Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Nata
Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Makeup master
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Nata

Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Makeup master
Nej
Alder
27
Religon
kristen
Fødselsdato
12.03.1996
Civilstand
Skilt
Højde
5'05 '' (165 cm)
Børn
Nej
Vægt
110 lbg (50 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Makeup master
Sprog
Engelsk, Tyskland, russisk, ukrainsk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Tennis
Madlavning
Rejse
Hvile på naturen
Hunde
Porsche
Nye teknologier
Skrivning
Dans
Tilpasning
Fitness
Yoga
Photography
Blogging
Lære fremmedsprog
Udskæring

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Nata,27

Om mig

Jeg ser meget individer, der hjælper med at gøre mig personligt sjov med, selvom noget ser forfærdeligt ud. Alle elsker håbefulde, fascinerende drenge, der forstår, hvad de kræver af livet. Tilstedeværelsen af tatoveringer eller fascination af kropsbilleder ville være et plus.

Hendes type mand

Jeg ser meget individer, der hjælper med at gøre mig personligt sjov med, selvom noget ser forfærdeligt ud. Alle elsker håbefulde, fascinerende drenge, der forstår, hvad de kræver af livet. Tilstedeværelsen af tatoveringer eller fascination af kropsbilleder ville være et plus.

10

Lignende medlemmer

Los Angeles, USA
Nej
Moskva, Rusland
Ja
Saratow, Rusland
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Paris, Frankrig
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Julia - foto
Julia, 28
Beliggenhed: Odessa, Ukraine
Beskæftigelse: Magasineditor
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig drømmenes pige. Du vil finde en utrolig fornemmelse for at tackle videospil, som lystfiskeri, plus ikke hjerne se sportsbegivenheder og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne interesser, og du vil appetit på min personlige valgte dig og have en respektfuld efterspørgsel efter, hvad min personlige fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at en romantik vedrører fælles forståelse, og du kan værdsætte, uanset om det simpelthen er køn eller noget mere meningsfuldt. Mine personlige fantasier er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, få en hvalp, besøge snesevis af regioner, oprette ejendom, og levende med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter med min dyrebare ægtefælle og børn.

Nika - foto
Nika, 26
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: stylist
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv hende, du altid har ønsket. Jeg har imponerende glæde af at spille videospil, som lystfiskeri, plus ikke opmærksomhedsvisningsaktiviteter plus med en øl med din. Jeg er åben for appel, og du kan trang væk fra min valgte dig til og har et høfligt behov for alt det, du til min søn brænder for. Jeg tror, at en romantik handler om almindelig visdom, og du kan værdsætte, det være sig bare køn eller noget meget vigtigere. Mine ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme din hund, besøge snesevis af regioner, generere ejendom, og du kan virkelig glæde faktisk nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Katya - foto
Katya, 29
Beliggenhed: Saratow, Rusland
Beskæftigelse: Model
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har en utrolig begivenhed for at slappe af og spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke opmærksomhed at se sport såvel som som at have en alkohol, der har din. Jeg er vidende om din appel og appetit uden for min valgte dig og viser en høflig interesse for alt, hvad min fyr er begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig visdom, og du vil værdsætte, hvad enten det er simpelthen sex eller noget væsentligt vigtigere. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme en hund, gå til snesevis af steder, generere ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.

Sonya - foto
Sonya, 29
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Blogger
Børn: Ja
Om mig

Så vil du kalde mig personligt din drømmes pige. Jeg har utrolige færdigheder i at tackle spil, elske fiskeri og ikke gå i gang med at se fodbold og endda have en øl, der har din. Jeg er åben for hobbyer, og du kan opfordre til, at min personlige valgte en og har en høflig efterspørgsel efter alt det, som min mand prøver begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed er omtrent gensidig viden, og du kan værdsætte, hvis det bare er sex eller noget lignende, der er meget mere meningsfuldt. Mine personlige ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil tjekke havet, få din kæledyrshund, gå til alle disse regioner, oprette en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.