Profiller Oriana
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Oriana
Bekræftet profil
Maracaibo, Venezuela
Master øjenbrynskunstner
Ja
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Oriana

Bekræftet profil
Maracaibo, Venezuela
Master øjenbrynskunstner
Ja
Alder
27
Religon
kristen
Fødselsdato
29.11.1995
Civilstand
Skilt
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
Ja
Vægt
132 lbg (60 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Sort
Drikker
sjældent
Hårfarve
Sort
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Master øjenbrynskunstner
Sprog
Engelsk, spansk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Fremskridt

Interesser

Synger
Fitness
Sport
Rejse
Hunde
Hvile på naturen
Negle kunst
Udskæring
Katte
Pilates
Porsche
BMW
Løb
Dans
Sæbefremstilling
Tennis

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Oriana,27

Om mig

Der er ikke langt at dele med i mig her, da jeg altid viser direkte. Jeg kunne variere – type og sød, morsom, og du vil stille, højt og lidt forelsket, jaloux, og du vil være erotisk. Vi laver virkelig og kan lide hus spiritus. Jeg er parat til at gøre noget med den dreng, jeg foretrækker. Virkelig ikke ordentlig pleje meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget nogle gange. Jeg glæder mig over anstændighed, og du lægger måske ikke op med løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og forsøger at fortsætte mig selv i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og får kaffe med slægtninge.

Hendes type mand

Vi falder for veletablerede, atletiske drenge, der kan lide fodbold og energiske lidenskaber. Jeg handler med eventyrlystne drenge til at gøre alle slags skøre ting sammen med hende. Fortæl mig, hvis du er dig til bestemt dejlig prins.

10

Lignende medlemmer

Tokio, Japan
Nej
Nata, 27
Online
Kyiv, Ukraine
Nej
Phuket, Thailand
Nej
Helbredelse, Brasilien
Nej
Paris, Frankrig
Nej
Saratow, Rusland
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Rita - foto
Rita, 27
Beliggenhed: Miami, USA
Beskæftigelse: Journalist
Børn: Ja
Om mig

Jeg har ikke meget at informere om mig selv her, når jeg vil kommunikere personligt. Jeg kan være anderledes – venlig, og du kan søde, komedie, og du kan stille, støjende, og du vil nogen tid skøre, misundelige, og du kan sensuel. Jeg forbereder mig godt og kan lide husmoral. Jeg er klar til at gøre noget med den søn, som alle elsker. Jeg bekymrer mig ikke meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget muligvis. Jeg nyder anstændighed, og du kan ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og forsøger at forblive mig personlig fit. I min egen fritid handler jeg normalt eller flygter med java, der har venner.

Carolina - foto
Carolina, 26
Beliggenhed: Buenos Aires, Argentina
Beskæftigelse: Mode model
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig personligt lige her, når jeg kan lide at dele personligt. Jeg kan variere – form, og du vil sød, morsom, og du kan forhastes, højt, og du kan lidt tid i kærlighed, jaloux og sensuel. Vi laver mad bedre, og du vil elske husholdningskomfort. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod fyr, som alle elsker. Du skal virkelig ikke bekymre dig langt om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke noget begge dele. Jeg ser anstændighed og tåler ikke løgne. Alle elsker fodbold og forsøger at forblive i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og spiser kaffe med nærmeste og kæreste.

Stefany - foto
Stefany, 26
Beliggenhed: Rio de Janeiro, Brasilien
Beskæftigelse: Fitnesstræner
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at informere fra mig selv lige her, da jeg vælger promovering personligt. Jeg er i stand til at være anderledes – form, og du kan være dejlig, morsom og stille, højt, og du kan engang være skør, misundelig, og du kan erotisk. Jeg planlægger godt og kan lide indenlandsk komfort. Jeg er parat til at gøre noget med den fyr, jeg foretrækker. Jeg bekymrer mig ikke langt med hensyn til udseendet, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg ser anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at fortsætte mig personligt i form. I min egen fritid søger jeg altid ellers efter kaffe, der har familieforhold.

Gina - foto
Gina, 27
Beliggenhed: Charlotte, USA
Beskæftigelse: oversætter
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at dele med i hele mig lige her, når jeg vælger at vise personligt. Jeg kunne afvige – type, og du vil søde, komedie, og du vil blive forhastet, højt, og du vil lidt forelsket, jaloux og du kan være seksuel. Vi laver mad virkelig, og du kan elske hjemmebrug. Jeg er glad for at gøre næsten alt mod en fyr, jeg elsker. Jeg er ligeglad med og opmærksomhed langt om dit udseende, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg glæder mig over anstændighed, og du tolererer muligvis ikke løgne. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig i form. I min fritid opbevarer eller flygter jeg normalt efter java, der har venner.