Profiller Alexandra
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Alexandra
Bekræftet profil
Helbredelse, Brasilien
oversætter
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Alexandra

Bekræftet profil
Helbredelse, Brasilien
oversætter
Nej
Alder
30
Religon
katolisisme
Fødselsdato
29.08.1993
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
Nej
Vægt
114 lbg (52 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Brun
Drikker
Nogle gange
Hårfarve
Mørk fair
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
oversætter
Sprog
Engelsk, portugisisk, spansk
Education
Videregående uddannelse
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Stangdans
Rejse
Massage
Gymnastik
Nye teknologier
Håndværk
Dans
Tik Tok
Psykologi
Madlavning
Hunde
Synger
Hvile på naturen
Udskæring
BMW
Sund og rask

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Alexandra,30

Om mig

Jeg har ikke langt at dele med mig lige her, når jeg ønsker at udtrykke direkte. Jeg kan være varieret – venlig, og du vil være dejlig, komedie og stille, støjende, og du vil lidt, mens du er skør, misundelig og du kan seksuel. Jeg klarer mig godt, og du kan godt lide familieånd. Jeg er parat til at gøre noget for den mand, jeg kan lide. Bare rolig ikke meget med hensyn til dit udseende, og kontanter betyder ikke noget ofte. Vi ser anstændighed, og du kan ikke tolerere lag. Jeg elsker rekreationer og prøver at forblive mig i form. På min egen fritid søger eller flygter jeg altid efter kaffe, der har venner.

Hendes type mand

Jeg falder for virkelig byggede, sportslige fyre, der kan lide sportsbegivenheder og energiske hobbyer. Jeg vil have eventyrlystne mænd, der laver et utal af skøre noget sammen med hende. Fortæl mig for dem, der er dig til bestemt behagelig prins.

10

Lignende medlemmer

Lviv, Ukraine
Nej
Odessa, Ukraine
Nej
Choi, 26
Online
Wuhan, Kina
NEJ
Los Angeles, USA
Nej
Osaka, Japan
Ja
Nika, 26
Online
Moskva, Rusland
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Salome - foto
Salome, 24
Beliggenhed: Medellin, Colombia
Beskæftigelse: Komponist
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at informere i mig selv lige her, når jeg foretrækker at promovere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – form og sød, morsom, og du kan forhastes, støjende, og du vil nogen tid skøre, jaloux, og du vil sensuel. Vi klarer os godt, og du kan godt lide familiekomfort. Jeg er klar til at gøre noget med det barn, jeg elsker. Virkelig ligeglad og opmærksomhed langt med hensyn til udseendet, og kontanter betyder ikke noget ofte. Jeg glæder mig over anstændighed, og du kan ikke tolerere løgne. Jeg elsker rekreationer og prøver at forblive mig i form. Inde i min fritid handler jeg normalt ellers ud for at besidde kaffe, der har husholdningsmedlemmer.

Oriana - foto
Oriana, 28
Beliggenhed: Maracaibo, Venezuela
Beskæftigelse: Master øjenbrynskunstner
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke langt at dele med i mig her, da jeg altid viser direkte. Jeg kunne variere – type og sød, morsom, og du vil stille, højt og lidt forelsket, jaloux, og du vil være erotisk. Vi laver virkelig og kan lide hus spiritus. Jeg er parat til at gøre noget med den dreng, jeg foretrækker. Virkelig ikke ordentlig pleje meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget nogle gange. Jeg glæder mig over anstændighed, og du lægger måske ikke op med løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og forsøger at fortsætte mig selv i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og får kaffe med slægtninge.

Morena - foto
Morena, 32
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Ejer af en kosmetologklinik
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke meget at fortælle i mig selv lige her, når jeg ønsker at vise individuelt. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan være sød, morsom, og du kan stille, højt, og du vil have noget tid i kærlighed, jaloux og du kan være seksuel. Jeg laver mad bedre og kan lide hjemmemoral. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod det barn, som alle elsker. Jeg er ligeglad med dit fysiske udseende, og penge betyder ikke ofte. Vi glæder os over anstændighed og tåler ikke løgne. Jeg foretrækker fodbold og prøver at forblive mig personligt i form. I løbet af min fritid køber jeg normalt ellers flugt for at have kaffe, der har familieforhold.

Stefany - foto
Stefany, 26
Beliggenhed: Rio de Janeiro, Brasilien
Beskæftigelse: Fitnesstræner
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at informere fra mig selv lige her, da jeg vælger promovering personligt. Jeg er i stand til at være anderledes – form, og du kan være dejlig, morsom og stille, højt, og du kan engang være skør, misundelig, og du kan erotisk. Jeg planlægger godt og kan lide indenlandsk komfort. Jeg er parat til at gøre noget med den fyr, jeg foretrækker. Jeg bekymrer mig ikke langt med hensyn til udseendet, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg ser anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at fortsætte mig personligt i form. I min egen fritid søger jeg altid ellers efter kaffe, der har familieforhold.