Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Gina
Bekræftet profil
Charlotte, USA
oversætter
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Gina

Bekræftet profil
Charlotte, USA
oversætter
Nej
Alder
27
Religon
kristen
Fødselsdato
15.11.1996
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'10 '' (177 cm)
Børn
Nej
Vægt
143 lbg (65 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Brun
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
oversætter
Sprog
Engelsk, fransk, spansk, portugisisk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Indbygget højttaler

Interesser

Sport
Udskæring
Indretning
Blogging
Dykning
Yoga
BMW
Reading
Tilpasning
Muskelbiler
Løb
Porsche
Nye teknologier
Sund og rask
Tik Tok
Dans

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Gina,27

Om mig

Der er ikke meget at dele med i hele mig lige her, når jeg vælger at vise personligt. Jeg kunne afvige – type, og du vil søde, komedie, og du vil blive forhastet, højt, og du vil lidt forelsket, jaloux og du kan være seksuel. Vi laver mad virkelig, og du kan elske hjemmebrug. Jeg er glad for at gøre næsten alt mod en fyr, jeg elsker. Jeg er ligeglad med og opmærksomhed langt om dit udseende, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg glæder mig over anstændighed, og du tolererer muligvis ikke løgne. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig i form. I min fritid opbevarer eller flygter jeg normalt efter java, der har venner.

Hendes type mand

Jeg falder for bedre afhængige, sportslige fyre, der elsker sport, og du kan effektive tidsfordriv. Jeg prøver at finde eventyrlystne mænd, der udfører et utal af forelskede ting med hende. Fortæl mig det for folk, der er dig til bestemt dejlig prins.

10

Lignende medlemmer

Krivoy Rog, Ukraine
Nej
Moskva, Rusland
Ja
Amsterdam, Holland
Ja
Medellin, Colombia
Nej
Irkutsk, Rusland
Nej
Odessa, Ukraine
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Oriana - foto
Oriana, 28
Beliggenhed: Maracaibo, Venezuela
Beskæftigelse: Master øjenbrynskunstner
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke langt at dele med i mig her, da jeg altid viser direkte. Jeg kunne variere – type og sød, morsom, og du vil stille, højt og lidt forelsket, jaloux, og du vil være erotisk. Vi laver virkelig og kan lide hus spiritus. Jeg er parat til at gøre noget med den dreng, jeg foretrækker. Virkelig ikke ordentlig pleje meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget nogle gange. Jeg glæder mig over anstændighed, og du lægger måske ikke op med løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og forsøger at fortsætte mig selv i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og får kaffe med slægtninge.

Morena - foto
Morena, 32
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Ejer af en kosmetologklinik
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke meget at fortælle i mig selv lige her, når jeg ønsker at vise individuelt. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan være sød, morsom, og du kan stille, højt, og du vil have noget tid i kærlighed, jaloux og du kan være seksuel. Jeg laver mad bedre og kan lide hjemmemoral. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod det barn, som alle elsker. Jeg er ligeglad med dit fysiske udseende, og penge betyder ikke ofte. Vi glæder os over anstændighed og tåler ikke løgne. Jeg foretrækker fodbold og prøver at forblive mig personligt i form. I løbet af min fritid køber jeg normalt ellers flugt for at have kaffe, der har familieforhold.

Carolina - foto
Carolina, 26
Beliggenhed: Buenos Aires, Argentina
Beskæftigelse: Mode model
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig personligt lige her, når jeg kan lide at dele personligt. Jeg kan variere – form, og du vil sød, morsom, og du kan forhastes, højt, og du kan lidt tid i kærlighed, jaloux og sensuel. Vi laver mad bedre, og du vil elske husholdningskomfort. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod fyr, som alle elsker. Du skal virkelig ikke bekymre dig langt om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke noget begge dele. Jeg ser anstændighed og tåler ikke løgne. Alle elsker fodbold og forsøger at forblive i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og spiser kaffe med nærmeste og kæreste.

Linda - foto
Linda, 33
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Danser
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke langt at fortælle om mig selv lige her, når jeg vælger at promovere individuelt. Jeg kan variere – venlig, og du kan være dejlig, morsom, og du vil stille, støjende og du kan engang være forelsket, jaloux og erotisk. Jeg planlægger virkelig og elsker huskomfort. Jeg er klar til at gøre næsten alt på dreng, jeg elsker. Jeg plejer ikke ordentlig pleje langt med hensyn til dit udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg glæder mig over anstændighed og bærer ikke op med lag. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig personligt i form. Inden for min tid går jeg normalt på shopping eller kommer ud og får java, der har familiemedlemmer.