Profiller Anastasiya
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Anastasiya
Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Modedesignerkonsulent
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Anastasiya

Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Modedesignerkonsulent
Nej
Alder
32
Religon
kristen
Fødselsdato
27.12.1990
Civilstand
Ikke gift
Højde
5'08 '' (175 cm)
Børn
Nej
Vægt
119 lbg (54 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grøn
Drikker
Aldrig
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Modedesignerkonsulent
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Dans
Indretning
Reading
Hvile på naturen
Mode
Psykologi
Hunde
Tilpasning
Håndværk
Blogging
Katte
Pilates
Youtube
Fitness
Lære fremmedsprog
Tik Tok

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Anastasiya,32

Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig deres drømme. Jeg har en utrolig begivenhed under at spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke gå i gang med at se sportsbegivenheder og også der har en øl med dig. Jeg er vidende om interesserne og trangen fra min valgte dig til og viser en høflig interesse for alt det, du til min fyr var begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed betyder fælles indsigt og agtelse, hvad enten det kun er køn eller noget meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne gå til havet, få en hvalp, besøge alle disse steder, skabe ejendom, og du lever måske lykkeligt tidligere efter at have brugt min elskede mand og børn.

Hendes type mand

Jeg glæder mig meget over enkeltpersoner, der hjælper med at få mig til at grine, selvom nogle ting ser frygtelige ud. Jeg elsker optimistiske, fascinerende drenge, der bare ved, hvad de vil have ud af livet. Den klare tilstedeværelse af tatoveringer ellers fascination af menneskelige anatomi-billeder ville være et plus.

12

Lignende medlemmer

Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
Rita, 28
Online
Sankt Petersborg, Rusland
Nej
Sao Paulo, Brasilien
Nej
Los Angeles, USA
Nej
Tina, 24
Online
New York, USA
Nej
Lviv, Ukraine
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Darina - foto
Darina, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig din drømmes dame. Jeg har utrolige færdigheder i at spille videospil, elske fiskeri og har ikke noget imod at se aktiviteter, og endda har en alkohol, der har din. Jeg er vidende om velfærd og trang fra min personlige pluk dig til og har et oprigtigt behov for det, som min personlige mand brænder for. Efter min mening er et forhold fokuseret på gensidig visdom og værdi, hvad enten det kun er sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, få en hund, besøge alle disse lande, generere ejendom, og du lever måske med glæde tidligere en gang ved hjælp af min kære mand og børn.

Anicka - foto
Anicka, 27
Beliggenhed: Sankt Petersborg, Rusland
Beskæftigelse: Driverinstruktør
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv denne dame, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder i at spille videospil, elsker fiskeri, plus ikke opmærksomhed på at se sportsbegivenheder plus som har en alkohol, der har dig. Jeg er åben for appel, og du vil trang til min personlige pluk og vise et høfligt krav til alle de ting, som min søn var begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om fælles forståelse, og du kan beundre, hvis det bare skulle være samleje eller noget lignende, der er væsentligt mere markant. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne se på havet, bedømme din hund, tjekke alle disse regioner, bygge en ejendom, og realtid glædeligt faktisk lige efter med min elskede ægtefælle og børn.

Tania - foto
Tania, 26
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Bankens medarbejder
Børn: Nej
Om mig

Så er chancerne for, at du personligt ringer til mig, som du altid har ønsket. Du vil finde en utrolig fornemmelse ved at spille videospil, elske lystfiskeri og ikke hjerne se sport og endda have en øl, der har din. Jeg er vidende om ens interesser, og du kan opfordre ud af min personlige valgte dig til bestemt og have et høfligt behov for alle de ting, du til min personlige dreng faktisk brænder for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig information og respekt, det være sig simpelthen samleje eller noget lignende meget vigtigere. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, score din hund, gå til snesevis af nationer, lave en ejendom, og du vil med glæde leve en gang ved hjælp af min elskede ægtefælle og børn.

Katya - foto
Katya, 29
Beliggenhed: Saratow, Rusland
Beskæftigelse: Model
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har en utrolig begivenhed for at slappe af og spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke opmærksomhed at se sport såvel som som at have en alkohol, der har din. Jeg er vidende om din appel og appetit uden for min valgte dig og viser en høflig interesse for alt, hvad min fyr er begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig visdom, og du vil værdsætte, hvad enten det er simpelthen sex eller noget væsentligt vigtigere. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme en hund, gå til snesevis af steder, generere ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.