Blogindlæg Effektive Tip Til, Hvordan Man Undgår Svindel På Postordrebrude -sider
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Effektive Tip Til, Hvordan Man Undgår Svindel På Postordrebrude -sider

Dr. Henry Cloud
Oppdatert: 10 apr 2023
16126 Synspunkter
Effektive Tip Til, Hvordan Man Undgår Svindel På Postordrebrude -sider

Vil du starte din romantiske satsning, men er bange for at blive et offer for en svindler? Så vil disse oplysninger være særligt nyttige for dig. Som en statistik siger, at der er 70% flere rapporterede tilfælde af romantiksvindel sammenlignet med sidste år. Flere og flere mennesker dupper ud af deres opsparing i håb om at finde en perfekt partner på datingsider. Hvis du vil lære mere om romantiksvindlere og deres tricks, er du velkommen til at læse denne artikel.  Og med de værdifulde tip nedenfor om, hvordan man undgår svindel, vil du helt sikkert have en effektiv kærlighedssøgende oplevelse og sikre sikkerhed, mens du interagerer med fremmede online.

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

Tip til, hvordan man ikke bliver svindlet på et postordrebrude websted

  • SEND ALDRIG PENGER. Det er den grundlæggende regel, du skal følge. Scammere elsker at fortælle folk, at de har en nødsituation — forestil dig, at du chatter med en postordrebrude i en eller to dage, og så fortæller hun pludselig dig, at hendes mor er syg eller at hun har brug for at betale sin leje lige nu. I et sådant tilfælde skal du ignorere disse meddelelser og blokere brugeren —, hvis det virkelig er en svindler, blokeres denne konto øjeblikkeligt. Det er den grundlæggende regel for online-datering — send aldrig penge til kvinderne, især hvis du aldrig har mødt dem før.
  • Google altid billedet, og kontroller, om profilen er reel. Det er normalt ret let at forstå, at kontoen er falsk — i de fleste tilfælde vil du se masser af profiler med dette foto på mange andre datingwebsteder.
  • Åbn ikke for meget om dig selv. Du ønsker bestemt ikke at blive afpresset, og det er, hvad svindlere gør — de indsamler så meget personlige og følsomme data som muligt for at afpresse brugerne af datingtjenester med disse data.
  • Beskyt altid dine økonomiske oplysninger. Hvis du mister dit CC-nummer og kortverifikationsværdikode, vil carders være i stand til at omgå VBV-verifikationen og stjæle penge fra dit kreditkort. At få dine penge tilbage kan være en meget tidskrævende proces, så det behøver ikke at komme til det.
  • Køb ikke noget dyre. Nogle datingsider tilbyder brugerne at sende gaver til postbrude, og vi anbefaler at vælge en lille gave, som en flaske champagne eller en buket, i stedet for en ny iPad eller smykker. Det samme gælder billetterne — svindlere siger ofte, at de er klar til at møde dig personligt, og det eneste, du skal, er at købe billetterne. Det er faktisk et rødt flag.
Tip til, hvordan man ikke bliver svindlet på et postordrebrude websted

Interview med en ekspert

Vi har talt med en datingekspert for at hjælpe dig med at få førsteklasses og sikker oplevelse på postordrebrude -sider. Hillary fortalte os, hvordan man undgår en postordrebrude fidus og drager fuld fordel af online-dating.

Leonora

Hvordan kan uerfarne online datere genkende en potentiel postordrebrude fidus?

Hilary

For det første er det nødvendigt at bestemme tegnene på unaturlig opførsel. Hvis din partner blander tanker og skriver mistænkelige svar på dine spørgsmål, kommunikerer du sandsynligvis med en falsk. Det mest åbenlyse tegn er, når en kæreste har en såkaldt nødsituation og beder om økonomisk hjælp. Send ikke penge til en partner, du møder online, selvom du tror, du har mødt den rigtige person.

Leonora

Hvordan undgår man en postordrebrude fidus?

Hilary

Valget af webstedet postordrebrude er en hjørnesten i din sikre dating-satsning. Det tilrådes at læse eksperten anmeldelser s og rigtige brugere ’ feedback for at sikre, at et bestemt websted leverer autentiske tjenester og har en reel database med potentielle veninder. Derefter kan du tjekke, om profilerne er reelle ved at uploade et profilfoto på Google-søgning, stille en række provokerende spørgsmål, eller stille det samme spørgsmål, men i forskellige variationer for at se, om en pige er oprigtig i sine svar.

Leonora

Er der mange scam-datingsider?

Hilary

Desværre skabes ikke alle platforme for eventyrlystne kærlighedsjægere lige så godt. Med en enorm invasion af datingsider på scenen kan det være en skræmmende opgave at finde en pålidelig. Der er adskillige fidusplatforme, der inkluderer falske profiler af modeller, der søger penge snarere end forhold. Derfor er det nødvendigt at analysere funktionerne, tilbudene og vidnesbyrdene, før du investerer i din datingrejse.

Leonora

Hvad vil du anbefale til begyndere?

Hilary

Først og fremmest vil jeg anbefale begyndere at finde en datingplatform, der henvender sig til deres forholdsmål. Det er et must at læse vilkårene for brug og privatlivspolitik. Derefter er det nødvendigt at kontrollere stedets ægthed ved at læse den dedikerede anmeldelser og vidnesbyrd på platforme som Trustpilot og SiteJabber. Det vigtigste er ikke at afsløre dine personlige data for en fremmed og undgå at overføre penge.

Sådan vælges en højre postordrebrude service uden fidus

Desværre er der masser af usikre og fidus postordrebrude websteder. Her finder du 3 tip, der hjælper dig med at vælge sikre og pålidelige platforme.

  1. Læs anmeldelser s. Ja, det vil sandsynligvis tage nogen tid, men det er den bedste ting, du kan gøre for at sortere alle svindeltjenester med et dårligt omdømme og med sikkerheds- eller privatlivsproblemer. Der er masser af falske anmeldelser s, men det er ganske let at skelne de rigtige fra de falske.
  2. Kontroller sikkerheden ved tjenesten. Dine økonomiske data skal beskyttes såvel som dine personlige oplysninger —, så i det mindste tjek SSL-certifikatet på webstedet. Det skal være gyldigt.
  3. Test webstedet selv. På de fleste tjenester kan du gennemse profilerne gratis. Bare google fotos og se på konti — i de fleste tilfælde er det nok at undgå mail brud svindel.

At følge disse enkle smarte regler kan spare dig tid, penge og tillid til kvinder. Vær tankevækkende, mens du er online-kommunikation, og hold balancen mellem hjerte og sind. Og du vil være god!

Forfatter til projektet

Dr. Henry Cloud
Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.
Sociale links
Dr. Henry Cloud - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden