Profiller Karla
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Karla
Bekræftet profil
Montevideo, Uruguay
Fotomodel
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Karla

Bekræftet profil
Montevideo, Uruguay
Fotomodel
Nej
Alder
26
Religon
katolisisme
Fødselsdato
17.07.1997
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'06 '' (169 cm)
Børn
Nej
Vægt
121 lbg (55 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Sort
Drikker
Nogle gange
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Fotomodel
Sprog
Engelsk, portugisisk, spansk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Færdighed

Interesser

Madlavning
Skrivning
Ridning
Hunde
Lære fremmedsprog
Svømning
Meditation
Musik
Photography
Muskelbiler
Instagram
Rejse
Indretning
BMW
Katte
Tennis

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Karla,26

Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig selv lige her, når jeg kan lide at vise privat. Jeg kunne variere – venlig, og du vil være dejlig, morsom og stille, støjende, og du vil lidt være forelsket, misundelig og du kan erotisk. Vi laver virkelig, og du kan elske husholdningsbrug. Jeg er klar til at gøre noget mod søn, som alle elsker. Virkelig ligeglad og opmærksomhed langt om dit fysiske udseende, og penge betyder ikke noget begge dele. Vi værdsætter anstændighed, og du vil ikke holde op med læg. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at forblive mig i form. I min egen fritid opbevarer eller kommer jeg ud for at eje kaffe med husstandsmedlemmer.

Hendes type mand

Jeg falder for bedre byggede, atletiske fyre, der elsker fodbold, og du kan effektive interesser. Jeg søger efter dristige mænd udfører alle typer forelskede ting sammen med hende. Fortæl mig for folk, der er den dejlige prins.

10

Lignende medlemmer

Sao Paulo, Brasilien
Nej
Medellin, Colombia
Nej
Sara, 32
Online
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Ja
Choi, 26
Online
Wuhan, Kina
NEJ
Madrid, Span
Nej
Moskva, Rusland
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Carolina - foto
Carolina, 26
Beliggenhed: Buenos Aires, Argentina
Beskæftigelse: Mode model
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig personligt lige her, når jeg kan lide at dele personligt. Jeg kan variere – form, og du vil sød, morsom, og du kan forhastes, højt, og du kan lidt tid i kærlighed, jaloux og sensuel. Vi laver mad bedre, og du vil elske husholdningskomfort. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod fyr, som alle elsker. Du skal virkelig ikke bekymre dig langt om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke noget begge dele. Jeg ser anstændighed og tåler ikke løgne. Alle elsker fodbold og forsøger at forblive i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og spiser kaffe med nærmeste og kæreste.

Gina - foto
Gina, 27
Beliggenhed: Charlotte, USA
Beskæftigelse: oversætter
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at dele med i hele mig lige her, når jeg vælger at vise personligt. Jeg kunne afvige – type, og du vil søde, komedie, og du vil blive forhastet, højt, og du vil lidt forelsket, jaloux og du kan være seksuel. Vi laver mad virkelig, og du kan elske hjemmebrug. Jeg er glad for at gøre næsten alt mod en fyr, jeg elsker. Jeg er ligeglad med og opmærksomhed langt om dit udseende, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg glæder mig over anstændighed, og du tolererer muligvis ikke løgne. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig i form. I min fritid opbevarer eller flygter jeg normalt efter java, der har venner.

Stefany - foto
Stefany, 26
Beliggenhed: Rio de Janeiro, Brasilien
Beskæftigelse: Fitnesstræner
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at informere fra mig selv lige her, da jeg vælger promovering personligt. Jeg er i stand til at være anderledes – form, og du kan være dejlig, morsom og stille, højt, og du kan engang være skør, misundelig, og du kan erotisk. Jeg planlægger godt og kan lide indenlandsk komfort. Jeg er parat til at gøre noget med den fyr, jeg foretrækker. Jeg bekymrer mig ikke langt med hensyn til udseendet, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg ser anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at fortsætte mig personligt i form. I min egen fritid søger jeg altid ellers efter kaffe, der har familieforhold.

Salome - foto
Salome, 24
Beliggenhed: Medellin, Colombia
Beskæftigelse: Komponist
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at informere i mig selv lige her, når jeg foretrækker at promovere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – form og sød, morsom, og du kan forhastes, støjende, og du vil nogen tid skøre, jaloux, og du vil sensuel. Vi klarer os godt, og du kan godt lide familiekomfort. Jeg er klar til at gøre noget med det barn, jeg elsker. Virkelig ligeglad og opmærksomhed langt med hensyn til udseendet, og kontanter betyder ikke noget ofte. Jeg glæder mig over anstændighed, og du kan ikke tolerere løgne. Jeg elsker rekreationer og prøver at forblive mig i form. Inde i min fritid handler jeg normalt ellers ud for at besidde kaffe, der har husholdningsmedlemmer.