Profiller Nastya
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Nastya
Bekræftet profil
Lviv, Ukraine
Studerende
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Nastya

Bekræftet profil
Lviv, Ukraine
Studerende
Nej
Alder
23
Religon
kristen
Fødselsdato
09.02.2000
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
Nej
Vægt
116 lbg (53 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
socialt
Hårfarve
Blond
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Studerende
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Håndværk
Psykologi
Sport
Tennis
Katte
Youtube
Sæbefremstilling
Reading
Hvile på naturen
Stangdans
Mode
Yoga
Sund og rask
Svømning
Synger
Meditation

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Nastya,23

Om mig

Du vil kalde mig personligt den kvinde, du altid har ønsket. Jeg har episk viden, når du ser på de spillende videospil, som lystfiskeri, og ikke hjerne nyder rekreationer, og også der har en øl, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne lidenskaber, og du kan trang ud af min valgte det og har et respektfuldt behov for alt det, som mit personlige barn er begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed handler om almindelig ekspertise og beundring, hvad enten det er simpelthen sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine ønsker er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, få en hvalp, tjek disse regioner, bygge en ejendom, og du vil med glæde nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Hendes type mand

Jeg ser meget dem, der hjælper med at gøre mig sjov med, selv i tilfælde af at noget virker frygteligt. Jeg elsker optimistiske, fascinerende drenge, der forstår, hvad de kræver væk fra liv. Den klare tilstedeværelse af tatoveringer eller fascination af muskelbilleder er en fordel.

10

Lignende medlemmer

Gina, 27
Online
Charlotte, USA
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Kyiv, Ukraine
Nej
Tokio, Japan
Ja
Tokio, Japan
Nej
Ufa, Rusland
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Masha - foto
Masha, 24
Beliggenhed: Ufa, Rusland
Beskæftigelse: Tennisspiller
Børn: Nej
Om mig

Så kalder du mig den pige, du altid har ønsket. Jeg har episk fornemmelse inde for at slappe af og spille videospil, elske fiskeri og bemærker ikke at se sportsbegivenheder plus som har en øl, der har dig. Jeg er åben for lidenskaben, og du kan måske opfordre fra min valgte til og have et høfligt behov for alle de ting, som min personlige søn er begejstret for. Efter min mening handler en kærlighed om delt forståelse, og du kan beundre, hvad enten det bare er køn eller noget meget vigtigere. Mine fantasier er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, score en hvalp, gå til snesevis af lande, generere et hus og leve muntert nogensinde en gang ved hjælp af min kære ægtefælle og børn.

Julia - foto
Julia, 28
Beliggenhed: Odessa, Ukraine
Beskæftigelse: Magasineditor
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig drømmenes pige. Du vil finde en utrolig fornemmelse for at tackle videospil, som lystfiskeri, plus ikke hjerne se sportsbegivenheder og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne interesser, og du vil appetit på min personlige valgte dig og have en respektfuld efterspørgsel efter, hvad min personlige fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at en romantik vedrører fælles forståelse, og du kan værdsætte, uanset om det simpelthen er køn eller noget mere meningsfuldt. Mine personlige fantasier er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, få en hvalp, besøge snesevis af regioner, oprette ejendom, og levende med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter med min dyrebare ægtefælle og børn.

Katrina - foto
Katrina, 28
Beliggenhed: Krivoy Rog, Ukraine
Beskæftigelse: Makeup master
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig kvinden i dine drømme. Jeg har episke færdigheder indefra til at spille videospil, elsker fiskeri og ser ikke på rekreationer såvel som med en øl, der har din. Jeg er åben for velfærd og trang til min personlige valgte dig og viser et oprigtigt behov for, hvad du til min fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at et forhold hovedsageligt handler om gensidige kendsgerninger og agtelse, det være sig bare samleje eller noget lignende meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, bedømme din kæledyrshund, besøge disse steder, generere en ejendom, og du vil glæde dig over realtid tidligere straks efter at have brugt min dyrebare mand og børn.

Darina - foto
Darina, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig din drømmes dame. Jeg har utrolige færdigheder i at spille videospil, elske fiskeri og har ikke noget imod at se aktiviteter, og endda har en alkohol, der har din. Jeg er vidende om velfærd og trang fra min personlige pluk dig til og har et oprigtigt behov for det, som min personlige mand brænder for. Efter min mening er et forhold fokuseret på gensidig visdom og værdi, hvad enten det kun er sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, få en hund, besøge alle disse lande, generere ejendom, og du lever måske med glæde tidligere en gang ved hjælp af min kære mand og børn.