Profiller Masha
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Masha
Bekræftet profil
Ufa, Rusland
Tennisspiller
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Masha

Bekræftet profil
Ufa, Rusland
Tennisspiller
Nej
Alder
24
Religon
kristen
Fødselsdato
03.11.1999
Civilstand
Ikke gift
Højde
5'05 '' (165 cm)
Børn
Nej
Vægt
105 lbg (48 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Brun
Drikker
sjældent
Hårfarve
Brun
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Tennisspiller
Sprog
Engelsk, russisk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
mellemled

Interesser

Fitness
Lydbøger
Sport
Musik
Sund og rask
Psykologi
Maleri
Madlavning
Massage
Katte
Tennis
Yoga
Dans
Porsche
Stangdans
Udskæring

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Masha,24

Om mig

Så kalder du mig den pige, du altid har ønsket. Jeg har episk fornemmelse inde for at slappe af og spille videospil, elske fiskeri og bemærker ikke at se sportsbegivenheder plus som har en øl, der har dig. Jeg er åben for lidenskaben, og du kan måske opfordre fra min valgte til og have et høfligt behov for alle de ting, som min personlige søn er begejstret for. Efter min mening handler en kærlighed om delt forståelse, og du kan beundre, hvad enten det bare er køn eller noget meget vigtigere. Mine fantasier er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, score en hvalp, gå til snesevis af lande, generere et hus og leve muntert nogensinde en gang ved hjælp af min kære ægtefælle og børn.

Hendes type mand

Vi glæder os meget over mennesker, der kan få mig til at narre af, selvom noget ser frygteligt. Jeg nyder håbefulde, fascinerende mænd, der ved, hvad de har brug for liv. Eksistensen af tatoveringer ellers vil fascination af muskelbilleder være et plus.

10

Lignende medlemmer

Kyiv, Ukraine
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Colorado, USA
Nej
Lviv, Ukraine
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Buenos Aires, Argentina
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Nastya - foto
Nastya, 23
Beliggenhed: Lviv, Ukraine
Beskæftigelse: Studerende
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig personligt den kvinde, du altid har ønsket. Jeg har episk viden, når du ser på de spillende videospil, som lystfiskeri, og ikke hjerne nyder rekreationer, og også der har en øl, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne lidenskaber, og du kan trang ud af min valgte det og har et respektfuldt behov for alt det, som mit personlige barn er begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed handler om almindelig ekspertise og beundring, hvad enten det er simpelthen sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine ønsker er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, få en hvalp, tjek disse regioner, bygge en ejendom, og du vil med glæde nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Katya - foto
Katya, 29
Beliggenhed: Saratow, Rusland
Beskæftigelse: Model
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har en utrolig begivenhed for at slappe af og spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke opmærksomhed at se sport såvel som som at have en alkohol, der har din. Jeg er vidende om din appel og appetit uden for min valgte dig og viser en høflig interesse for alt, hvad min fyr er begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig visdom, og du vil værdsætte, hvad enten det er simpelthen sex eller noget væsentligt vigtigere. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme en hund, gå til snesevis af steder, generere ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.

Anicka - foto
Anicka, 27
Beliggenhed: Sankt Petersborg, Rusland
Beskæftigelse: Driverinstruktør
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv denne dame, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder i at spille videospil, elsker fiskeri, plus ikke opmærksomhed på at se sportsbegivenheder plus som har en alkohol, der har dig. Jeg er åben for appel, og du vil trang til min personlige pluk og vise et høfligt krav til alle de ting, som min søn var begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om fælles forståelse, og du kan beundre, hvis det bare skulle være samleje eller noget lignende, der er væsentligt mere markant. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne se på havet, bedømme din hund, tjekke alle disse regioner, bygge en ejendom, og realtid glædeligt faktisk lige efter med min elskede ægtefælle og børn.

Darina - foto
Darina, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig din drømmes dame. Jeg har utrolige færdigheder i at spille videospil, elske fiskeri og har ikke noget imod at se aktiviteter, og endda har en alkohol, der har din. Jeg er vidende om velfærd og trang fra min personlige pluk dig til og har et oprigtigt behov for det, som min personlige mand brænder for. Efter min mening er et forhold fokuseret på gensidig visdom og værdi, hvad enten det kun er sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, få en hund, besøge alle disse lande, generere ejendom, og du lever måske med glæde tidligere en gang ved hjælp af min kære mand og børn.