Colombiagirl
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Colombiagirl Anmeldelser: Er Det Et Godt Datingside? Find Ud Af Det Nu!

Sag Kenny
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1674 Synspunkter
6  min læsetid
Colombiagirl - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 2mln Brugervenlighed 9.2
Kvalitetskampe 75% Popularitet 9.6
Populær alder 20-45 Svig sjældent
Profiller 3mln Bedømmelse 9.4
Svarprocent 79% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Gina, 27
Online
Charlotte, USA
Nej
Lera, 36
Online
Kyiv, Ukraine
Ja
Phuket, Thailand
Nej
Krivoy Rog, Ukraine
Nej
Tokio, Japan
Ja
Colorado, USA
Nej

Fordele og ulemper

 • Stort og meget aktivt kvindeligt publikum
 • Ekstraordinært detaljeret profil
 • Kvinderne foretager ofte det første træk
 • Mobilapps er tilgængelige bĂĄde til iOS og Android
 • Nogle profilbilleder er kun tilgængelige for betalende medlemmer
 • Kun to gratis Say Hi-værdikuponer pr. Dag

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

Det internationale dating segment — specifikt tjenester, hvor vestlige mænd kan møde latinamerikanske singler — har både flere etablerede spillere og endnu flere nye. ColombiaGirl hører bestemt til den tidligere kategori og har eksisteret i et par år og vokset støt. Men er det virkelig det bedste valg til at møde latinske skønheder, eller skal du kigge efter et alternativ? Dette er det største spørgsmål, vi vil besvare med vores ColombiaGirl anmeldelser!

BEDSTE FOR: Enlige fyre, der søger latin kvinder, der går ud

ColombiaGirl har en af de mest usædvanlige udseende hjemmesider, vi nogensinde har set på datingsider. Det ser måske ligefrem rart ud med billedet af en snavs klædt kvinde i midten af siden, men vi kan fortælle dig, at dette første indtryk forsvinder, når du faktisk begynder at gennemse webstedet. ColombiaGirl.com er et af de mest raffinerede, praktiske datingsider, vi har anmeldelser indtil videre, og hvert designelement er der af en grund.

Derudover har ColombiaGirl ikke kun en fuldt funktionel mobil version af det websted, der er tilgængeligt fra enhver mobilenhed, men også en mobilapp. Du kan få det både til iOS og Android, og det indeholder alle dine chats og aktiviteter fra desktopversionen, så du aldrig vil gå glip af dine kontakter, uanset hvor du er.

Tilmelding til ColombiaGirl

Colombianske piger-for-ægteskab

Hvis du inspicerer dette foto i midten af skærmen nærmere, viser det sig at være en meget smart registreringsformular. I stedet for de sædvanlige kedelige spørgsmål, som på almindelige datingsider, er registreringen på ColombiaGirl designet til at ligne en samtale på en dating-app. Vi må sige, at denne tilgang er temmelig effektiv, og du føler dig tvunget til at afslutte tilmeldingsprocessen.

Det er dog ikke alt. Når du har leveret din e-mail og bliver et retmæssigt medlem af webstedet, bliver du bedt om at besvare et andet sæt spørgsmål om din datingoplevelse og mål. Der er en mulighed for at springe nogle af eller alle disse spørgsmål over, men husk, at dine ærlige svar vil øge din chance for at møde den rigtige pige, så det kan være det værd at bruge et par minutter på at gennemføre dette trin.

colombianske brude

Søgning og andre måder at opdage kvinder på ColombiaGirl

ColombiaGirl.com giver flere måder at opdage sine kvindelige medlemmer og finde ud af, hvem du leder efter. Først vil du sandsynligvis prøve søgefunktionen, som er tilgængelig som en grundlæggende og udvidet søgning. I modsætning til den grundlæggende søgning, hvor du kun finder et par felter, indeholder den udvidede flere måder at beskrive din ideelle partner på.

For det andet har ColombiaGirl en unik funktion kaldet SmartMatches. Denne funktion er en præcis algoritme, der analyserer oplysningerne på din profil og dine adfærdsmønstre på webstedet for at forbinde dig til de mest passende singler. Og endelig er ColombiaGirl et sted, hvor du er nødt til at passe på for underretninger — de smukke kvinder fra ColombiaGirl ofte kontakte fyre først, så din kærlighedshistorie kan starte med en chatanmodning.

Kvinders profiler på ColombiaGirl

Colombianske kvinder-for-ægteskab

Der er steder, hvor kvindelige profiler indeholder ringe eller ingen information, men det er ikke tilfældet med ColombiaGirl. Profilerne på dette websted er meget detaljeret og udfyldt til det maksimale. Fra en typisk kvindes profil på ColombiaGirl kan du finde ud af om hende:

 • Alder, navn og placering
 • Ægteskabelig status og børn
 • Højde og vægt
 • Uddannelse og erhverv
 • Zodiac tegn og mere

Plus, de fleste kvinder har selvskrevne introduktioner i bunden af deres profiler, så du kan finde ud af mere om dem som personligheder, ikke kun deres datingparametre. Og endelig har hver pige på webstedet flere profilbilleder, både professionelt lavet og oprigtig. Bemærk, at nogle fotos er offentlige, og nogle er private, kun tilgængelige for Premium-medlemmer.

Sådan kontakter man kvinderne på ColombiaGirl

Der er mange måder for dig at kommunikere med kvinderne i ColombiaGirl, afhængigt af dit forholdstrin, datingstil og endda budget. Den mest populære kommunikationsfunktioner på ColombiaGirl inkluderer:

 • Chat
 • Mail
 • Videochat
 • Telefonopkald
 • Siger hej
 • favoritter
 • Virtuelle gaver
 • Gaver og blomster

Top-3 alternative websteder

La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2206 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
2639 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
2223 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
2844 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
3481 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere

Betalte funktioner og priser

På stedet kan du bruge følgende funktioner:

 • Smart matchende algoritme
 • Introduktion af videoprofiler
 • Gaveudleveringsindstilling
 • Fuldt funktionel mobilapp
 • Kundesupportkort

ColombiaGirl er en datingtjeneste, der ikke opkræver penge på forhånd, når du tilmelder dig webstedet. Du kan oprette din konto og gennemse webstedet gratis og kun betale, når du vil bruge visse kommunikationsfunktioner. Du har brug for kreditter til disse funktioner, og du kan få kreditter i flere praktiske pakker:

 • $ 3,99 for de første 2 point
 • $ 15,99 for 2 point
 • $ 96 for 16 point
 • $ 399 for 100 point

Du har sandsynligvis bemærket, at omkostningerne ved hver kredit bliver lavere, jo mere du køber på én gang. Så hvis du vil drage fordel af de laveste kreditpriser, kan du overveje at få den største pakke.

Sikkerhed og kundesupport

Vi har brugt meget tid på at undersøge ColombiaGirl og dets potentielle sikkerhedsrelaterede kontroverser, men vi kunne ikke finde nogen. Webstedet ser ud til at være sikkert nok, og der er flere funktioner, der giver dig mere selvtillid, når du bruger det.

For det første er der et afsnit med de mest populære brugerspørgsmål og svar, som også inkluderer sikkerhedsspørgsmål. For det andet har ColombiaGirl et kundesupportteam, du kan kontakte via en formular på webstedet eller via live chat. Endelig er ColombiaGirl et sted, hvor de fleste kvindelige profiler er verificeret, hvilket betyder, at når du taler med en kvinde, ved du nøjagtigt, at du taler med en rigtig person.

Flere latinske datingtjenester til dig

LatinWomenDate  Læs anmeldelser
LatinBeautyDate  Læs anmeldelser
LoveFort  Læs anmeldelser

domfældelse

ColombiaGirl er muligvis ikke det billigste datingside derude, men bortset fra det har det alt, hvad det kræver for dig at have en fornøjelig online datingoplevelse. Det er et veludviklet websted, der ikke behandler sin mobile tilstedeværelse som en eftertanke. Derudover har det et af de største og mest aktive publikum, vi nogensinde har stødt på, så selvom du foretrækker, at kvinder tager føringen, er ColombiaGirl det perfekte sted at opleve det.

Sag Kenny - foto

Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.