Dateasianwoman
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Dateasianwoman Anmeldelser 2023: Den Mest Omfattende Guide

Sag Kenny
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
870 Synspunkter
5  min læsetid
Dateasianwoman - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 2mln Brugervenlighed 9.2
Kvalitetskampe 77% Popularitet 9.5
Populær alder 20-38 Svig sjældent
Profiller 3,7 mln Bedømmelse 9.4
Svarprocent 75% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Ufa, Rusland
Nej
Choi, 26
Online
Wuhan, Kina
NEJ
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
Moskva, Rusland
Nej
Phuket, Thailand
Nej
Medellin, Colombia
Nej

Fordele og ulemper

 • Brugervenlig, funktionel og godt optimeret service
 • Over 1 milliard meddelelser sendt om mĂĄneden
 • Datingside tilbyder en masse funktioner
 • Du kan vælge matchkriterier fra en natstand til ægteskab
 • Webstedet hĂĄndhæver strenge sikkerhedsforanstaltninger
 • Profiler er synlige for alle
 • Ubegrænset besked er kun for premium-medlemmer
 • Begrænset gratis konto

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

International online dating er så populær lige nu, at der ikke er mangel på datingsider til at prøve, hvis du vil hente en partner fra et fremmed land. Specifikt er forholdet mellem vestlige mænd og asiatiske kvinder især populært lige nu, og DateAsianWoman er et af de steder, der giver dig mulighed for at mødes og datere enlige kvinder fra Asien. Så er det et godt datingside at deltage i, eller får det dig kun til at spilde tid og penge? Find ud af det fra vores DateAsianWoman anmeldelser!

Første indtryk

Hjemmesiden til DateAsianWoman.com giver dig øjeblikkeligt besked, hvilken slags websted dette er. Med et billede af en smuk asiatisk kvinde og en liste over de vigtigste funktioner på webstedet lover DateAsianWoman en mindeværdig og spændende online datingrejse. Når du kommer forbi hjemmesiden, vil du se, at designen af webstedet er perfekt moderne, selvom det sandsynligvis vil tage dig nogen tid at få fat på dets funktionalitet.

 

Tilmelding til DateAsianWoman

Som mange datingsider, der beskytter deres medlemmer ’ sikkerhed, viser DateAsianWoman ikke nogen kvindelige profiler, medmindre du selv er medlem. Oprettelse af en konto på webstedet koster dig ikke noget, men det kan tage mere tid, end du forventer. Den første fase af registreringsprocessen er faktisk meget kort. Her skal du besvare et par af de sædvanlige spørgsmål til datingsider, herunder:

 1. Dit for- og efternavn
 2. Din fødselsdato
 3. Dit opholdsland

Derefter kommer den anden fase af processen, og det kan være mere tidskrævende, da moderatorerne i DateAsianWoman skal godkende din profil manuelt. Afhængig af hvor travlt de er, kan det tage fra et par minutter til et par timer, og du vil ikke være i stand til at sende besked til kvinderne eller endda se deres fulde profiler i løbet af denne tid.

Søg og matcher

Søgesystemet på DateAsianWoman er ukompliceret og giver dig masser af måder at beskrive din ideelle partner på. Der er en kort søgning, hvor du kan specificere kvindernes foretrukne aldersgruppe, interesser, placering og online status. Der er også en udvidet søgning, som giver dig mulighed for at filtrere de kvindelige medlemmer af webstedet efter deres:

 • Højde
 • Uddannelse
 • Religiøse synspunkter
 • Forholdsstatus
 • Tilstedeværelse af børn

date-asiatisk-kvinde

Hvis du ikke har lyst til at bruge søgningen eller bare føler dig heldig, kan du bruge DateAsianWoman ’ s Smart matches funktion. Denne funktion analyserer din opførsel på webstedet, de oplysninger, du har givet i din profil, og den slags kvinder, du oftest kontakter for at vælge flere profiler af kvinder, der passer til din type.

Top-3 alternative websteder

Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
2586 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
2359 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
3334 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
1365 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
2640 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere

Medlemsprofiler

De kvindelige profiler på DateAsianWoman indeholder lige nok information til at give dig en klar idé om kvindens personlighed, forholdsbaggrund og datingmål uden at overvælde dig. Fra en typisk profil kan du lære om kvindens fysiske parametre, personlighedstræk, hobbyer og hvad hun forventer af et forhold. Mange kvinder tager sig også tid til at besvare et par spørgsmål om deres smag og forholdsvisninger, som fortæller dig mere om dem som enkeltpersoner.

Kommunikationsfunktioner

Når du kun kommunikerer med kvinder online og ikke ved, hvornår du har chancen for at gå på en rigtig dato, vil du have masser af måder at imponere kvinderne på. Dette er nøjagtigt hvorfor DateAsianWoman tilbyder en af største valg af kommunikationsfunktioner vi nogensinde har set på et datingside. Når du ser nogen, der fandt din opmærksomhed, kan du:

 • Hej
 • Føj hende til favoritter
 • Send en virtuel gave
 • Send en rigtig gave
 • Send hende et brev

Og listen stopper ikke der! Hvis du vil tale med en kvinde, der i øjeblikket er online, kan du indlede en chat eller videochat med hende, eller ringe, hvis du vil høre din stemme og lade hende høre din.

Medlemskab og priser

Et grundlæggende medlemskab af DateAsianWoman er gratis, men a Premium medlemskab, der koster $ 9,99 pr. måned, åbner endnu flere frynsegoder for dig, inklusive hurtigere kundesupport-svar og adgang til alle fotos i kvinders profiler. Desuden fungerer DateAsianWoman på kreditbasis, hvilket betyder, at du kan købe kreditter i bulk og derefter bruge dem på kontaktfunktioner. Kreditpakkerne inkluderer:

 • $ 15,99 for 2 point
 • $ 96 for 16 point
 • $ 399 for 100 point

Sikkerhed

Når du deler dine følsomme personlige og betalingsoplysninger med et datingside og aktivt kommunikerer med udenlandske damer, vil du vide, at dine data er beskyttet. Den gode nyhed er, at du ikke har noget at bekymre dig om med DateAsianWoman, da dette websted er forpligtet til at skabe et sikkert datingmiljø for sine medlemmer. Du kan finde en detaljeret sikkerhedsguide på webstedet og have en chance for at kontakte kundesupport med sikkerhedsrelaterede spørgsmål.

En af de bedste sikkerhedsfunktioner i DateAsianWoman er profilverifikationsfunktion. Enhver kvinde, der er tilmeldt webstedet, kan give sit officielle ID til at verificere sin konto. På den måde kan du vide med sikkerhed, at du taler til et rigtigt menneske.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Stort publikum fokuserede på langsigtet dating
 • Mange kommunikationsfunktioner, du kan vælge imellem
 • Der er mobile apps, du kan downloade

Ulemper:

 • Profilgodkendelse tager tid
 • Prioritet kundepleje er kun for premium-medlemmer

Dommen

Hvis dit primære mål er at møde en kvinde fra Asien for et seriøst forhold eller endda noget mere langsigtet, er DateAsianWoman bestemt blandt de øverste steder, du kan overveje. Bag det praktiske design og det praktiske kreditsystem finder du et publikum af smukke, omgængelige og familieorienterede asiatiske piger, som ikke kan vente med at møde deres ideelle vestlige kamp.

Sag Kenny - foto

Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.