mange kvinder i Japan arbejder måske meget, men de har meget i deres liv udover arbejde. Hvis du kun kan tale om dit job og andre verdslige ting og ikke blot kan give slip og nyde livet, det vil være svært for en japansk dame at se dig som en potentiel mand.

Så gør japanske brude som udlændinge?

Svaret er forudsigeligt — Japanske damer elsker udlændinge, og årsagerne ovenfor er en stor indikation af det. Hvis du stadig er i tvivl, kan du være opmærksom på disse to succeshistorier. Forbered dig på at græde … fra lykke. 

Berømte par — Nicolas Cage og Alice Kim

Alice arbejdede som servitrice i restauranten Kabuki i Los Angeles. Nicholas så hende og blev pludselig fejet af fødderne. Parret havde en dejlig samtale, og derefter spurgte Cage Alice ud på en rigtig dato. Parret giftede sig til sidst i 2004, og et år efter fødte Alice en søn, Kal EL. 

Berømte par — Nicolas Cage og Alice Kim
Nicolas Cage og Alice Kim

Yui og Brendon

Parret mødtes kl EasternHoneys i løbet af den hyggelige vintertid. Brendon følte sig bummed efter en frygtelig sammenbrud med sin sidste kæreste. Hans venner besluttede at muntre ham ved at foreslå at registrere sig på et Asian Dating websted (pointen er, at Brendon har et blødt sted for japanerne). Brendon tilmeldte sig og begyndte at kigge gennem profiler, da han fandt et fantastisk billede af en pige i en grøn kjole, der sad på en stol. Det var Yui. De begyndte at tale. Yui var fremragende på engelsk, og efter en måned med kommunikation besluttede Brendon at sætte en dato. De mødtes i Japan, tilbragte 10 vidunderlige dage sammen og indså, at de ville have mere. De har været sammen i 6 måneder, og Yui arbejder nu på sin forlovede visum til USA. 

Yui og Brendon
💗 Yui og Brendon mødte hinanden den EasternHoneys 💗

Aimi og Jeff

Jeff registrerede sig Asian Melodies bare for en samtale, men han troede aldrig, at der ville komme noget mere ud af det. Han kommunikerede først med Aimi via chats og besluttede derefter at flytte til videoopkald. Efter videoopkaldene indså han, at han ville se hende i det virkelige liv. Han købte billetten til Japan og en dejlig trøje til Aimi som gave. Aimi var chokeret over at bemærke, hvor øm og venlig Jeff var mod hende. Hun elsket den lyserøde trøje og følte, at Jeff var den. Nu bor parret i Texas i Jeffs private hus. Parret fik et K-1-visum og gifter sig om 2 måneder. Brylluppet finder sted i den rummelige stald. 

Hvilke problemer kan der opstå mellem japanske kvinder og amerikanere? 
💗 Aimi og Jeff – elsker historie fra AsianMelodies 💗

Hvilke problemer kan der opstå mellem japanske kvinder og amerikanere? 

Vi er alle forskellige, og vi kan møde forholdsproblemer, især når vi vælger mennesker fra langt modsatte perspektiver eller kulturer. Her er et par ting at vide, når du finder japanske kvinder og begynder at kommunikere med dem: 

 • Ikke alle kender engelsk. Selvom japanske kvinder er uddannet, taler ikke alle engelsk flydende. Men her er aftalen: på dating-apps kan du bruge oversættertjenester til at opbygge kommunikation med en japansk kvinde. Desuden ved japanske piger nødvendigheden af engelsk, og de lærer dette sprog ivrigt. I dette tilfælde forsvinder sprogbarrieren naturligt gennem tiden. 
 • Japanske kvinder elsker mænd, der fører, og hvis du ikke fører, kan det være et problem. Pointen er, at enlige japanske kvinder elsker mig svag i forhold, og de søger følelsesmæssigt stærkere mænd. I dette tilfælde kan fyre med komplekser og lav beslutsomhed færdigheder have problemer her. Men du kan slippe af med dem ved at konsultere en specialist. 
 • Du står måske over for kulturelle forskelle. Selv et simpelt eksempel: I USA har de fleste en tendens til at bære sko i huset, mens det i asiatiske lande er et tegn på respektløs respekt. Men du kan komme igennem det ved bare at interagere og lære om disse ting på forhånd. 

Hvordan går man ud med en japansk kvinde? 

Hvordan går man ud med en japansk kvinde? 

Når det kommer til spørgsmålet om, hvordan man går ud med japanske piger, er det vigtigt at påpege et par ting, der afhænger af kultur og opdragelse. Nogle af dem vil være ganske overraskende for dig. Lad os forestille os, at du har skabt forhold til din dame og dato offline. Her er hvad du skal gøre for at bevare forholdet til en japansk pige: 

 • Vær selvsikker og positiv. Prøv at få færre negative emner op, fordi japanske kvinder bliver ekstra, når de hører dem. De kan ikke stå pessimister generelt og dumpe dem, når de er klar over, at du er en af dem.
 • Vær opmærksom på dit tøj. Hvis du vil vide, hvordan man tiltrækker japansk pige, skal du bære noget moderigtigt eller i det mindste prøve ikke at ligne en gade person. Japanske kvinder lokkes til mode. Så hvis du graver lidt dybere ned i modeverdenen, vil hun absolut sætte pris på det.
 • Giv hende dukker. Ja, denne lyder underlig, men japanske piger elsker dukker. Hvis du overvejer en perfekt gave til hende på Valentinsdagen, er en flot dukke din mulighed.
 • Lær om hendes kultur og still hende spørgsmål. Japanske damer beundrer udlændinge, der virkelig er interesseret i deres kultur. Hvis du vil vide, hvordan man går ud med japanske piger, skal du blive en studerende, der er villig til at opdage Japan og til sidst hans nye kæreste.
💞 Udforsk den fascinerende verden af dating med japanske kvinder på OrchidRomance 💞

Hvorfor er så mange japanske piger utilfredse med den lokale datapool?

Med millioner af enlige kvalificerede mænd i Japan er det ikke som Japanske singler kan ikke realistisk finde en partner til et forhold eller ægteskab. Imidlertid ønsker ikke alle kvinder i Japan at være sammen med lokale fyre, og der er tre største grunde til det:

 • Forpligtelsesspørgsmål. Der er nogle mænd i Japan, som ikke er klar til et livslang engagement. De har ikke noget problem med at gå sammen med en kvinde i et stykke tid eller endda bo sammen, men de lægger ofte ikke så meget vægt på engagement, som vestlige mænd gør.
 • Forældede synspunkter på familien. Når en japansk mand endelig er klar til at gifte sig, har han måske en meget anden idé om en perfekt familie end en japansk kvinde. Disse mænd ønsker, at deres hustruer skal være hjemmeværende og aldrig arbejde igen, og det er ikke noget, alle kvinder accepterer.
 • Besættelse med arbejde. Japan er kendt som en nation af workaholics, og dette er åbenlyst et større problem for kvinder, hvis mænd arbejder 50 + timer om ugen, ofte med en fridag eller endda ingen overhovedet. Japanske damer vil have mænd, der vil tilbringe tid med familien i stedet for at arbejde hele tiden.

Hvad får japanske singler til at se efter amerikanske mænd?

Mange kvinder i Japan har aldrig engang mødt en amerikansk mand personligt før, men de er stadig trukket til vestlige herrer og kan let forestille sig at være gift med en. Der er mange grunde til, at det fortsætter med at ske. For eksempel er mange japanske piger simpelthen fascineret af den vestlige livsstil og føler, at de kan have meget mere til fælles med en amerikansk fyr end en mand fra deres eget kontinent. Desuden inspirerer disse tre faktorer japanske kvinder til at lede efter amerikanske mænd.

 1. Fysisk tiltrækning. Amerikanske fyre ligner ikke japanske mænd, og det er netop derfor, at så mange japanske piger finder dem visuelt tiltalende. Kvinder i Japan elsker den sunde hudfarve, trendy frisurer og ansigtshår og høje, fit kroppe af vestlige mænd. Disse kvinder dømmer ikke mænd ved hjælp af et sæt parametre, såsom tilstedeværelsen af abs eller din personlige stil, men de finder sandsynligvis en vestlig mand mere attraktiv end en lokal fyr.
 2. Stabilitet. Da en japansk kvinde beslutter at slå sig ned og starte en familie, har hun normalt en vis tidligere datingoplevelse, og disse forhold var ikke altid 100% alvorlige og bestemt til ægteskab. Men nu leder hun efter forskellige ting. Japanske kvinder ved, at mænd i Amerika tager ægteskab og familie alvorligt. Deres alvorlige holdning til ægteskab er en af de ting, der får japanske damer til at tiltrækkes af amerikanske fyre.
 3. Følelsesmæssig forbindelse. Du tror måske, at japansk er en helt anden verden i kulturel forstand, og du vil have ret. Imidlertid er unge japanske kvinder meget mere vestlige end du måske forestiller dig. En japansk pige er ikke bare bekendt med den amerikanske kultur — hun omfavner den aktivt. Derfor vil du aldrig løbe tør for emner at diskutere med din japanske kæreste, og hun vil altid finde nye ting at overraske dig med.

3 myter, du ofte kan høre om japanske kvinder og amerikanske mænd

3 myter, du ofte kan høre om japanske kvinder og amerikanske mænd

I løbet af de sidste par årtier har der været utallige par bestående af amerikanske fyre og varme japanske piger. Disse forhold var imidlertid ikke altid vellykkede, hvorfor der nu er flere almindelige myter om japansk postordrebrude. Her er de mest vedvarende.

 • Japanske piger er simpelthen desperate efter at flytte til udlandet. Der er mange japanske kvinder, der bestemt er fascineret af tanken om at flytte til udlandet, men de vil ikke gifte sig med en fremmed mand bare for at gøre deres drøm til virkelighed. Kvinder i Japan har masser af andre muligheder for at leve det liv, de ønsker, og de vil ikke bruge ægteskab for at opnå det.
 • Japanske kvinder vil kun datere amerikanske mænd tilfældigt. Japanske piger, der gifter sig med amerikanske fyre, er bestemt en populær tendens, og mange af disse forhold sker, når en amerikansk mand midlertidigt besøger Japan eller omvendt. Selvom disse afslappede forhold kan være meget sjove, er de fleste enlige japanske kvinder på udkig efter noget mere alvorligt og langsigtet.
 • Japanske damer er svære at behage. Japanske kvinder er meget populære blandt både lokale og udenlandske mænd, og dette popularitetsniveau er grunden til, at de har ret høje standarder, når det kommer til et forhold. Men de ting, de ser efter, er ærlighed, pålidelighed og loyalitet, ikke hvor meget du kan prøve at imponere din kvinde med gaver, ord eller storslåede bevægelser.

FAQ

Kan japanske kvinder lide hvide mænd?

Ja, japanske kvinder kan lide hvide mænd, især amerikanere. Statistikken indikerede, at flere og flere japanske piger årligt bliver hustruer til hvide mænd. Det er forbundet med deres holdning til forhold, stabilitet og udseende.

Kan japanske folk lide amerikanere?

Japanske mennesker beundrer generelt den amerikanske kultur og den amerikanske livsstil. Det drejer sig mest om japansk ungdom, der stræber efter at flytte til USA og finde en amerikansk partner der. Desuden er unge japanske folk mere ivrige efter at lære engelsk, hvilket er anderledes for den ældre generation, der foretrækker at blive i Japan hele deres liv.

Hvordan går man ud med japanske kvinder?

Husk, selvtillid og beslutsomhed er to kvaliteter, som japanske kvinder ikke kan modstå. Hvis de ser, at en fyr foretog det første træk, spurgte hende ud og købte hendes dejlige gaver, er det hendes mand. Det er også vigtigt at vide, hvordan man kan føre i forhold, da japanske damer beundrer ledere. 

Er ægteskaber mellem japanske og amerikanske mænd populære?

Ja, ægteskaber mellem japanske damer og amerikanske mænd bliver mere almindelige hvert år. Det er forbundet med udviklingen af datingwebsteder, der binder dem sammen. Desuden ved japanske piger, at amerikanere er klar til at forpligte sig, i modsætning til japanske mænd, der ikke ser noget punkt i engagement.

Forfatter til projektet

John Townsend
På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.
Sociale links
John Townsend - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden