Profiller Alena
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Alena
Bekræftet profil
Lviv, Ukraine
stewardesse
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Alena

Bekræftet profil
Lviv, Ukraine
stewardesse
Nej
Alder
27
Religon
kristen
Fødselsdato
19.07.1996
Civilstand
Ikke gift
Højde
5'08 '' (172 cm)
Børn
Nej
Vægt
114 lbg (52 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Blå
Drikker
Aldrig
Hårfarve
Blond
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
stewardesse
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Madlavning
Udskæring
Psykologi
Massage
Løb
Pilates
Lære fremmedsprog
Sæbefremstilling
Ridning
Sund og rask
Youtube
Musik
Tik Tok
Gymnastik
Nye teknologier
Skrivning

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Alena,27

Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig hende, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder til at opleve spil, som lystfiskeri, plus ikke se sportsbegivenheder, og som også har en alkohol med din. Jeg er vidende om din lidenskab, og du vil trang fra min personlige pluk til og have en høflig interesse i, hvad du bestemt til min dreng brænder for. Jeg tror, at en kærlighed handler om gensidig forståelse, og du kan se, om det kun er sex eller noget lignende på den måde mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gå til havet, score din kæledyrshund, gå til alle disse steder, lave ejendom, og leve glædeligt faktisk lige efter med min dyrebare partner og børn.

Hendes type mand

Vi glæder os meget over mennesker, der kan gøre mig sjov, uanset om noget jager forfærdeligt. Jeg elsker optimistiske, fascinerende drenge nøjagtigt, der ved, hvad der er nødvendigt fra eksistensen. Den klare tilstedeværelse af tatoveringer ellers fascination af menneskelige anatomi-billeder var en fordel.

10

Lignende medlemmer

Kyiv, Ukraine
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Phuket, Thailand
Nej
Helbredelse, Brasilien
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Anastasiya - foto
Anastasiya, 32
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Modedesignerkonsulent
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig deres drømme. Jeg har en utrolig begivenhed under at spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke gå i gang med at se sportsbegivenheder og også der har en øl med dig. Jeg er vidende om interesserne og trangen fra min valgte dig til og viser en høflig interesse for alt det, du til min fyr var begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed betyder fælles indsigt og agtelse, hvad enten det kun er køn eller noget meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne gå til havet, få en hvalp, besøge alle disse steder, skabe ejendom, og du lever måske lykkeligt tidligere efter at have brugt min elskede mand og børn.

Nika - foto
Nika, 26
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: stylist
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv hende, du altid har ønsket. Jeg har imponerende glæde af at spille videospil, som lystfiskeri, plus ikke opmærksomhedsvisningsaktiviteter plus med en øl med din. Jeg er åben for appel, og du kan trang væk fra min valgte dig til og har et høfligt behov for alt det, du til min søn brænder for. Jeg tror, at en romantik handler om almindelig visdom, og du kan værdsætte, det være sig bare køn eller noget meget vigtigere. Mine ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme din hund, besøge snesevis af regioner, generere ejendom, og du kan virkelig glæde faktisk nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Nata - foto
Nata, 27
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Makeup master
Børn: Nej
Om mig

Jeg ser meget individer, der hjælper med at gøre mig personligt sjov med, selvom noget ser forfærdeligt ud. Alle elsker håbefulde, fascinerende drenge, der forstår, hvad de kræver af livet. Tilstedeværelsen af tatoveringer eller fascination af kropsbilleder ville være et plus.

Anicka - foto
Anicka, 27
Beliggenhed: Sankt Petersborg, Rusland
Beskæftigelse: Driverinstruktør
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv denne dame, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder i at spille videospil, elsker fiskeri, plus ikke opmærksomhed på at se sportsbegivenheder plus som har en alkohol, der har dig. Jeg er åben for appel, og du vil trang til min personlige pluk og vise et høfligt krav til alle de ting, som min søn var begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om fælles forståelse, og du kan beundre, hvis det bare skulle være samleje eller noget lignende, der er væsentligt mere markant. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne se på havet, bedømme din hund, tjekke alle disse regioner, bygge en ejendom, og realtid glædeligt faktisk lige efter med min elskede ægtefælle og børn.