Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Choi
Bekræftet profil
Wuhan, Kina
Musik DJ
NEJ
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Choi

Bekræftet profil
Wuhan, Kina
Musik DJ
NEJ
Alder
26
Religon
buddhisme
Fødselsdato
24.02.1997
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
NEJ
Vægt
119 lbg (54 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Sort
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Musik DJ
Sprog
Engelsk, kinesisk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Sæbefremstilling
Hvile på naturen
Massage
Svømning
Håndværk
Photography
Sund og rask
Ridning
Skrivning
Musik
BMW
Pilates
Dans
Nye teknologier
Instagram
Gymnastik

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Choi,26

Om mig

Du vælger næppe mig inde på en pub sent om aftenen. Lige nu ligger vi mellem arkene og nyder mine yndlings sitcoms. Jeg er en rigtig cinephile, der har set snesevis og måske adskillige video-, show- og forskellige shows. Jeg kan virkelig ikke lide høje aktiviteter, unødvendige møder, og du vil doble snak. Vi finder bedre forbindelse med pålidelig nogen. Jeg har mange familier, og du kan godt lide dem med hvert mit center. Min personlige ånd ønsker dog, at du bestemt skal være lidt mere kærlighed, du til faktisk, og du kan følelsesmæssig tiltrækning dig til at tilskynde enkeltpersoner til at begynde et godt familiemedlem, og du kan oprette.

Hendes type mand

Jeg synes det er vanskeligt at beslutte mine personlige mest let nyttige mænd. Måske ikke selvsikker, måske ikke indfanget, jeg nyder lette fyre, der har dejlige huler på kinderne, boomy lyd, og du kan hot glint angående syn. For mange, der også er så beskedne, så du kan vide, at du måske har nogen af disse flot fakulteter – Vi er allerede som om du.

10

Lignende medlemmer

Nata, 27
Online
Kyiv, Ukraine
Nej
Lera, 36
Online
Kyiv, Ukraine
Ja
Krivoy Rog, Ukraine
Nej
Montevideo, Uruguay
Nej
Phuket, Thailand
Nej
Medellin, Colombia
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Hyena - foto
Hyena, 23
Beliggenhed: Osaka, Japan
Beskæftigelse: stylist
Børn: Ja
Om mig

Du vil næppe vælge mig selv i en bar sent på aftenen. Nu ligger jeg i sengen og ser mine personlige yndlingssitcoms. Jeg er en bona fide cinephile, der har set snesevis og muligvis adskillige videoklip, show og andre shows. Virkelig ikke som for eksempel høje partier, unødvendige gruppemøder, og du kan sluge snak. Vi finder større forbindelser med troværdig nogen. Jeg har mange medlemmer af familien og kan godt lide dem alle med det meste af mit personlige kardiovaskulære system. Min sjæl ønsker dog, at man bliver et stykke tid anderledes, at den faktiske og mentale interesse man beder besøgende om at indlede en venner, og du kan skabe.

Xinci - foto
Xinci, 31
Beliggenhed: Tokio, Japan
Beskæftigelse: Kok
Børn: Ja
Om mig

Du vil næppe vælge mig på en pub sent på aftenen. I dag sidder vi mellem arkene og ser mine personlige yndlingssitcoms. Jeg er en ægte cinephile, der har set snesevis og måske utallige videoklip, serier såvel som andre tv-shows. Virkelig ikke særlig støjende mennesker, unødvendige møder, og du vil træg snak. Jeg søger efter større foreninger, der har en pålidelig person. Du vil finde mange kære og ligesom dem alle med mit personlige kardiovaskulære system. Men min sjæl vil have dig til at få noget tid som en anden, den kropslige og du kan mental tiltrækning, der beder besøgende om at begynde en venner, og du kan formere.

Katy - foto
Katy, 24
Beliggenhed: Madrid, Spanien
Beskæftigelse: Tik-tok blogger
Børn: Nej
Om mig

Du vil næppe få fat i mig personligt i en klub sent på aftenen. I dag ligger jeg i sengen og ser de bedste sitcoms. Jeg er en rigtig cinephile, der så snesevis og muligvis utallige klip, serier såvel som andre tv-shows. Jeg kan virkelig ikke lide for eksempel høje mennesker, unødvendige konferencer og inaktiv snak. Vi finder højere foreninger, der har pålidelige nogen. Vi har mange kære, og du kan elske dem alle med hver min cardio. Men min personlige sjæl ønsker det, at det er lidt, mens en anden kærlighed, at kropslig og mental appellerer til dig til at tilskynde enkeltpersoner til at indlede en gavnlig familieforhold og skabe.

Donna - foto
Donna, 23
Beliggenhed: Los Angeles, USA
Beskæftigelse: WEB-model
Børn: Nej
Om mig

Du vil næppe få fat i mig personligt til en pub sent om aftenen. I dag hviler jeg mellem arkene og nyder de bedste sitcoms. Jeg er en rigtig cinephile, der har set snesevis og måske hundreder af film, samling og forskellige tv-shows. Jeg har virkelig ikke særlig høje mennesker, unødvendige møder og doven snak. Jeg finder dybere forbindelse, der har en pålidelig person. Vi har mange slægtninge, og du vil kunne lide disse med mit personlige kardiovaskulære system. Imidlertid ønsker min personlige sjæl, der føles en anden tid, den fysiske og psykologiske interesse, du helt sikkert opfordrer besøgende til at begynde en gavnlig ven, og du vil skabe.