Profiller Linda
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Linda
Bekræftet profil
Brasilia, Brasilien
Danser
Ja
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Linda

Bekræftet profil
Brasilia, Brasilien
Danser
Ja
Alder
33
Religon
katolisisme
Fødselsdato
15.06.1990
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'06 '' (167 cm)
Børn
Ja
Vægt
114 lbg (52 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grøn
Drikker
Aldrig
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Danser
Sprog
Engelsk, portugisisk, spansk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Færdighed

Interesser

Pilates
BMW
Svømning
Løb
Nye teknologier
Rejse
Stangdans
Synger
Hvile på naturen
Udskæring
Sport
Youtube
Fitness
Lære fremmedsprog
Hunde
Meditation

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Linda,33

Om mig

Der er ikke langt at fortælle om mig selv lige her, når jeg vælger at promovere individuelt. Jeg kan variere – venlig, og du kan være dejlig, morsom, og du vil stille, støjende og du kan engang være forelsket, jaloux og erotisk. Jeg planlægger virkelig og elsker huskomfort. Jeg er klar til at gøre næsten alt på dreng, jeg elsker. Jeg plejer ikke ordentlig pleje langt med hensyn til dit udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg glæder mig over anstændighed og bærer ikke op med lag. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig personligt i form. Inden for min tid går jeg normalt på shopping eller kommer ud og får java, der har familiemedlemmer.

Hendes type mand

Vi falder for virkelig afhængige, atletiske mænd, der kan lide sport, og du vil energiske interesser. Jeg søger eventyrlystne drenge til at afslutte et utal af forelskede ting sammen med hende. Fortæl mig for folk, der er dig til dejlige prins.

10

Lignende medlemmer

Madrid, Span
Nej
Amsterdam, Holland
Ja
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
Sofia, Bulgarien
Ja
Melbourne, Australien
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Morena - foto
Morena, 32
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Ejer af en kosmetologklinik
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke meget at fortælle i mig selv lige her, når jeg ønsker at vise individuelt. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan være sød, morsom, og du kan stille, højt, og du vil have noget tid i kærlighed, jaloux og du kan være seksuel. Jeg laver mad bedre og kan lide hjemmemoral. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod det barn, som alle elsker. Jeg er ligeglad med dit fysiske udseende, og penge betyder ikke ofte. Vi glæder os over anstændighed og tåler ikke løgne. Jeg foretrækker fodbold og prøver at forblive mig personligt i form. I løbet af min fritid køber jeg normalt ellers flugt for at have kaffe, der har familieforhold.

Carolina - foto
Carolina, 26
Beliggenhed: Buenos Aires, Argentina
Beskæftigelse: Mode model
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig personligt lige her, når jeg kan lide at dele personligt. Jeg kan variere – form, og du vil sød, morsom, og du kan forhastes, højt, og du kan lidt tid i kærlighed, jaloux og sensuel. Vi laver mad bedre, og du vil elske husholdningskomfort. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod fyr, som alle elsker. Du skal virkelig ikke bekymre dig langt om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke noget begge dele. Jeg ser anstændighed og tåler ikke løgne. Alle elsker fodbold og forsøger at forblive i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og spiser kaffe med nærmeste og kæreste.

Rita - foto
Rita, 27
Beliggenhed: Miami, USA
Beskæftigelse: Journalist
Børn: Ja
Om mig

Jeg har ikke meget at informere om mig selv her, når jeg vil kommunikere personligt. Jeg kan være anderledes – venlig, og du kan søde, komedie, og du kan stille, støjende, og du vil nogen tid skøre, misundelige, og du kan sensuel. Jeg forbereder mig godt og kan lide husmoral. Jeg er klar til at gøre noget med den søn, som alle elsker. Jeg bekymrer mig ikke meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget muligvis. Jeg nyder anstændighed, og du kan ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og forsøger at forblive mig personlig fit. I min egen fritid handler jeg normalt eller flygter med java, der har venner.

Gina - foto
Gina, 27
Beliggenhed: Charlotte, USA
Beskæftigelse: oversætter
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at dele med i hele mig lige her, når jeg vælger at vise personligt. Jeg kunne afvige – type, og du vil søde, komedie, og du vil blive forhastet, højt, og du vil lidt forelsket, jaloux og du kan være seksuel. Vi laver mad virkelig, og du kan elske hjemmebrug. Jeg er glad for at gøre næsten alt mod en fyr, jeg elsker. Jeg er ligeglad med og opmærksomhed langt om dit udseende, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg glæder mig over anstændighed, og du tolererer muligvis ikke løgne. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig i form. I min fritid opbevarer eller flygter jeg normalt efter java, der har venner.