Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Nika
Bekræftet profil
Moskva, Rusland
stylist
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Nika

Bekræftet profil
Moskva, Rusland
stylist
Nej
Alder
26
Religon
kristen
Fødselsdato
07.04.1997
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'05 '' (164 cm)
Børn
Nej
Vægt
114 lbg (52 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Sort
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
sjældent
Beskæftigelse
stylist
Sprog
Engelsk, russisk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Sport
Udskæring
Hvile på naturen
Sæbefremstilling
Madlavning
Dykning
Katte
Tik Tok
Youtube
Rejse
Sund og rask
Maleri
Psykologi
Musik
Håndværk
Lære fremmedsprog

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Nika,26

Om mig

Du vil kalde mig selv hende, du altid har ønsket. Jeg har imponerende glæde af at spille videospil, som lystfiskeri, plus ikke opmærksomhedsvisningsaktiviteter plus med en øl med din. Jeg er åben for appel, og du kan trang væk fra min valgte dig til og har et høfligt behov for alt det, du til min søn brænder for. Jeg tror, at en romantik handler om almindelig visdom, og du kan værdsætte, det være sig bare køn eller noget meget vigtigere. Mine ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme din hund, besøge snesevis af regioner, generere ejendom, og du kan virkelig glæde faktisk nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Hendes type mand

Jeg glæder mig meget over mennesker, der gør mig selv sjov med, om noget synes forfærdeligt eller ej. Jeg elsker håbefulde, interessante mennesker, der forstår, hvad de kræver af livet. Den nuværende tilstedeværelse af tatoveringer eller fascination af systembilleder ville være et plus.

12

Lignende medlemmer

Saratow, Rusland
Nej
Colorado, USA
Nej
Maracaibo, Venezuela
Ja
Ufa, Rusland
Nej
Osaka, Japan
Ja
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Nastya - foto
Nastya, 23
Beliggenhed: Lviv, Ukraine
Beskæftigelse: Studerende
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig personligt den kvinde, du altid har ønsket. Jeg har episk viden, når du ser på de spillende videospil, som lystfiskeri, og ikke hjerne nyder rekreationer, og også der har en øl, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne lidenskaber, og du kan trang ud af min valgte det og har et respektfuldt behov for alt det, som mit personlige barn er begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed handler om almindelig ekspertise og beundring, hvad enten det er simpelthen sex eller noget så meget mere meningsfuldt. Mine ønsker er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, få en hvalp, tjek disse regioner, bygge en ejendom, og du vil med glæde nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Lilya - foto
Lilya, 25
Beliggenhed: Irkutsk, Rusland
Beskæftigelse: Øjenbryn Master
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig personligt din drømmes dame. Jeg har imponerende oplevelser indefra for at spille videospil, elske lystfiskeri, plus ikke hjerne se rekreationer og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for lidenskaberne, og du kan opfordre til min personlige valgte en til og have en oprigtig interesse i alt det, du helt sikkert til min personlige dreng er begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed handler om gensidig information, og du kan respektere, hvad enten det er simpelthen samleje eller noget meget mere meningsfuldt. Mine forhåbninger er enkle – Jeg ønsker at se på havet, score en hvalp, gå til disse nationer, bygge en ejendom, og du kan virkelig glæde dig faktisk kort efter at have brugt min dyrebare partner og børn.

Ella - foto
Ella, 27
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Investor
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig hende, du altid har ønsket. Du vil finde en utrolig glæde ved at spille videospil, som lystfiskeri, og ikke gå i gang med at se sportsbegivenheder såvel som som at have en alkohol, der har dig. Jeg er vidende om dine interesser, og du kan appetit på min personlige valgte det og har et høfligt behov for alt det, du helt sikkert skal min personlige mand prøve at brænde for. Efter min mening er en romantik omtrent almindelig visdom, og du kan betragte det, det være sig kun samleje eller noget lignende, der er væsentligt mere meningsfuldt. Mine personlige forhåbninger og drømme er temmelig ligetil – Jeg vil gerne besøge vandet, få en hund, se snesevis af lande, oprette en ejendom, og du kan leve lykkeligt tidligere en gang ved hjælp af min dyrebare mand og børn.

Mary - foto
Mary, 25
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Arkitekt
Børn: Nej
Om mig

Så er chancerne for, at du personligt kalder mig denne dame, du drømmer om. Jeg har episk erfaring inde til at prøve spil, som fiskeri, plus har ikke noget imod at se aktiviteter såvel som at have en øl, der har dig. Jeg er åben for dine egne lidenskaber, og du kan trang fra min valgte dig til bestemt og vise et respektfuldt behov for alt det, som mit barn brænder for. Efter min mening betyder en romantik delt ekspertise, og du kan måske overveje, om det simpelthen er samleje eller noget lignende meget vigtigere. Mine ambitioner er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, bedømme en hund, gå til alle disse steder, oprette et hus, og du vil leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede partner og børn.