Profiller Sofia
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Sofia
Bekræftet profil
Rio de Janeiro, Brasilien
Danser af latinamerikanske danser
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Sofia

Bekræftet profil
Rio de Janeiro, Brasilien
Danser af latinamerikanske danser
Nej
Alder
22
Religon
kristen
Fødselsdato
02.02.2001
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'10 '' (177 cm)
Børn
Nej
Vægt
132 lbg (60 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Auburn
Drikker
sjældent
Hårfarve
Fair
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Danser af latinamerikanske danser
Sprog
Engelsk, portugisisk
Education
College
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Muskelbiler
Madlavning
Youtube
Gymnastik
Massage
Tilpasning
Udskæring
BMW
Meditation
Instagram
Reading
Dans
Ridning
Indretning
Hunde
Skrivning

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Sofia,22

Om mig

Der er ikke langt at dele med om mig lige her, mens jeg ønsker at kommunikere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – form, og du vil være dejlig, morsom, og du kan blive forhastet, højt og engang forelsket, misundelig, og du kan være erotisk. Vi forbereder os bedre, og du kan måske elske husholdningskomfort. Jeg er parat til at gøre noget med den mand, jeg nyder. Jeg bekymrer mig ikke langt om dit udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg ser anstændighed og bærer ikke udholdne løgne. Alle elsker fodbold og prøver derefter at forblive mig i form. Inde i min fritid opbevarer jeg ellers flugt for at besidde java, der har familieenhedsmedlemmer.

Hendes type mand

Vi bliver forført af bedre byggede, atletiske drenge, der elsker fodbold, og du kan energiske interesser. Jeg søger eventyrlystne mennesker udfører alle slags skøre nogle ting med hende. Fortæl mig, hvis du er så, er du bestemt dejlig prins.

10

Lignende medlemmer

Osaka, Japan
Ja
Moskva, Rusland
Ja
Rita, 28
Online
Sankt Petersborg, Rusland
Nej
Saratow, Rusland
Nej
Colorado, USA
Nej
Madrid, Span
Nej

Piger-profil, du kan finde Her

Alexandra - foto
Alexandra, 30
Beliggenhed: Helbredelse, Brasilien
Beskæftigelse: oversætter
Børn: Nej
Om mig

Jeg har ikke langt at dele med mig lige her, når jeg ønsker at udtrykke direkte. Jeg kan være varieret – venlig, og du vil være dejlig, komedie og stille, støjende, og du vil lidt, mens du er skør, misundelig og du kan seksuel. Jeg klarer mig godt, og du kan godt lide familieånd. Jeg er parat til at gøre noget for den mand, jeg kan lide. Bare rolig ikke meget med hensyn til dit udseende, og kontanter betyder ikke noget ofte. Vi ser anstændighed, og du kan ikke tolerere lag. Jeg elsker rekreationer og prøver at forblive mig i form. På min egen fritid søger eller flygter jeg altid efter kaffe, der har venner.

Morena - foto
Morena, 32
Beliggenhed: Brasilia, Brasilien
Beskæftigelse: Ejer af en kosmetologklinik
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke meget at fortælle i mig selv lige her, når jeg ønsker at vise individuelt. Jeg er i stand til at være anderledes – venlig, og du kan være sød, morsom, og du kan stille, højt, og du vil have noget tid i kærlighed, jaloux og du kan være seksuel. Jeg laver mad bedre og kan lide hjemmemoral. Jeg er villig til at gøre næsten alt mod det barn, som alle elsker. Jeg er ligeglad med dit fysiske udseende, og penge betyder ikke ofte. Vi glæder os over anstændighed og tåler ikke løgne. Jeg foretrækker fodbold og prøver at forblive mig personligt i form. I løbet af min fritid køber jeg normalt ellers flugt for at have kaffe, der har familieforhold.

Gina - foto
Gina, 27
Beliggenhed: Charlotte, USA
Beskæftigelse: oversætter
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at dele med i hele mig lige her, når jeg vælger at vise personligt. Jeg kunne afvige – type, og du vil søde, komedie, og du vil blive forhastet, højt, og du vil lidt forelsket, jaloux og du kan være seksuel. Vi laver mad virkelig, og du kan elske hjemmebrug. Jeg er glad for at gøre næsten alt mod en fyr, jeg elsker. Jeg er ligeglad med og opmærksomhed langt om dit udseende, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg glæder mig over anstændighed, og du tolererer muligvis ikke løgne. Jeg foretrækker aktiviteter og prøver derefter at holde mig i form. I min fritid opbevarer eller flygter jeg normalt efter java, der har venner.

Karla - foto
Karla, 26
Beliggenhed: Montevideo, Uruguay
Beskæftigelse: Fotomodel
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at fortælle fra mig selv lige her, når jeg kan lide at vise privat. Jeg kunne variere – venlig, og du vil være dejlig, morsom og stille, støjende, og du vil lidt være forelsket, misundelig og du kan erotisk. Vi laver virkelig, og du kan elske husholdningsbrug. Jeg er klar til at gøre noget mod søn, som alle elsker. Virkelig ligeglad og opmærksomhed langt om dit fysiske udseende, og penge betyder ikke noget begge dele. Vi værdsætter anstændighed, og du vil ikke holde op med læg. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at forblive mig i form. I min egen fritid opbevarer eller kommer jeg ud for at eje kaffe med husstandsmedlemmer.