Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Dana
Bekræftet profil
Odessa, Ukraine
Singer
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Dana

Bekræftet profil
Odessa, Ukraine
Singer
Nej
Alder
31
Religon
kristen
Fødselsdato
29.10.1992
Civilstand
Skilt
Højde
5'07 '' (169 cm)
Børn
Nej
Vægt
126 lbg (57 kg)
Seksuel orientering
biseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
socialt
Hårfarve
Sort
Rygning
sjældent
Beskæftigelse
Singer
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Nye teknologier
Dykning
Tilpasning
Rejse
Instagram
BMW
Lære fremmedsprog
Tik Tok
Muskelbiler
Katte
Maleri
Negle kunst
Porsche
Yoga
Youtube
Lydbøger

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Dana,31

Om mig

Du vil kalde mig personligt den pige, du drømmer om. Vi har episke færdigheder i løbet af at opleve videospil, som lystfiskeri, plus ikke se sportsbegivenheder såvel som som at have en øl med dig. Jeg er tolerant over for din egen lidenskab, og du kan appetit på min valgte dig og have en oprigtig interesse i alle de ting, som min søn brænder for. Efter min mening er en romantik fokuseret på gensidige færdigheder, og du kan beundre, hvad enten det er simpelthen sex eller noget endnu mere vigtigt. Mine personlige drømme er enkle – Jeg vil besøge vandet, bedømme din hund, besøge snesevis af steder, generere en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.

Hendes type mand

Jeg sætter stor pris på enkeltpersoner, der får mig til at grine, selvom nogle ting synes forfærdelige. Jeg elsker håbefulde, fascinerende mænd, der ved, hvad de har brug for væk fra livet. Den nuværende tilstedeværelse af tatoveringer ellers kunne fascination af menneskelige anatomi-fotos være et plus.

10

Lignende medlemmer

Moskva, Rusland
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Saratow, Rusland
Nej
Sao Paulo, Brasilien
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Montevideo, Uruguay
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Julia - foto
Julia, 28
Beliggenhed: Odessa, Ukraine
Beskæftigelse: Magasineditor
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig drømmenes pige. Du vil finde en utrolig fornemmelse for at tackle videospil, som lystfiskeri, plus ikke hjerne se sportsbegivenheder og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne interesser, og du vil appetit på min personlige valgte dig og have en respektfuld efterspørgsel efter, hvad min personlige fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at en romantik vedrører fælles forståelse, og du kan værdsætte, uanset om det simpelthen er køn eller noget mere meningsfuldt. Mine personlige fantasier er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, få en hvalp, besøge snesevis af regioner, oprette ejendom, og levende med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter med min dyrebare ægtefælle og børn.

Sonya - foto
Sonya, 29
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Blogger
Børn: Ja
Om mig

Så vil du kalde mig personligt din drømmes pige. Jeg har utrolige færdigheder i at tackle spil, elske fiskeri og ikke gå i gang med at se fodbold og endda have en øl, der har din. Jeg er åben for hobbyer, og du kan opfordre til, at min personlige valgte en og har en høflig efterspørgsel efter alt det, som min mand prøver begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed er omtrent gensidig viden, og du kan værdsætte, hvis det bare er sex eller noget lignende, der er meget mere meningsfuldt. Mine personlige ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil tjekke havet, få din kæledyrshund, gå til alle disse regioner, oprette en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.

Tanya - foto
Tanya, 29
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Writer
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har imponerende glæde ved at tackle videospil, som fiskeri, og ser ikke aktiviteter plus der har en alkohol, der har dig. Jeg er åben for ens hobbyer, og du kan opfordre til min udvalgte det og vise et oprigtigt krav til alt det, du helt sikkert til min personlige søn brænder for. Efter min mening er en romantik omtrent almindelig forståelse og beundring, hvad enten det kun er samleje eller noget meget mere meningsfuldt. Mine ambitioner er enkle – Jeg vil besøge havet, score en hund, tjekke snesevis af steder, bygge ejendom, og levende lykkeligt faktisk nogensinde med min elskede partner og børn.

Masha - foto
Masha, 24
Beliggenhed: Ufa, Rusland
Beskæftigelse: Tennisspiller
Børn: Nej
Om mig

Så kalder du mig den pige, du altid har ønsket. Jeg har episk fornemmelse inde for at slappe af og spille videospil, elske fiskeri og bemærker ikke at se sportsbegivenheder plus som har en øl, der har dig. Jeg er åben for lidenskaben, og du kan måske opfordre fra min valgte til og have et høfligt behov for alle de ting, som min personlige søn er begejstret for. Efter min mening handler en kærlighed om delt forståelse, og du kan beundre, hvad enten det bare er køn eller noget meget vigtigere. Mine fantasier er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, score en hvalp, gå til snesevis af lande, generere et hus og leve muntert nogensinde en gang ved hjælp af min kære ægtefælle og børn.