Profiller Aleesha
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Aleesha
Bekræftet profil
Sao Paulo, Brasilien
Fotograf, rejse Blogger
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Aleesha

Bekræftet profil
Sao Paulo, Brasilien
Fotograf, rejse Blogger
Nej
Alder
26
Religon
kristen
Fødselsdato
09.11.1997
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'06 '' (169 cm)
Børn
Nej
Vægt
121 lbg (55 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Fotograf, rejse Blogger
Sprog
Engelsk, spansk, portugisisk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Sport
Lære fremmedsprog
Lydbøger
Indretning
Musik
Fitness
Hvile på naturen
Yoga
Stangdans
Sæbefremstilling
Muskelbiler
Udskæring
Blogging
Instagram
Ridning
Hunde

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Aleesha,26

Om mig

Der er ikke langt at dele med om mig her, da jeg vil kommunikere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – venlig, og du vil søde, komedie, og du kan stille, støjende og du kan et stykke tid forelsket, misundelig og seksuel. Jeg er virkelig klar og elsker hjemmekomfort. Jeg er glad for at gøre noget på barn, som alle elsker. Jeg bekymrer mig ikke meget om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg glæder mig over anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og prøver derefter at forblive mig i form. I min egen fritid går jeg på shopping eller går ud med java med familien.

Hendes type mand

Jeg falder for velbaserede sportsmænd, der kan lide fodbold, og du kan være aktive lidenskaber. Jeg søger eventyrlystne fyre, der gør alle typer forelsket ting med hende. Fortæl mig det for folk, der også er den behagelige prins.

10

Lignende medlemmer

Brasilia, Brasilien
Ja
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
San Diego, USA
Nej
Lera, 36
Online
Kyiv, Ukraine
Ja
Krivoy Rog, Ukraine
Nej
Moskva, Rusland
Ja

Piger-profil, du kan finde Her

Carolina - foto
Carolina, 26
Beliggenhed: Buenos Aires, Argentina
Beskæftigelse: Mode model
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig personligt lige her, når jeg kan lide at dele personligt. Jeg kan variere – form, og du vil sød, morsom, og du kan forhastes, højt, og du kan lidt tid i kærlighed, jaloux og sensuel. Vi laver mad bedre, og du vil elske husholdningskomfort. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod fyr, som alle elsker. Du skal virkelig ikke bekymre dig langt om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke noget begge dele. Jeg ser anstændighed og tåler ikke løgne. Alle elsker fodbold og forsøger at forblive i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og spiser kaffe med nærmeste og kæreste.

Gina - foto
Gina, 27
Beliggenhed: Charlotte, USA
Beskæftigelse: oversætter
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at dele med i hele mig lige her, når jeg vælger at vise personligt. Jeg kunne afvige – type, og du vil søde, komedie, og du vil blive forhastet, højt, og du vil lidt forelsket, jaloux og du kan være seksuel. Vi laver mad virkelig, og du kan elske hjemmebrug. Jeg er glad for at gøre næsten alt mod en fyr, jeg elsker. Jeg er ligeglad med og opmærksomhed langt om dit udseende, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg glæder mig over anstændighed, og du tolererer muligvis ikke løgne. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig i form. I min fritid opbevarer eller flygter jeg normalt efter java, der har venner.

Sofia - foto
Sofia, 22
Beliggenhed: Rio de Janeiro, Brasilien
Beskæftigelse: Danser af latinamerikanske danser
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at dele med om mig lige her, mens jeg ønsker at kommunikere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – form, og du vil være dejlig, morsom, og du kan blive forhastet, højt og engang forelsket, misundelig, og du kan være erotisk. Vi forbereder os bedre, og du kan måske elske husholdningskomfort. Jeg er parat til at gøre noget med den mand, jeg nyder. Jeg bekymrer mig ikke langt om dit udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg ser anstændighed og bærer ikke udholdne løgne. Alle elsker fodbold og prøver derefter at forblive mig i form. Inde i min fritid opbevarer jeg ellers flugt for at besidde java, der har familieenhedsmedlemmer.

Morena - foto
Morena, 32
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Ejer af en kosmetologklinik
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke meget at fortælle i mig selv lige her, når jeg ønsker at vise individuelt. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan være sød, morsom, og du kan stille, højt, og du vil have noget tid i kærlighed, jaloux og du kan være seksuel. Jeg laver mad bedre og kan lide hjemmemoral. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod det barn, som alle elsker. Jeg er ligeglad med dit fysiske udseende, og penge betyder ikke ofte. Vi glæder os over anstændighed og tåler ikke løgne. Jeg foretrækker fodbold og prøver at forblive mig personligt i form. I løbet af min fritid køber jeg normalt ellers flugt for at have kaffe, der har familieforhold.