Profiller Sonya
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Sonya
Bekræftet profil
Moskva, Rusland
Blogger
Ja
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Sonya

Bekræftet profil
Moskva, Rusland
Blogger
Ja
Alder
29
Religon
kristen
Fødselsdato
06.11.1994
Civilstand
Aldrig gift
Højde
5'07 '' (170 cm)
Børn
Ja
Vægt
114 lbg (52 kg)
Seksuel orientering
biseksuel
Øjnefarve
Brun
Drikker
socialt
Hårfarve
Brun
Rygning
Ja
Beskæftigelse
Blogger
Sprog
Engelsk, russisk
Education
Universitetsgrad
Engelsk talende færdigheder
Grundlæggende

Interesser

Muskelbiler
Dans
Blogging
Løb
Stangdans
Rejse
Fitness
Psykologi
Sport
Katte
Svømning
Tennis
Synger
Negle kunst
Massage
BMW

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Sonya,29

Om mig

Så vil du kalde mig personligt din drømmes pige. Jeg har utrolige færdigheder i at tackle spil, elske fiskeri og ikke gå i gang med at se fodbold og endda have en øl, der har din. Jeg er åben for hobbyer, og du kan opfordre til, at min personlige valgte en og har en høflig efterspørgsel efter alt det, som min mand prøver begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed er omtrent gensidig viden, og du kan værdsætte, hvis det bare er sex eller noget lignende, der er meget mere meningsfuldt. Mine personlige ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil tjekke havet, få din kæledyrshund, gå til alle disse regioner, oprette en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.

Hendes type mand

Vi glæder os meget over dem, der gør mig personligt sjov med, selvom nogle ting synes forfærdeligt. Jeg kan virkelig godt lide håbefulde, fascinerende mennesker, bare som ved, hvad de har brug for fra livene. Den klare tilstedeværelse af tatoveringer ellers kan kærlighed til menneskelige kropsbilleder være en fordel.

10

Lignende medlemmer

Ella, 27
Online
Moskva, Rusland
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Osaka, Japan
Ja
Nata, 27
Online
Kyiv, Ukraine
Nej
Lera, 36
Online
Kyiv, Ukraine
Ja
Rita, 28
Online
Sankt Petersborg, Rusland
Nej

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Anicka - foto
Anicka, 27
Beliggenhed: Sankt Petersborg, Rusland
Beskæftigelse: Driverinstruktør
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv denne dame, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder i at spille videospil, elsker fiskeri, plus ikke opmærksomhed på at se sportsbegivenheder plus som har en alkohol, der har dig. Jeg er åben for appel, og du vil trang til min personlige pluk og vise et høfligt krav til alle de ting, som min søn var begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om fælles forståelse, og du kan beundre, hvis det bare skulle være samleje eller noget lignende, der er væsentligt mere markant. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne se på havet, bedømme din hund, tjekke alle disse regioner, bygge en ejendom, og realtid glædeligt faktisk lige efter med min elskede ægtefælle og børn.

Katya - foto
Katya, 29
Beliggenhed: Saratow, Rusland
Beskæftigelse: Model
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig den dame, du altid har ønsket. Vi har en utrolig begivenhed for at slappe af og spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke opmærksomhed at se sport såvel som som at have en alkohol, der har din. Jeg er vidende om din appel og appetit uden for min valgte dig og viser en høflig interesse for alt, hvad min fyr er begejstret for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig visdom, og du vil værdsætte, hvad enten det er simpelthen sex eller noget væsentligt vigtigere. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme en hund, gå til snesevis af steder, generere ejendom, og leve muntert nogensinde umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.

Anastasiya - foto
Anastasiya, 32
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Modedesignerkonsulent
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig deres drømme. Jeg har en utrolig begivenhed under at spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke gå i gang med at se sportsbegivenheder og også der har en øl med dig. Jeg er vidende om interesserne og trangen fra min valgte dig til og viser en høflig interesse for alt det, du til min fyr var begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed betyder fælles indsigt og agtelse, hvad enten det kun er køn eller noget meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne gå til havet, få en hvalp, besøge alle disse steder, skabe ejendom, og du lever måske lykkeligt tidligere efter at have brugt min elskede mand og børn.

Julia - foto
Julia, 28
Beliggenhed: Odessa, Ukraine
Beskæftigelse: Magasineditor
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig drømmenes pige. Du vil finde en utrolig fornemmelse for at tackle videospil, som lystfiskeri, plus ikke hjerne se sportsbegivenheder og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for dine egne interesser, og du vil appetit på min personlige valgte dig og have en respektfuld efterspørgsel efter, hvad min personlige fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at en romantik vedrører fælles forståelse, og du kan værdsætte, uanset om det simpelthen er køn eller noget mere meningsfuldt. Mine personlige fantasier er enkle – Jeg vil gerne gå i vandet, få en hvalp, besøge snesevis af regioner, oprette ejendom, og levende med glæde faktisk nogensinde umiddelbart efter med min dyrebare ægtefælle og børn.