Profiller Katya
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Katya
Bekræftet profil
Saratow, Rusland
Model
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Katya

Bekræftet profil
Saratow, Rusland
Model
Nej
Alder
29
Religon
kristen
Fødselsdato
02.06.1994
Civilstand
Ikke gift
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
Nej
Vægt
116 lbg (53 kg)
Seksuel orientering
Ikke gift
Øjnefarve
Grå
Drikker
sjældent
Hårfarve
Blond
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Model
Sprog
Engelsk, russisk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Synger
Løb
BMW
Muskelbiler
Massage
Fitness
Dans
Hvile på naturen
Skrivning
Psykologi
Hunde
Sund og rask
Dykning
Sæbefremstilling
Sport
Nye teknologier

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Katya,29

Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har en utrolig begivenhed for at slappe af og spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke opmærksomhed at se sport såvel som som at have en alkohol, der har din. Jeg er vidende om din appel og appetit uden for min valgte dig og viser en høflig interesse for alt, hvad min fyr er begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig visdom, og du vil værdsætte, hvad enten det er simpelthen sex eller noget væsentligt vigtigere. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme en hund, gå til snesevis af steder, generere ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.

Hendes type mand

Vi nyder meget mennesker, der gør mig selv sjov med, selvom nogle ting ser forfærdeligt ud. Jeg kan virkelig godt lide optimistiske, fascinerende mænd, bare som ved, hvad de vil have af liv. Den nuværende tilstedeværelse af tatoveringer ellers kan kærlighed til systembilleder være en fordel.

10

Lignende medlemmer

Helbredelse, Brasilien
Nej
Paris, Frankrig
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Osaka, Japan
Ja
Kyiv, Ukraine
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Mary - foto
Mary, 25
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Arkitekt
Børn: Nej
Om mig

Så er chancerne for, at du personligt kalder mig denne dame, du drømmer om. Jeg har episk erfaring inde til at prøve spil, som fiskeri, plus har ikke noget imod at se aktiviteter såvel som at have en øl, der har dig. Jeg er åben for dine egne lidenskaber, og du kan trang fra min valgte dig til bestemt og vise et respektfuldt behov for alt det, som mit barn brænder for. Efter min mening betyder en romantik delt ekspertise, og du kan måske overveje, om det simpelthen er samleje eller noget lignende meget vigtigere. Mine ambitioner er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, bedømme en hund, gå til alle disse steder, oprette et hus, og du vil leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede partner og børn.

Tania - foto
Tania, 26
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Bankens medarbejder
Børn: Nej
Om mig

Så er chancerne for, at du personligt ringer til mig, som du altid har ønsket. Du vil finde en utrolig fornemmelse ved at spille videospil, elske lystfiskeri og ikke hjerne se sport og endda have en øl, der har din. Jeg er vidende om ens interesser, og du kan opfordre ud af min personlige valgte dig til bestemt og have et høfligt behov for alle de ting, du til min personlige dreng faktisk brænder for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig information og respekt, det være sig simpelthen samleje eller noget lignende meget vigtigere. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, score din hund, gå til snesevis af nationer, lave en ejendom, og du vil med glæde leve en gang ved hjælp af min elskede ægtefælle og børn.

Nata - foto
Nata, 27
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Makeup master
Børn: Nej
Om mig

Jeg ser meget individer, der hjælper med at gøre mig personligt sjov med, selvom noget ser forfærdeligt ud. Alle elsker håbefulde, fascinerende drenge, der forstår, hvad de kræver af livet. Tilstedeværelsen af tatoveringer eller fascination af kropsbilleder ville være et plus.

Tanya - foto
Tanya, 29
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Writer
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har imponerende glæde ved at tackle videospil, som fiskeri, og ser ikke aktiviteter plus der har en alkohol, der har dig. Jeg er åben for ens hobbyer, og du kan opfordre til min udvalgte det og vise et oprigtigt krav til alt det, du helt sikkert til min personlige søn brænder for. Efter min mening er en romantik omtrent almindelig forståelse og beundring, hvad enten det kun er samleje eller noget meget mere meningsfuldt. Mine ambitioner er enkle – Jeg vil besøge havet, score en hund, tjekke snesevis af steder, bygge ejendom, og levende lykkeligt faktisk nogensinde med min elskede partner og børn.