Blogindlæg Svensk Postordrebrude Omkostninger
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Svensk Postordrebrude Omkostninger

Sag Kenny
Oppdatert: 10 apr 2023
18301 Synspunkter
Svensk Postordrebrude Omkostninger

Så du er gået ind på online-dating og er klar til ivrigt at lede efter den perfekte svenske kone. Selvom datingplatforme er den bedste måde at møde svenske damer til ægteskab, kræver de ikke kun indsats, men penge til kommunikation. Svenske brudepris afhænger helt af, hvor hurtigt du ønsker at komme ned i romantisk forretning og selvfølgelig af din vilje til at bruge. Det er dog muligt at få en gennemsnitlig omkostning for svenske brude, fordi de fleste i online-dating holder sig til de samme strategier for at opgradere til et meget mere engageret niveau. 

Varme kvinder keder sig, gør deres dag bedre her

Gennemsnitlige omkostninger 💲$ 3000
Gennemsnitlig ægteskabsalder 25-30
Ægteskabssuccesrate 💍4.6
Bedste dating platform 💗JollyRomance

Hvor meget koster en svensk postordrebrude? 

Hvor meget koster en svensk postordrebrude? 

Svenske hustruer ’ priser afhænger af den platform, manden bruger, og hans rejse til et fremmed land. 

Onlineudgifter:

Når du bliver et dating-appmedlem, skal du være klar til at købe kredit for at komme i konflikt med Svenske brude. Nedenfor har vi anført de funktioner, du skal være parat til at betale for.

 1. Live kommunikation
 2. Sender hinanden fotos under chats 
 3. Åbning af fotos i mails 
 4. Åbning af videoer i chats 
 5. Afsendelse af e-mails 
 6. Online og offline gaver 

Offline udgifter:

Dette er dog ikke nok til at begynde at bo sammen med en svensk kone. Når du lærer hinanden bedre at kende, har du lyst til, at en dato i det virkelige liv er nøjagtigt, hvad du har brug for. Du har to muligheder: enten rejser du til Sverige eller beder hende om at besøge dig i USA. Lad os forestille os, at du besluttede at besøge hende. Du skal stole på sådanne udgifter for

 1. To-vejs billet 
 2. Indkvartering
 3. Transport

Visa-udgifter:

Vil du lovligt gifte dig i USA? Så skal du ansøge om et K-1-visum. 

Et K-1-visum opkræver et yderligere $ 2000. Når du får det, kan du gifte dig lovligt med en svensk brud i løbet af de første 90 dage. 

💕 Få din egen oplevelse med svenske kvinder på AmourFactory💕

Hovedpostordre svenske brudeprisaspekter

Du har allerede forstået, at prisen for den svenske postbrud afhænger af forskellige aspekter. Disse er:

 • Den platform, du vælger. Selvom de fleste websteder er ens, opkræver de forskellige mængder af penge for deres tjenester. 
 • Din aktivished. Jo mere du tekst og betaler for samtalen, jo flere chancer får du for at lokke kvinden til dine drømme.
 • Din generøsitet. Præsentationer er en stor indikator for opmærksomhed. Din pris afhænger af de gaver, du vil vælge at give. 
 • Din rejse generøsitet. Vil det være et 4-stjernet eller et 5-stjernet hotel? Vil du foretrække metroen frem for en taxa? Vil du spise i overdådige restauranter eller beskedne cafeteriaer? Disse ting påvirker også prisen. 

Online dating pris for kommunikation

Udgifter til online-dating blev allerede nævnt lidt, men her vil vi komme lidt dybere ind i dem. Her er gennemsnitsprisen for kreditterne på datingplatforme:

50 point — $ 19,99

125 point — $ 44,99

250 point — $ 69,99

750 point — $ 149,99

Live chats 💬2 point pr. Minut 
Foto afsendelse 💕10 point pr. Minut
Fotoåbning i mails 🤳10 point pr. Foto
Videoåbning 💗50 point pr. Video
Mails sender 💌10 point for den første mail, og derefter stiger prisen
Presents 🎁$ 50 +

Dette betyder, at du pr. Måned kan betale fra $ 200 til $ 300 for kommunikation, eksklusive gaver. Alle disse tjenester skaber en særlig forbindelse mellem postordren svenske brude og udlændinge. 

Rejsepris 

Rejseudgifter afhænger af sæsonen og den by, du gerne vil bo i. Lad os forestille os, at du har mødt en kvinde fra Stockholm og gerne vil møde hende der og blive der i et par uger. Sådan ser gennemsnitspriserne for et ophold i Stockholm ud:

Flybilletter  ⁇ ️Indkvartering 🏠Mad 🥗Transport 🚘
En billet fra LA til Stockholm og tilbage til LA kan koste $ 1500- $ 2000Et to ugers ophold på hotellet koster $ 500- $ 600.Måltidet til to i restauranten kan koste $ 50- $ 60. Prisen for en taxatur er $ 35- $ 40.

Visa-udgifter:

Der er to typer visum, som du kan ansøge om — et K-1-forlovelsesvisum og et CR-1-visum. 

Typer af visaGennemsnitsprisBeskrivelse
K-1 visum$ 2000Visa er forberedt hurtigere og giver dig mulighed for at gifte dig med din ægtefælle i USA. Processen med at få et visum er omkring 90 dage. 
CR-1 visum$ 1200Dette ægtefælles visum er for folk, der giftede sig uden for De Forenede Stater. Når de har fået et visum og kommer ind i USA, får de straks et grønt kort. 

Præsenterer udgifter

Præsenterer udgifter

Der er to typer gaver, du kan sende til din svenske brud: offline og online. Du kan finde online gaver på webstedets katalog. Normalt foreslår websteder sådanne online gaver som 

 • blomster
 • Klistermærker
 • Purses
 • slik

Offline gaver er en mere alsidig mulighed. Du skal helst vælge noget generelt, som

 • Bunch af hendes yndlingsblomster
 • Bøger
 • Billet til et spa-tilbagetog
 • Uldtæpper.

Sørg for, at din gave falder sammen med hendes interesser.

FAQ

Er svenske postbrude dyre?

Svenske brude er ikke så dyre som andre brude på online platforme, da du betaler et beløb af kreditter og kan bruge det til enhver brud, du gerne vil have. Offlineudgifter kan dog opkræve flere penge, da Sverige betragtes som et land med høj pris. Derfor spiller offline-aspektet her en stor rolle.

Hvad koster den svenske postordrebrude? 

Prisen for postordren svensk kone afhænger af webstedet og dine generelle handlinger for at tiltrække en kvinde. Hvis vi tager højde for online- og offlineudgifter, vil gennemsnitsprisen for en svensk pige være omkring $ 4000- $ 5000.

Hvilket er dyrere — et K-1 eller et CR-1 visum? 

Et K-1-visum er dyrere, fordi du kan få det hurtigere og få en chance for at gifte sig med en svensk pige i USA lovligt. CR-1 visum er billigere, da processen med at få det kan tage mere tid, men det giver din udenlandske brud mulighed for øjeblikkeligt at få et grønt kort. 

Forfatter til projektet

Sag Kenny
Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.
Sociale links
Sag Kenny - foto

Indsend din anmeldelse

Sendt!
Vi sigter mod at hjælpe mennesker over hele kloden med at finde deres sande kærlighed.
Gå til hovedsiden