Blogindlæg Postordrebrude Svindel – Vigtig Info, Som Enhver Dating-søger Skal Kende
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Postordrebrude Svindel – Vigtig Info, Som Enhver Dating-søger Skal Kende

Dr. Henry Cloud
Oppdatert: 10 apr 2023
17555 Synspunkter
Postordrebrude Svindel – Vigtig Info, Som Enhver Dating-søger Skal Kende

postordrebrude svindel er en almindelig ting i online-datingmiljøet, især hvis du nærmer dig tvivlsomme platforme. Du kan støde på adskillige typer romantiksvindel online. Derfor er det nødvendigt at være bevæbnet med alle de krævede oplysninger, før du tager et dybt dyk ned i verdenen af online kommunikation. Fortsæt med at læse for at lære betydningen af postordrebrude svindel, mulige typer og konsekvenser. Du kan også opdage, hvordan du hurtigt finder ud af en falsk konto og potentielle svindlereNår du har disse oplysninger til rådighed, kan du gøre det gør din datingoplevelse mere effektiv og sikker.

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

Svigagtig og betroet postordrebrude websteder: Sådan finder du dem

Det er værd at bemærke, at der findes legitime og sikre datingsider. Desværre er der også falske postordrebrude platforme. Hvordan kan du adskille dem fra hinanden? Flere faktorer betragtes som mistænkelige:

 • Falske billeder af piger, der kan findes i en Google-søgning
 • Ufyldte, halvtomme profiler
 • Masser af beskeder fra utrolige skønheder i en kort periode
 • Betalt registrering på webstedet
 • Fotos af forskellige mennesker i en profil
 • Samme meddelelser sendt af forskellige kvinder
 • Manglen på muligheden for at bekræfte e-mail-adressen på webstedet
 • Dårlig teknisk support
 • For mange annoncer

Hvis du ser noget fra listen, er dette et dårligt tegn. Sådan postordrebrude websteder bør undgås — de vil ikke give dig andet end skuffelse.

postordrebrude fidus: Eksempler

postordrebrude fidus: Eksempler

Der er mange typer af postordrebrude stedsvindel. Lad os se på et par af de mest almindelige, så du kan genkende en svindler, hvis de kontakter dig på webstedet.

Beder om at købe en flybillet

Meget ofte bliver kommunikation på webstedet til virkelige møder. Du kan chatte med en pige online, og så kan hun bede dig om at købe hende en flybillet. I dette tilfælde er det bedre at bede webstedsadministrationen om at organisere alt. Pålidelige platforme leverer normalt denne service. Hvis en svindler sidder på den anden side af skærmen, skifter hun hurtigt til et andet “ offer ” og holder op med at kommunikere med dig.

Sundheds- eller pengeproblemer

Lad os sige, at du mødte en charmerende pige online. Hun er intelligent, venlig og udadvendt. Du kan godt lide at kommunikere med hende. Men pludselig sker der noget med hende eller hendes kære: for eksempel bryder hun benet, eller hendes mor har akut behov for operation. Selvfølgelig kan hun ikke bede dig om penge med det samme. Men hvis du ser, at din penpartner antyder, at hun har brug for en stor mængde penge, er hun sandsynligvis en svindler.

Beder om at købe noget til hende

Hvis din kammerat beder dig om at købe noget, det være sig en kjole, en pung eller en buket blomster, skal du være forsigtig. Online dating svindlere kan linke direkte til nogle websteder, der udgør så populære online butikker som Walmart eller eBay og stjæle dine kreditkortoplysninger. Klik derfor aldrig på tredjeparts links og vær opmærksom på sådanne mistænkelige anmodninger.

Nyttige tip til, hvordan man undgår postordrebrude svindel

Den mest beviste måde at undgå en postordrebrude fidus er at forberede sig på online dating på forhånd. Du skal undersøge, hvilket internationalt ægteskabsagentur du skal bruge, og de potentielle farer ved online kommunikation. Her er nogle effektive tip, der giver dig mulighed for at føle dig sikker, når du går online og få mest muligt ud af din oplevelse. 

 1. Brug tjenesterne på pålidelige postordrebrude websteder. Læs eksperten anmeldelser og reelle brugervurderinger for at sikre, at en bestemt platform leverer autentiske tjenester. 
 2. Lær at genkende falske profiler. Hvis du nærmer dig en tvivlsom postordrebrude service, er der en chance for, at du støder på en bot. Derfor bliver du nødt til at stille usædvanlige spørgsmål eller endda underlige spørgsmål for at sikre dig, at du kommunikerer med en rigtig person. 
 3. Overfør aldrig penge. Hvis en person, du kommunikerer med, beder dig om at overføre penge, skal du stoppe kommunikationen med det samme. En dame, der har oprigtige intentioner, vil næppe tale om penge og bede om hjælp. 

Dette er de grundlæggende tip, der hjælper dig med at tage en sikker romantisk rejse, mens du kommunikerer online. Hvis du vil dybt dykke ned i verdenen af online dating sikkerhed, så tjek disse eksperter anbefalinger om, hvordan man undgår postordrebrude svindel og drage fuld fordel af din romantiske satsning.

Typer af postordrebrude svindel

Typer af postordrebrude svindel

Den sidste ting, som enhver kærlighedssøger ønsker, er at blive et offer for en online romantiksvindler. For at undgå en sådan ubehagelig efterspørgsel efter online-dating er det nyttigt at lære de mulige typer svindel og deres funktioner. Derfor kan du beskytte din identitet og penge og have en spændende romantisk rejse. 

 • Falske postordrebrude. Nogle tvivlsomme postordrebrude websteder opfordrer nye klienter kun til at stjæle penge, men ikke direkte. Du kan oprette en konto og kommunikere med smukke damer, selvfølgelig investere dine penge. Hvis du beslutter at mødes, kan en pige dog afvise din anmodning. Du kan købe flere kreditter eller benytte dig af premium-abonnementer, indtil du er klar over, at dette websted ikke fungerer for dig. 
 • Pengejægere & guldgravere. Det er muligt at blive et offer for en svindler, selvom du kommunikerer med en rigtig person. Nogle piger uploader deres rigtige fotos på websteder for at gøre deres profiler naturlige. De begynder at kommunikere med udenlandske mænd i håb om at finde en fordel. Sandsynligvis beder sådanne damer om økonomisk hjælp på grund af en eller anden nødsituation eller lignende. 
 • afpresning. Tænk to gange, før du demonstrerer dine intime kropsdele foran kameraet. Mennesker med dårlige intentioner registrerer muligvis din seksuelle præstation og derefter afpresser dig. I dette tilfælde, snarere end at sende penge til de kriminelle, skal du bedre kontakte kundesupport og rapportere sagen til det lokale politi.

Der er en helhed dating svindlerliste. Dette inkluderer steder som J4L, EuroDate, BridgeOfLove, GoDateNow og andre. Derfor skal du altid læse platformens politikker, reelle anmeldelser og ærlige oversigter.

Scams på internationale datingsider — Statistik og fakta at vide

Desværre er online-datering et gunstigt miljø for det elskede offer, der skal forbindes til at sende penge til en fremmed. Derfor skal du altid være forsigtig, når du taler med fremmede på postordrebrude platforme. Disse statistikker viser dig, at det er muligt at få et overskud på bekostning af andre, især når reelle følelser kommer på scenen. Du kan dog stadig beskytte dig selv, mens du er bevæbnet med denne nyttige info.

 • Ofre for romantik mistede $ 547 millioner i 2021 alene.
 • Størstedelen af svindlere operere på Facebook og dating apps med tvivlsomme omdømme.
 • De mennesker, der hører til aldersgruppen 55 +, er mere tilbøjelige til at lide af online-svig. 
 • Næsten 15.000 klager, der henviser til romantiksvindel eller tillidssvindel, blev rapporteret til IC3 i år. 
 • De mest betydelige rapporterede tab på online dating svindel blev indbetalt cryptocurrency. Det samlede beløb nåede $ 139 millioner sidste år alene.
 • USA anses for at være det mest målrettede land (37%) baseret på rapporter om romantiksvindel. 

Du kan læse adskillige historier af romantikofre på det officielle FBI-websted. Nogle af dem kommer med videobåndskrifter for bedre forståelse. Lær de fejl, der er foretaget af andre mennesker, for ikke at blive dyppet ud af penge. 

For at opsummere

Online datingverdenen er fuld af svindlere, der gemmer sig bag falske profiler af smukke piger. De taler meget med dig, prøver at opbygge din tillid, udvikle online-forhold hurtigt og beder dig derefter give dem økonomisk hjælp eller købe noget. Følg vores råd, og vælg kun betroede postordrebrude websteder — så vil din online dating kun give dig glæde og positive vibber!

FAQ

Er romantiksvindel udbredt på postordrebrude websteder?

Romantiksvindel er udbredt på postordrebrude platforme, især hvis du bruger tjenesterne på upålidelige internationale datingsider. Derfor er det nødvendigt at forske og læse ekspert anmeldelser for at afgøre, om et bestemt sted er værd at investere.

Hvor mange typer romantiksvindel er der?

Der er adskillige typer romantiksvindel, og svindlere udvikler konstant nye måder at dreje godtroende online-brugere rundt om deres fingre. Ikke desto mindre rapporterer flertallet af brugere om økonomisk svig, fotosvindel, falske datingsider og afpresning.

Hvordan kan du beskytte dig selv mod at være et offer for en online svindler?

Start med at vælge den rigtige platform. Når du kommunikerer med en person, skal du sikre dig ægthed af kontoen. Du kan uploade et foto til en Google-søgning for at sikre, at dette foto ikke stjæles fra andre websteder. Overfør ikke penge under ethvert påskud. Hvis du vil behage din partner, er det bedre at bruge de avancerede funktioner, der er tilgængelige på enhver velrenommeret platform.

Hvad er de vigtigste træk ved dating-svindel?

Hovedtegnet på en romantisk fidus er brugerens mistænkelige opførsel. Hvis din partner har udtrykt blandede tanker, eller du opnår forskellige svar på de samme spørgsmål, er chancerne for, at kontoen er falsk.

Forfatter til projektet

Dr. Henry Cloud
Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.
Sociale links
Dr. Henry Cloud - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden