Colombialady
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Colombialady Anmeldelser: Et Definitivt Kig På Datingstedet

Sag Kenny
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1459 Synspunkter
7  min læsetid
Colombialady - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 2,5 mln Brugervenlighed 9.5
Kvalitetskampe 77% Popularitet 9.4
Populær alder 19-37 Svig sjældent
Profiller 5,5 mln Bedømmelse 9.4
Svarprocent 75% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Saratow, Rusland
Nej
Melbourne, Australien
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Helbredelse, Brasilien
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Irkutsk, Rusland
Nej

Fordele og ulemper

 • Masser af enlige kvinder til at mødes
 • Kvinderne foretager ofte det første træk
 • Store mobile apps til begge platforme
 • Kontroller dine udgifter med kreditter
 • En række kontaktfunktioner til enhver datingstil
 • Du skal være Premium-medlem for at se private fotos
 • Konstante chatanmodninger kan blive overvældende

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

ColombiaLady er et af de mange steder, hvor vestlige fyre kan møde latinamerikanske piger for flirt, seriøse forhold eller endda ægteskab. ColombiaLady anmeldelser s påpeger både positive og negative ting ved tjenesten, men det skiller sig klart ud fra resten. Målet med dette ColombiaLady anmeldelser er at fortælle dig mere om dette websted og hjælpe dig med at forberede dig bedre til din online datingrejse.

Første indtryk og interface

BEST FOR: Kommunikation med colombianske piger ved hjælp af effektive kommunikationsværktøjer
PRISER FRA: $ 3,99

Hjemmesiden til ColombiaLady giver dig øjeblikkeligt besked, hvilken slags websted det er, og hvem du kan møde der. Der er flere fotos af attraktive latinamerikanske kvinder og en simpel registreringsformular. Når du først er blevet medlem af webstedet, vil du se, at det faktiske design af ColombiaLady.com er lidt anderledes. Der er meget flere designelementer, links og grafik, men da alle af dem er der for at gøre det lettere for dig at møde kvinder, ville vi ikke have det på nogen anden måde.

Tilmelding til ColombiaLady

Colombiansk-dating-site

Det er ikke 100% klart, om de fotos, du ser på hjemmesiden, hører til de faktiske kvindelige medlemmer af ColombiaLady, men den eneste måde at se og møde de vidunderlige kvinder på webstedet er at blive medlem selv. Heldigvis er registreringsproceduren på webstedet let, og du behøver ikke at betale noget for at blive medlem af ColombiaLady.

Der er to trin du skal tage for at tilmelde dig webstedet. Først skal du udfylde den registreringsformular, du kan se på hjemmesiden. Det indeholder de sædvanlige online dating spørgsmål, inklusive spørgsmål om dit navn, placering og fødselsdag.

Derefter føres du til det andet trin, som er en blok af spørgsmål om dine datingmål, og hvem du vil se som din partner. Du kan springe nogle af eller alle spørgsmålene over, men husk, at dine svar vil blive brugt af den matchende algoritme til at forbinde dig til de mest passende potentielle partnere, så det giver mening at tage et par minutter at gennemføre det.

Søgning og andre måder at opdage kvinder på ColombiaLady

Colombianske piger-for-dating

ColombiaLady giver flere måder at møde de kvindelige medlemmer af webstedet, og vores personlige anbefaling er at aldrig gå efter en. Prøv dem alle i forskellige kombinationer, og din ideelle kamp holder dig ikke i vente.

Den første funktion, du sandsynligvis vil bruge, er Søgning. Du kan bruge den grundlæggende søgning, der giver dig mulighed for at vælge sådanne parametre som alder, land og interesser, eller du kan bruge den udvidede søgning, hvor du kan specificere endnu flere funktioner i den kvinde, du vil møde. Du kan endda kontakte de damer, der fik din opmærksomhed direkte fra søgeresultaterne.

Dernæst kan du tjekke ud Smart Matches-funktion. Dette er en innovativ matchende algoritme, der bruger flere faktorer, herunder den type kvinder, du oftest kontakter, og oplysningerne på din egen profil, til at foreslå nye kvindelige profiler, der skal besøges.

Hvis du er i humør til en hurtig chat, kan du altid se afsnittet med kvinder, der i øjeblikket er online. Og til sidst skal du sørge for ikke at ignorere de chatmeddelelser, du modtager i nederste højre hjørne af skærmen. Sådan kan din kærlighedshistorie starte!

Kvinders profiler på ColombiaLady

colombiansk-dating

Vi har brugt aldre på at kigge gennem profilerne på ColombiaLady, og vi har ikke set en eneste, der mangler vigtig information om kvinden. Profilerne på webstedet er godt designet, detaljeret og indeholder alt hvad du vil vide om pigen inden hun beslutter at kontakte hende, herunder hendes fysiske parametre, uddannelse, besættelse, ægteskabelig status, interesser og andre data.

Top-3 alternative websteder

UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
3352 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
2842 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
1384 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
3151 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
3097 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere

Sådan kontakter man kvinderne på ColombiaLady

Når du ser nogen, du kan lide på ColombiaLady, er der mere end nok måder for dig at kontakte kvinden på. Du kan:

 • Føj hende til favoritter
 • Hej
 • Send hende et brev
 • Start en chat
 • Ring til hende på video
 • Foretag et telefonopkald
 • Send en virtuel gave
 • Send en gave eller blomster til hendes hjem

Betalte funktioner og priser

Som et gratis medlem af ColombiaLady kan du gennemse profilerne, se nogle fotos og sige hej til op til to kvinder om dagen.

Funktioner, der kan fås på webstedet, inkluderer:

 • Video Vis profilpræsentationer
 • Der er en mulighed for at sende gaver til kvinder
 • Smart Matches-algoritme
 • Telefonopkald og videoopkald er tilgængelige
 • Premium-medlemmer får nogle gode frynsegoder

For alt andet har du brug for kreditter. Kreditter kan bruges på hver betalt funktion på webstedet, inklusive chat, breve, videoopkald, virtuelle gaver med mere, og kan købes i flere pakker:

 • $ 3,99 for de første 2 point
 • $ 15,99 for 2 point
 • $ 96 for 16 point
 • $ 399 for 100 point

Du kan også blive et premium-medlem af ColombiaLady.com for $ 9.99. Som Premium-medlem kan du se alle profilbilleder, inklusive private, og få hurtigere kundepleje.

Sikkerhed og kundesupport

For så vidt angår vores forskning, har ColombiaLady ikke været involveret i nogen alvorlige sikkerhedsrelaterede kontroverser eller dataovertrædelser. Dette er selvfølgelig ikke en grund til at lade din vagt ned, så du skal altid passe på din egen sikkerhed, når du går online. ColombiaLady.com har dog også et par bemærkelsesværdige sikkerhedsfunktioner. Der er en guide til sikker online-datering, betalingssiden er SSL-krypteret, og webstedet kontrollerer manuelt og verificerer hver nye kvindelige profil, så du kan vide med sikkerhed, at du taler med en rigtig pige og ikke en svindler bag en falsk profil.

ColombiaLady: vores brugere anmeldelser

Matt

Jeg er en mand, der kan lide aktive tidsfordriv, eventyr og udfordringer, så at finde en almindelig kvinde var ikke den rigtige mulighed for mig. Jeg vidste, at jeg havde brug for nogen, der ville matche min energi, og jeg ville ikke spilde min tid på at kommunikere med damer, der ikke var den rigtige pasform. En dag så jeg, at ColombiaLady havde en filtersøgning, der gjorde det muligt for dens medlemmer at vælge deres præferencer. Jeg besluttede at prøve det. Efter en uges brug af det mødte jeg min latinske brud på et sted. Hendes navn er Gloria, og hun er imponerende; hun udstråler positiv energi og er altid klar til eventyr. Denne kvinde undlader aldrig at imponere mig, og hun er den mest afslappede person, jeg nogensinde har mødt. Så ja, ColombiaLady hjalp mig med at møde ikke kun min kæreste, men min soulmate.

ColombiaLady -succes-historie

domfældelse

Hvis du er en vestlig fyr, der leder efter en Latina-kæreste eller livspartner, er ColombiaLady et af de bedste steder, du kan tjekke ud. Selvfølgelig er det måske ikke den mest overkommelige datingtjeneste, du nogensinde har prøvet, men i betragtning af hvor mange potentielle kampe der er, og hvor mange kommunikationsfunktioner du kan bruge, chancen for at finde din soulmate er temmelig høj.

 

Sag Kenny - foto

Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.