Blogindlæg Global Sikkerhedsvurdering For Online Dating Fidus
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Global Sikkerhedsvurdering For Online Dating Fidus

John Townsend
Oppdatert: 10 apr 2023
17397 Synspunkter
Global Sikkerhedsvurdering For Online Dating Fidus

Online-dating er blevet meget populært i det sidste årti, hvorfor der er millioner af mennesker, der bruger internationale datingsider hver eneste dag. Desværre er ikke alle online datingwebsteder legitime og reelle. Der er mange platforme, der tilbyder falske og svigagtige tjenester bare for at svindle deres brugere. Falske konti, ineffektive sikkerhedssystemer og enkle svigagtige tjenester oprettes for at stjæle dine penge og personlige oplysninger. 

I denne artikel vil vi gerne tilbyde dig nogle online dating-svindelhistorier, så du kunne forstå. Situationen er alvorlig som i 2020-tab på online-dating-svindel i USA toppede $ 300 millioner! For at hjælpe dig med at forstå, hvordan du ikke narrer online, forberedte vi en liste over falske og svigagtige websteder, så du kunne få en ordentlig online datingoplevelse!

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

Twoo: der er mere end to grunde til ikke at bruge dette websted

Twoo er et typisk online datingside, der ser godt ud, men føles forfærdeligt. Det er en platform, der er skabt til at svindle mennesker, og skaberne er ikke kloge nok til at skjule den ordentligt. Administrationen opretter nye konti hver eneste dag for at bevare udseendet, at webstedet er populært og aktivt. Masser af fyre klager over svindlere, der simpelthen beder om penge. Det er et meget populært online dating-svindelformat: en pige fortæller dig, at hun har brug for penge til at betale regninger, hjælpe hendes slægtninge eller redde sit barn. Undgå på alle måder denne platform!

FlirtCatalog: et katalog fyldt med falske konti

Hvis du vil have en ordentlig online datingoplevelse, skal du ikke bruge FlirtCatalog-webstedet. Du har ikke det sjovt her, da dette websted er falsk. Der er ingen reelle konti, og hver enkelt profil oprettes for at få et par dollars fra et nyt medlem, og det er alt. Piger her beder dig ikke om penge. Du sender dem bare en besked eller en e-mail, som du skal betale for, og de svarer simpelthen ikke! Et par beskeder eller e-mails, og du vil forstå, at det er en fidus, men du ville allerede have brugt et par dollars, og det er alt, hvad dette websted har brug for fra dig.

DateMe1st: mere som FakeMe1st

En typisk online dating platform, der blev oprettet udelukkende til at svindle folk. Online dating fidus, der beder om penge, er meget typisk her. Administrationen af webstedet gør alt for at få webstedet til at se aktivt ud. Falske profiler, bots og andre muligheder bruges til at narre en nykommer. En person, der i det mindste kender til online-dating, ville finde ud af, at dette websted er falsk med det samme. Desværre er dette websted normalt rettet mod mennesker uden online datingoplevelse. Så hvis du vil spare din tid og dine penge, skal du ikke bruge DateMe1st!

MeetMe: du møder ikke nogen rigtig her

MeetMe-webstedet er fuld af svindlere og mennesker, der ikke er interesseret i online-dating. Hvis du leder efter en pige, der skal chatte med online, skal du undgå dette websted. Mens mange fyre hævder, at det er et perfekt eksempel på en online dating-svindel, er der også mange klager over kvaliteten af kundeservices. Administrationen ønsker ikke at arbejde, og alle klager behandles bare for evigt. Du fornyes automatisk for et nyt abonnement uden at blive underrettet. Det er et sted, der vil rive dig væk uden problemer!

FindDates: det eneste, du finder, er en svindler

FindDates er en typisk online datingplatform, der hjælper folk med at finde hinanden online. Det eneste er, at dette websted er falsk. Du finder ikke en rigtig konto her. Alle profiler er falske! Og du kan forstå det ved at tjekke profiler! Online dating fidus-fotos er kun et af tegnene, der kan hjælpe dig med at forstå, at du aldrig skal stole på et websted som dette. Der er mange konti, hvor profilbilleder simpelthen kopieres. Piger ved ikke noget om deres profiloplysninger. Du kan spørge dem, hvor de er fra, og svaret ville være anderledes end hvad der er skrevet på profilsiden. Utallige klager fra brugere og et temmelig lavt omdømme generelt gør dette websted utilgængeligt.

DoULike: kan du lide at blive svindlet og narret?

Hvis du vil blive svindlet og narret, er dette websted noget for dig. Igen har dette websted ikke rigtige brugere. Alle profiler og konti er falske og kontrolleres af administrationen af webstedet. Lige efter registrering får du hundreder af online dating-svindel-beskeder fra piger, der tilsyneladende vil have dig til at chatte med dem. Det andet, du opretter en konto, bliver du bombarderet med beskeder, som er et klart eksempel på et falskt online datingside. Hvis du vil holde dine penge sikre og ikke spilde din tid, skal du bestemt undgå DoULike online dating platform!

Gratis & single: du vil være single efter brug af dette websted

Free and Single er en typisk online dating-svindel. Profiler er falske, fotos er falske, og personlige oplysninger er falske. Alt er dårligt kørt, og selv en person uden online datingoplevelse kan forstå, at det er en falsk platform. Kommunikation foregår via Google Hangouts! Et online datingwebsted, der ikke har nogen chatfunktion, bør undgås, uanset hvor rigtige piger måtte være! Det er et svindelprodukt for folk, der ikke ønsker at se åbenlyse ting, så vær venlig ikke at bruge dette websted! Du vil være fri for dine penge og single uanset hvad du gør!

💌 Brug kun legitime online datingsider – læs mere om Bedste internationale datingsider 💌

Konklusion

Som du måske ser, er det vigtigt at være forsigtig, når du søger en online dating platform. Mens vi i afsnittene ovenfor har dækket de mest åbenlyse falske platforme, er der muligvis en masse sikre online dating-svindel-websteder, der er mere sofistikerede, så du mister dine penge. Se altid efter anmeldelser og søg information online fra forskellige kilder. WorldBrides -teamet gør sit bedste for at hjælpe dig med at finde en rigtig og effektiv online datingplatform, så du kan finde din perfekte soulmate online.

FAQ

Hvordan skelner man mellem et svigagtig og svindelwebsted?

Størstedelen af online dating-svindel-websteder gør alt for at narre dig og tage dine penge så hurtigt som muligt. Derfor har websteder, der er falske, normalt ret lave priser, usædvanlige betalingsmetoder, masser af tomme profiler, der kan være nogle stavefejl, og profilsider kan have modstridende oplysninger.

Hvordan rapporterer man en online dating-svindel?

Der er ikke meget, du kunne gøre uden væsentlige beviser. Hvis du mener, at du bliver svindlet, skal du indgive en klage til FBIs Internet Crime Complaint Center.

Hvordan forhindrer du online dating-svindel-websteder?

Skriv feedback og anmeldelser på websteder som SiteJabber og TrustPilot. Nogle mennesker ser måske den overvældende negative bedømmelse og ville ikke bruge et falskt websted.

Hvor mange mænd bedrager kvinder online dating?

Det antages, at ca. 10% af alle kvinder blev svindlet af mænd, mens de brugte online datingsider.

Hvad er de mest populære fidusmetoder på datingsider?

At bede om penge ved at bruge nogle online dating-svindelhistorier er sandsynligvis den mest populære og effektive fidus-metode.

Forfatter til projektet

John Townsend
På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.
Sociale links
John Townsend - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden