Profiller Julia
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Julia
Bekræftet profil
Odessa, Ukraine
Magasineditor
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Julia

Bekræftet profil
Odessa, Ukraine
Magasineditor
Nej
Alder
28
Religon
kristen
Fødselsdato
19.10.1995
Civilstand
Skilt
Højde
5'07 '' (169 cm)
Børn
Nej
Vægt
121 lbg (55 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
Ja
Beskæftigelse
Magasineditor
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Nye teknologier
Reading
Løb
Hunde
Svømning
Skrivning
Blogging
Meditation
Massage
Dans
Synger
BMW
Katte
Pilates
Tik Tok
Maleri

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Julia,28

Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig drømmenes pige. Du vil finde en utrolig fornemmelse for at tackle videospil, som lystfiskeri, plus ikke hjerne se sportsbegivenheder og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne interesser, og du vil appetit på min personlige valgte dig og have en respektfuld efterspørgsel efter, hvad min personlige fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at en romantik vedrører fælles forståelse, og du kan værdsætte, uanset om det simpelthen er køn eller noget mere meningsfuldt. Mine personlige fantasier er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, få en hvalp, besøge snesevis af regioner, oprette ejendom, og levende med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter med min dyrebare ægtefælle og børn.

Hendes type mand

Jeg værdsætter meget dem, der producerer mig selv, griner, selv når en ting ser forfærdeligt. Jeg foretrækker optimistiske, fascinerende mænd, der bare ved godt, hvad der var nødvendigt uden for livsstilen. Den nuværende tilstedeværelse af tatoveringer ellers kærlighed til menneskelige kropsbilleder er en fordel.

12

Lignende medlemmer

Kyiv, Ukraine
Nej
Sara, 32
Online
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Ja
Helbredelse, Brasilien
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Kyiv, Ukraine
Nej
Osaka, Japan
Ja

Piger-profil, du kan finde Her

Mary - foto
Mary, 25
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Arkitekt
Børn: Nej
Om mig

Så er chancerne for, at du personligt kalder mig denne dame, du drømmer om. Jeg har episk erfaring inde til at prøve spil, som fiskeri, plus har ikke noget imod at se aktiviteter såvel som at have en øl, der har dig. Jeg er åben for dine egne lidenskaber, og du kan trang fra min valgte dig til bestemt og vise et respektfuldt behov for alt det, som mit barn brænder for. Efter min mening betyder en romantik delt ekspertise, og du kan måske overveje, om det simpelthen er samleje eller noget lignende meget vigtigere. Mine ambitioner er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, bedømme en hund, gå til alle disse steder, oprette et hus, og du vil leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede partner og børn.

Dana - foto
Dana, 31
Beliggenhed: Odessa, Ukraine
Beskæftigelse: Singer
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig personligt den pige, du drømmer om. Vi har episke færdigheder i løbet af at opleve videospil, som lystfiskeri, plus ikke se sportsbegivenheder såvel som som at have en øl med dig. Jeg er tolerant over for din egen lidenskab, og du kan appetit på min valgte dig og have en oprigtig interesse i alle de ting, som min søn brænder for. Efter min mening er en romantik fokuseret på gensidige færdigheder, og du kan beundre, hvad enten det er simpelthen sex eller noget endnu mere vigtigt. Mine personlige drømme er enkle – Jeg vil besøge vandet, bedømme din hund, besøge snesevis af steder, generere en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.

Darina - foto
Darina, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig din drømmes dame. Jeg har utrolige færdigheder i at spille videospil, elske fiskeri og har ikke noget imod at se aktiviteter, og endda har en alkohol, der har din. Jeg er vidende om velfærd og trang fra min personlige pluk dig til og har et oprigtigt behov for det, som min personlige mand brænder for. Efter min mening er et forhold fokuseret på gensidig visdom og værdi, hvad enten det kun er sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, få en hund, besøge alle disse lande, generere ejendom, og du lever måske med glæde tidligere en gang ved hjælp af min kære mand og børn.

Alena - foto
Alena, 27
Beliggenhed: Lviv, Ukraine
Beskæftigelse: stewardesse
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig hende, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder til at opleve spil, som lystfiskeri, plus ikke se sportsbegivenheder, og som også har en alkohol med din. Jeg er vidende om din lidenskab, og du vil trang fra min personlige pluk til og have en høflig interesse i, hvad du bestemt til min dreng brænder for. Jeg tror, at en kærlighed handler om gensidig forståelse, og du kan se, om det kun er sex eller noget lignende på den måde mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gå til havet, score din kæledyrshund, gå til alle disse steder, lave ejendom, og leve glædeligt faktisk lige efter med min dyrebare partner og børn.