Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Lera
Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Restaurantdirektør
Ja
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Lera

Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Restaurantdirektør
Ja
Alder
36
Religon
kristen
Fødselsdato
24.06.1987
Civilstand
Ikke gift
Højde
5'08 '' (174 cm)
Børn
Ja
Vægt
132 lbg (60 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Blå
Drikker
socialt
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Restaurantdirektør
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
mellemled

Interesser

Svømning
Maleri
Nye teknologier
Hunde
Tennis
Mode
Reading
Løb
Muskelbiler
Lydbøger
Tilpasning
Porsche
Stangdans
Katte
Massage
Udskæring

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Lera,36

Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du drømmer om. Vi har utrolige færdigheder indefra til at slappe af og spille spil, som fiskeri, og gå ikke i gang med at nyde sport plus at have en øl, der har din. Jeg er åben for din lidenskab og appetit ud af min valgte en til og viser et oprigtigt behov for alt det, som en til min personlige søn faktisk er begejstret for. Jeg tror, at en romantik handler om delte færdigheder, og du vil respektere, hvad enten det kun er samleje eller noget meget mere meningsfuldt. Mine personlige drømme er temmelig lige frem – Jeg ønsker at se på havet, score en hvalp, se snesevis af steder, oprette en ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede ægtefælle og børn.

Hendes type mand

Jeg glæder mig meget over dem, der hjælper med at gøre mig sjov, selv når noget jager forfærdeligt. Jeg kan godt lide positive, interessante mænd, der ved godt, hvad de vil have ud af livet. Eksistensen af tatoveringer eller fascination af muskelfotos ville være en bonus.

10

Lignende medlemmer

Dana, 31
Online
Odessa, Ukraine
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Irkutsk, Rusland
Nej
Tokio, Japan
Nej
Sofia, Bulgarien
Ja
Kyiv, Ukraine
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Nata - foto
Nata, 27
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Makeup master
Børn: Nej
Om mig

Jeg ser meget individer, der hjælper med at gøre mig personligt sjov med, selvom noget ser forfærdeligt ud. Alle elsker håbefulde, fascinerende drenge, der forstår, hvad de kræver af livet. Tilstedeværelsen af tatoveringer eller fascination af kropsbilleder ville være et plus.

Darina - foto
Darina, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig din drømmes dame. Jeg har utrolige færdigheder i at spille videospil, elske fiskeri og har ikke noget imod at se aktiviteter, og endda har en alkohol, der har din. Jeg er vidende om velfærd og trang fra min personlige pluk dig til og har et oprigtigt behov for det, som min personlige mand brænder for. Efter min mening er et forhold fokuseret på gensidig visdom og værdi, hvad enten det kun er sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, få en hund, besøge alle disse lande, generere ejendom, og du lever måske med glæde tidligere en gang ved hjælp af min kære mand og børn.

Nataly - foto
Nataly, 28
Beliggenhed: Colorado, USA
Beskæftigelse: Administrator natklub
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at dele med om mig personligt her, mens jeg elsker at promovere faktisk. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan sød, morsom, og du kan stille, støjende og du kan måske et stykke tid skøre, jaloux og du vil seksuelle. Jeg gør mig godt klar, og du kan godt lide familiekomfort. Jeg er villig til at gøre næsten alt på den søn, jeg virkelig kan lide. Bare rolig ikke langt med hensyn til dit udseende, og kontanter betyder heller ikke noget. Vi glæder os over anstændighed, og du tåler måske ikke løgne. Alle elsker sport og prøver derefter at forblive mig selv i form. I min egen fritid opbevarer eller flytter jeg ud og får kaffe med slægtninge.

Julia - foto
Julia, 28
Beliggenhed: Odessa, Ukraine
Beskæftigelse: Magasineditor
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig drømmenes pige. Du vil finde en utrolig fornemmelse for at tackle videospil, som lystfiskeri, plus ikke hjerne se sportsbegivenheder og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne interesser, og du vil appetit på min personlige valgte dig og have en respektfuld efterspørgsel efter, hvad min personlige fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at en romantik vedrører fælles forståelse, og du kan værdsætte, uanset om det simpelthen er køn eller noget mere meningsfuldt. Mine personlige fantasier er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, få en hvalp, besøge snesevis af regioner, oprette ejendom, og levende med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter med min dyrebare ægtefælle og børn.