Profiller Morena
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Morena
Bekræftet profil
Brasilia, Brasilien
Ejer af en kosmetologklinik
Ja
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Morena

Bekræftet profil
Brasilia, Brasilien
Ejer af en kosmetologklinik
Ja
Alder
32
Religon
katolisisme
Fødselsdato
05.03.1991
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'08 '' (175 cm)
Børn
Ja
Vægt
138 lbg (63 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Sort
Drikker
Nogle gange
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Ejer af en kosmetologklinik
Sprog
Engelsk, portugisisk, spansk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Færdighed

Interesser

BMW
Løb
Fitness
Massage
Indretning
Dans
Hvile på naturen
Udskæring
Synger
Svømning
Katte
Blogging
Musik
Psykologi
Madlavning
Rejse

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Morena,32

Om mig

Der er ikke meget at fortælle i mig selv lige her, når jeg ønsker at vise individuelt. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan være sød, morsom, og du kan stille, højt, og du vil have noget tid i kærlighed, jaloux og du kan være seksuel. Jeg laver mad bedre og kan lide hjemmemoral. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod det barn, som alle elsker. Jeg er ligeglad med dit fysiske udseende, og penge betyder ikke ofte. Vi glæder os over anstændighed og tåler ikke løgne. Jeg foretrækker fodbold og prøver at forblive mig personligt i form. I løbet af min fritid køber jeg normalt ellers flugt for at have kaffe, der har familieforhold.

Hendes type mand

Jeg bliver forført af virkelig orienterede, sportslige fyre, der kan lide sport og energiske interesser. Jeg søger på eventyrlystne mænd, der gør alle slags forelskede ting med hende. Fortæl mig for mange, hvem er du til charmerende prins.

10

Lignende medlemmer

Kyiv, Ukraine
Nej
Odessa, Ukraine
Nej
Gina, 27
Online
Charlotte, USA
Nej
Katy, 24
Online
Madrid, Spanien
Nej
Moskva, Rusland
Nej
Krivoy Rog, Ukraine
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Oriana - foto
Oriana, 28
Beliggenhed: Maracaibo, Venezuela
Beskæftigelse: Master øjenbrynskunstner
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke langt at dele med i mig her, da jeg altid viser direkte. Jeg kunne variere – type og sød, morsom, og du vil stille, højt og lidt forelsket, jaloux, og du vil være erotisk. Vi laver virkelig og kan lide hus spiritus. Jeg er parat til at gøre noget med den dreng, jeg foretrækker. Virkelig ikke ordentlig pleje meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget nogle gange. Jeg glæder mig over anstændighed, og du lægger måske ikke op med løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og forsøger at fortsætte mig selv i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og får kaffe med slægtninge.

Linda - foto
Linda, 33
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Danser
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke langt at fortælle om mig selv lige her, når jeg vælger at promovere individuelt. Jeg kan variere – venlig, og du kan være dejlig, morsom, og du vil stille, støjende og du kan engang være forelsket, jaloux og erotisk. Jeg planlægger virkelig og elsker huskomfort. Jeg er klar til at gøre næsten alt på dreng, jeg elsker. Jeg plejer ikke ordentlig pleje langt med hensyn til dit udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg glæder mig over anstændighed og bærer ikke op med lag. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig personligt i form. Inden for min tid går jeg normalt på shopping eller kommer ud og får java, der har familiemedlemmer.

Stefany - foto
Stefany, 26
Beliggenhed: Rio de Janeiro, Brasilien
Beskæftigelse: Fitnesstræner
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at informere fra mig selv lige her, da jeg vælger promovering personligt. Jeg er i stand til at være anderledes – form, og du kan være dejlig, morsom og stille, højt, og du kan engang være skør, misundelig, og du kan erotisk. Jeg planlægger godt og kan lide indenlandsk komfort. Jeg er parat til at gøre noget med den fyr, jeg foretrækker. Jeg bekymrer mig ikke langt med hensyn til udseendet, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg ser anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at fortsætte mig personligt i form. I min egen fritid søger jeg altid ellers efter kaffe, der har familieforhold.

Salome - foto
Salome, 24
Beliggenhed: Medellin, Colombia
Beskæftigelse: Komponist
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at informere i mig selv lige her, når jeg foretrækker at promovere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – form og sød, morsom, og du kan forhastes, støjende, og du vil nogen tid skøre, jaloux, og du vil sensuel. Vi klarer os godt, og du kan godt lide familiekomfort. Jeg er klar til at gøre noget med det barn, jeg elsker. Virkelig ligeglad og opmærksomhed langt med hensyn til udseendet, og kontanter betyder ikke noget ofte. Jeg glæder mig over anstændighed, og du kan ikke tolerere løgne. Jeg elsker rekreationer og prøver at forblive mig i form. Inde i min fritid handler jeg normalt ellers ud for at besidde kaffe, der har husholdningsmedlemmer.