Baltic Estisk
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Single Estonian Woman - Hvem er de og topdating regler & tabuer

Dating med en enkelt estisk kvinde, der er forskellig fra dating kvinder fra vest
Møde kvinder
Estisk
Filtre
Udseende
Kropstype
Børn
Øjne
Hårfarve
Højde
På udkig efter
Ægteskabelig status
Religion
Vægt
Zodiac Sing
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
Paris, Frankrig
Nej
Sofia, Bulgarien
Ja
Ufa, Rusland
Nej
Sonya, 29
Offline
Moskva, Rusland
Ja
Tania, 26
Offline
Kyiv, Ukraine
Nej

Hvem er en eneste estisk kvinde?

Den første ting, du vil bemærke ved estiske singler, er deres naturlige skønhed og stilfulde look. De ser ud til at være perfekte hele tiden. Delvis skyldes det deres smukke ansigtstræk, skinnende blondt hår og sexet figur. Men også deres regelmæssige træning, aktiv livsstil og sund ernæring tilføjer det. Men ydre skønhed er ikke det eneste singler fra Estland kan være stolt af. Her er de bedste kvaliteter, som vestlige elsker ved estiske kvinder:

 • Traditionelle værdier. Estland er stadig et ret konservativt land, hvor folk er vant til traditionelle måder at forhold på. Dette er grunden til, at fysisk intimitet muligvis ikke kommer, så snart du forventer det, da kvinder fra dette land tager forhold alvorligt og ikke er i one-night-stands eller tilfældige slynger. Men plussiden ved at være traditionel er at have de rigtige værdier i livet og ønsket om at passe på deres mænd.
 • Tillid. Smuk Estiske brude kan undertiden fremstå som genert, da de ikke er meget åbne med fremmede. Men faktisk er estiske piger komfortable i deres kroppe og udstråler tillid. Deres ekstraordinære karisma og charme får dig ikke engang til at bemærke, om pigen har makeup eller ej.
 • Perfekt balance mellem arbejde og liv. Denne særegenhed er almindelig blandt alle Baltisk postordrebrude, da kvinder fra regionen er vant til at banke sig op og kun stole på sig selv. En sådan holdning hjalp med at opnå succes i en karriere, men den traditionelle baggrund gjorde familien til højeste prioritet. Fantastiske estiske piger ved, hvordan man holder en perfekt balance mellem arbejdslivet og at være store hustruer og mødre.

single-estonian

Og der er mere ved de store kvaliteter ved estiske skønheder. Kun ved at gå ud med estisk kvinde kan du få en fuld idé om, hvor charmerende, ægte og kærlige disse kvinder er.

Fordele og ulemper ved estiske singler

For at få et komplet billede af estiske singler er det værd at overveje deres vigtigste fordele og ulemper.

Fordele

 1. Naturlig skønhed og sexede figurer
 2. Traditionel, men alligevel vestliggjort
 3. Familie er overvejende vigtigere end karriere
 4. Tal engelsk godt
 5. Fantastiske udenlandske mænd

Ulemper

 1. Kan forekomme iskald
 2. Kan ikke lide at henvende sig til mænd først

Hvordan finder man en enkelt estisk kvinde?

Den første ting, der måske dukker op i dit sind, er, at du ønsker at få en enkelt estisk dame, der rejser til selve landet. Men inden vi tænker på at besøge Estland, vil vi anbefale at registrere dig til specialiserede datingsider først.

At have en dato en-til-en og nyde fysisk interaktion er fantastisk, men at rejse til landet kræver tid og ekstra udgifter. Du skal være klar til at udsætte arbejdet i mindst to ugers tid og undersøge for at vide, hvor du kan finde passende singler. Og selv da har du ingen garanti for at finde en, du kan lide.

Men når du bruger online-dating, opretter du straks forbindelse til kvinder, der allerede er interesseret i internationale forhold. Specialiserede datingsider giver dig mulighed for at finde en hot estisk kvinde hurtigere og på en mere behagelig måde. Du behøver ikke at ændre din arbejdsplan eller prøve lykken på udkig efter en pige, du kan lide. På stedet har du masser af sexede estere at vælge imellem, en række forskellige kommunikationer og sjove funktioner til at krydre dine samtaler.

Du kan også kombinere de to muligheder og møde din pige gennem et datingside og derefter rejse til Estland for at møde IRL, hvilket lyder som en win-win situation!

hot-estonian-girl

Dos og don’ts af dating med en enkelt estisk kvinde

Den sværeste del ved at gå ud med en smuk estisk pige er faktisk ikke at finde nogen, du finder attraktiv, men nærmer sig en pige og holder gnisten i gang. At have forskellige mentaliteter hjælper heller ikke. For at hjælpe dig med at blive lidt tættere på traditionerne i estisk dating skabte vi de vigtigste dos og don’ts af forhold.

 • Forsøg ikke at diskutere om deres aktive livsstil. Estiske kvinder er ikke sofa kartofler, og du skal bare vænne dig til det.
 • Tag føringen. Nogle kvinder finder det først normalt at nærme sig en fyr, men de fleste foretrækker den gammeldags måde.
 • Forsøg ikke at wow hende med beskidte vittigheder eller upassende komplimenter. Dumme afhentningslinjer fungerer heller ikke.
 • Vær en gentleman og behandl din skønhed pænt.
 • Skynd dig ikke noget, da estiske kvinder foretrækker at tage tingene langsomt og varme op til nogen, de er i.
 • Vis din tiltrækning. Kvinder fra Estland elsker opmærksomhed, så vær ikke genert for at vise, hvordan du har det.
 • Medbring din appetit. Estiske damer elsker at lave mad, og de viser deres kærlighed gennem lækker hjemmelavet mad. Så kom bedre med en tom mave, da det betragtes som uhøfligt at sige nej til en sådan godbid.
 • Bliv ikke behagelig for tidligt. Kvinder fra Estland er ikke meget vedligeholdende, men de elsker søde små romantiske bevægelser eller overraskelser, der holder flammen i gang.

Brug vores råd som en guide til glade forhold, og betragt dine forskelle som en del af, hvem du er. Vær tålmodig og kærlig, og antag ikke, at kærlighed sker øjeblikkeligt. Det er noget, du har brug for at arbejde konstant på.

Dato en estisk kvinde som en professionel med disse 4 tip

Dating i Estland og vestlige lande er anderledes, fordi kvinder er forskellige. I modsætning til de fleste vestlige piger er estiske kvinder ikke besat af at vise, at de kan gøre alt selv. Nogle badass-kyllinger er fine på egen hånd, men selv de nyder traditionel ridderighed og fængsel. Når det kommer til forholdet, foretrækker de fleste kvinder, at mænd går foran. Her er nogle flere tip til dating med en enkelt estisk dame:

 1. Vær tro mod dig selv. Lad ikke som om du er noget, du ikke er, da din estiske pige ser dig igennem. Desuden er det udmattende at følge med den imaginære persona.
 2. Respekter hendes beslutninger. Støtt din estiske kæreste og værdsæt hendes grænser.
 3. Tag din pleje og sundhed alvorligt. Kvinder i Estland er meget interesserede i, hvordan de ser ud og føler. Og de vil ikke engang overveje at gå ud med nogen, der slet ikke er ligeglad med. Du behøver ikke at træne hver dag og have en stylist. Men grundlæggende hygiejne og dejlig köln vil gøre susen.
 4. Værdsætter estisk kultur. Lær at kende, være nysgerrig og respektere din kvindes kultur, da det er ekstremt vigtigt for hende.

Brug vores råd til at få en estisk pige, du vil have. Der er selvfølgelig ingen universel tilgang til alle, men alle de aspekter, vi nævnte, er vigtige at tage i tankerne.

Endelige tanker

Samlet set er dating med en estisk dame stor. Kvinder fra dette land er smukke, har de rigtige værdier i livet og er ikke bange for at omfavne deres femininitet. En af skønhederne er måske din soulmate, så gå ikke glip af din chance og begynd at lede efter hende online i dag!