Profiller Tania
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Tania
Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Bankens medarbejder
Nej
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Tania

Bekræftet profil
Kyiv, Ukraine
Bankens medarbejder
Nej
Alder
26
Religon
ateisme
Fødselsdato
06.01.1997
Civilstand
Ikke gift
Højde
5'06 '' (168 cm)
Børn
Nej
Vægt
110 lbg (50 kg)
Seksuel orientering
heteroseksuel
Øjnefarve
Grå
Drikker
sjældent
Hårfarve
Brun
Rygning
Aldrig
Beskæftigelse
Bankens medarbejder
Sprog
Engelsk, russisk, ukrainsk
Education
Videregående uddannelse
Engelsk talende færdigheder
Advanced

Interesser

Ridning
Fitness
Pilates
Lære fremmedsprog
Skrivning
Tilpasning
Gymnastik
Håndværk
Rejse
Hunde
Photography
BMW
Psykologi
Muskelbiler
Blogging
Mode

Kontakt information

Instagram
@nickname
Tilmeld dig for at begynde at chatte

Tania,26

Om mig

Så er chancerne for, at du personligt ringer til mig, som du altid har ønsket. Du vil finde en utrolig fornemmelse ved at spille videospil, elske lystfiskeri og ikke hjerne se sport og endda have en øl, der har din. Jeg er vidende om ens interesser, og du kan opfordre ud af min personlige valgte dig til bestemt og have et høfligt behov for alle de ting, du til min personlige dreng faktisk brænder for. Jeg tror, at et forhold handler om almindelig information og respekt, det være sig simpelthen samleje eller noget lignende meget vigtigere. Mine drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, score din hund, gå til snesevis af nationer, lave en ejendom, og du vil med glæde leve en gang ved hjælp af min elskede ægtefælle og børn.

Hendes type mand

Vi glæder os meget over mennesker, der får mig til at grine, selvom nogle ting ser forfærdelige ud. Jeg kan godt lide håbefulde, fascinerende mænd, der ved, hvad der var nødvendigt af liv. Den nuværende tilstedeværelse af tatoveringer eller fascination af kropsbilleder kan muligvis være et plus.

10

Lignende medlemmer

Buenos Aires, Argentina
Nej
Lera, 36
Online
Kyiv, Ukraine
Ja
Paris, Frankrig
Nej
Katy, 24
Online
Madrid, Spanien
Nej
Sao Paulo, Brasilien
Nej
Maracaibo, Venezuela
Ja

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Rita - foto
Rita, 28
Beliggenhed: Sankt Petersborg, Rusland
Beskæftigelse: Stylist blogger
Børn: Nej
Om mig

Så kalder du mig selv kvinden i dine drømme. Vi har imponerende glæde af at spille spil, elske lystfiskeri og ikke hjerne nyder aktiviteter såvel som at have en øl der har dig. Jeg er åben for ens appel og trang til min valgte det og viser en høflig interesse for, hvad mit barn er begejstret for. Jeg tror, at et forhold hovedsageligt handler om delt ekspertise, og du kan betragte det, det være sig kun samleje eller noget lignende, der er vigtigere. Mine mål er enkle – Jeg vil gerne tjekke havet, bedømme din hund, tjekke snesevis af nationer, bygge et hus, og du kan leve glædeligt faktisk umiddelbart efter at have brugt min elskede mand og børn.

Lilya - foto
Lilya, 25
Beliggenhed: Irkutsk, Rusland
Beskæftigelse: Øjenbryn Master
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig personligt din drømmes dame. Jeg har imponerende oplevelser indefra for at spille videospil, elske lystfiskeri, plus ikke hjerne se rekreationer og også med en alkohol, der har din. Jeg er tolerant over for lidenskaberne, og du kan opfordre til min personlige valgte en til og have en oprigtig interesse i alt det, du helt sikkert til min personlige dreng er begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed handler om gensidig information, og du kan respektere, hvad enten det er simpelthen samleje eller noget meget mere meningsfuldt. Mine forhåbninger er enkle – Jeg ønsker at se på havet, score en hvalp, gå til disse nationer, bygge en ejendom, og du kan virkelig glæde dig faktisk kort efter at have brugt min dyrebare partner og børn.

Nika - foto
Nika, 26
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: stylist
Børn: Nej
Om mig

Du vil kalde mig selv hende, du altid har ønsket. Jeg har imponerende glæde af at spille videospil, som lystfiskeri, plus ikke opmærksomhedsvisningsaktiviteter plus med en øl med din. Jeg er åben for appel, og du kan trang væk fra min valgte dig til og har et høfligt behov for alt det, du til min søn brænder for. Jeg tror, at en romantik handler om almindelig visdom, og du kan værdsætte, det være sig bare køn eller noget meget vigtigere. Mine ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil gerne tjekke vandet, bedømme din hund, besøge snesevis af regioner, generere ejendom, og du kan virkelig glæde faktisk nogensinde kort efter med min elskede ægtefælle og børn.

Sonya - foto
Sonya, 29
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Blogger
Børn: Ja
Om mig

Så vil du kalde mig personligt din drømmes pige. Jeg har utrolige færdigheder i at tackle spil, elske fiskeri og ikke gå i gang med at se fodbold og endda have en øl, der har din. Jeg er åben for hobbyer, og du kan opfordre til, at min personlige valgte en og har en høflig efterspørgsel efter alt det, som min mand prøver begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed er omtrent gensidig viden, og du kan værdsætte, hvis det bare er sex eller noget lignende, der er meget mere meningsfuldt. Mine personlige ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil tjekke havet, få din kæledyrshund, gå til alle disse regioner, oprette en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.