Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Ella
Bekræftet profil
Moskva, Rusland
Investor
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Ella

Bekræftet profil
Moskva, Rusland
Investor
Nej
Alder
27
Religon
kristen
Fødselsdato
04.05.1996
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
Nej
Vægt
132 lbg (60 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
Aldrig
Hårfarve
Blond
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Investor
Sprog
Engelsk, russisk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Yoga
Lydbøger
Tilpasning
Dans
Meditation
Indretning
Photography
Stangdans
Nye teknologier
Rejse
Sport
Maleri
Madlavning
Dykning
Pilates
Synger

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Ella,27

Om mig

Du vil kalde mig hende, du altid har ønsket. Du vil finde en utrolig glæde ved at spille videospil, som lystfiskeri, og ikke gå i gang med at se sportsbegivenheder såvel som som at have en alkohol, der har dig. Jeg er vidende om dine interesser, og du kan appetit på min personlige valgte det og har et høfligt behov for alt det, du helt sikkert skal min personlige mand prøve at brænde for. Efter min mening er en romantik omtrent almindelig visdom, og du kan betragte det, det være sig kun samleje eller noget lignende, der er væsentligt mere meningsfuldt. Mine personlige forhåbninger og drømme er temmelig ligetil – Jeg vil gerne besøge vandet, få en hund, se snesevis af lande, oprette en ejendom, og du kan leve lykkeligt tidligere en gang ved hjælp af min dyrebare mand og børn.

Hendes type mand

Vi værdsætter meget mennesker, der får mig til at grine, uanset om noget søger frygteligt. Jeg kan virkelig godt lide positive, interessante mænd, der ved, hvad de har brug for ud af livet. Den klare tilstedeværelse af tatoveringer ellers kunne fascination af billeder i udseende meget vel være en fordel.

10

Lignende medlemmer

Moskva, Rusland
Ja
Phuket, Thailand
Nej
Irkutsk, Rusland
Nej
Medellin, Colombia
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Katy, 24
Online
Madrid, Spanien
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Lera - foto
Lera, 36
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Restaurantdirektør
Børn: Ja
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du drømmer om. Vi har utrolige færdigheder indefra til at slappe af og spille spil, som fiskeri, og gå ikke i gang med at nyde sport plus at have en øl, der har din. Jeg er åben for din lidenskab og appetit ud af min valgte en til og viser et oprigtigt behov for alt det, som en til min personlige søn faktisk er begejstret for. Jeg tror, at en romantik handler om delte færdigheder, og du vil respektere, hvad enten det kun er samleje eller noget meget mere meningsfuldt. Mine personlige drømme er temmelig lige frem – Jeg ønsker at se på havet, score en hvalp, se snesevis af steder, oprette en ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede ægtefælle og børn.

Katrina - foto
Katrina, 28
Beliggenhed: Krivoy Rog, Ukraine
Beskæftigelse: Makeup master
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig kvinden i dine drømme. Jeg har episke færdigheder indefra til at spille videospil, elsker fiskeri og ser ikke på rekreationer såvel som med en øl, der har din. Jeg er åben for velfærd og trang til min personlige valgte dig og viser et oprigtigt behov for, hvad du til min fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at et forhold hovedsageligt handler om gensidige kendsgerninger og agtelse, det være sig bare samleje eller noget lignende meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, bedømme din kæledyrshund, besøge disse steder, generere en ejendom, og du vil glæde dig over realtid tidligere straks efter at have brugt min dyrebare mand og børn.

Katya - foto
Katya, 29
Beliggenhed: Saratow, Rusland
Beskæftigelse: Model
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har en utrolig begivenhed for at slappe af og spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke opmærksomhed at se sport såvel som som at have en alkohol, der har din. Jeg er vidende om din appel og appetit uden for min valgte dig og viser en høflig interesse for alt, hvad min fyr er begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig visdom, og du vil værdsætte, hvad enten det er simpelthen sex eller noget væsentligt vigtigere. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme en hund, gå til snesevis af steder, generere ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.

Darina - foto
Darina, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig din drømmes dame. Jeg har utrolige færdigheder i at spille videospil, elske fiskeri og har ikke noget imod at se aktiviteter, og endda har en alkohol, der har din. Jeg er vidende om velfærd og trang fra min personlige pluk dig til og har et oprigtigt behov for det, som min personlige mand brænder for. Efter min mening er et forhold fokuseret på gensidig visdom og værdi, hvad enten det kun er sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, få en hund, besøge alle disse lande, generere ejendom, og du lever måske med glæde tidligere en gang ved hjælp af min kære mand og børn.