Oceanien Papua Ny Guinean
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Papua nye guineanske singler: Fakta, du ikke vidste

Hvilke livsstil og værdier har de? Du finder svarene på disse spørgsmål her.
Møde kvinder
Papua Ny Guinean
Filtre
Udseende
Kropstype
Børn
Øjne
Hårfarve
Højde
På udkig efter
Ægteskabelig status
Religion
Vægt
Zodiac Sing
Melbourne, Australien
Nej
Philadelphia, USA
Nej
Sara, 32
Online
Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Ja
Tina, 24
Online
New York, USA
Nej
Helbredelse, Brasilien
Nej
Maracaibo, Venezuela
Ja
Medellin, Colombia
Nej
Montevideo, Uruguay
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja

Papua Ny Guinea er et mystisk land. I dette land er der universiteter og stammer, Internettet, og over 80% af territoriet består af landdistrikter. Der er kristne og dem, der stadig tror på gamle guder. Men der er en anden ting, der gør PNG speciel — det er varmt og single Papua New Guinean kvinder. Hvordan er de virkelig? Hvilken livsstil og værdier har de? Du finder svarene på disse spørgsmål her.

De mest almindelige personlighedstræk og værdier af single Papua Ny Guinean kvinde

Overvej møde Papua nye guineanske singler? Se på disse fakta — de kan hjælpe dig med at forstå, hvad du kan forvente.

 1. Femininitet som det er. Papua Nye Guineas samfund er meget konservativ. Det har ikke ændret sig så meget som de fleste nationer i verden —, og dette afspejles på alle livsområder, herunder familieliv, kønsroller og mandlige / kvindelige ansvarsområder.
 2. Hårdt arbejde er ikke en mulighed, det er et must. PNG-kvinder er ikke forkælet med komforten og fordelene ved teknologisk fremgang og globalisering — de er nødt til at arbejde hårdt, pleje børn og mand og udføre husholdningsopgaver. De er langt mindre krævende end de fleste kvinder, vi normalt møder i det daglige liv, de værdsætter ting, de har, og klager aldrig.
 3. Loyalitet til mand og familie. I et sådant samfund betyder familie mest. PNG-singler gifter sig normalt i en temmelig tidlig alder (det betragtes som absolut normalt) og bliver også mødre temmelig tidligt. De er loyale og omsorgsfulde hustruer, der hovedsageligt fokuserer på familiens interesser snarere end deres egne personlige interesser.
 4. Modig. Det er ingen hemmelighed, at vold i hjemmet i Papua Ny Guinea er en af de højeste i verden. På trods af dette bemærker forskere, rejsende og lokale, at PNG-kvinder bestemt ikke er “ ofre ” med hensyn til selvforsvar og selvrespekt. De beskytter altid sig selv og deres børn. Selvom det undertiden ikke hjælper meget, gør disse damer alt, hvad de kan — de vil ikke bare lide i stilhed og er ikke lydige mod mænd.
 5. Hvad med skønhed? Lokale piger er naturligvis smukke. De går ikke til skønhedsstudier, ser ikke disse makeup-tutorials og køber øjenskygger til hundreder af dollars — de har den naturlige skønhed, du ikke kan købe.
 6. Optimisme er den mest almindelige personlighedstræk. Som vi har bemærket før, er livet ikke altid let i PNG, men lokale piger er ikke vant til at klage over det. De er utroligt optimistiske – Papua Nye guineanske kvinder ved, at du kan forblive glad og taknemmelig for det, du allerede har, selvom tiderne er svære.

papua-girl

Vidste du, at engelsk er et af de officielle sprog i PNG? Hvis du køber en avis i Papua Ny Guinea, er det sandsynligvis på engelsk. Den gode nyhed for alle internationale datere — i det mindste behøver du ikke at bekymre dig om sprogbarrieren!

Hvorfor gøre det singler fra Papua Ny Guinea vil du gå ud med udenlandske mænd?

Af mange grunde faktisk. Selvfølgelig ville det være forkert at sige, at alle piger er ens — hver af dem har sin egen baggrund, motivation, historie. Ikke desto mindre er her de ting, der får de fleste Papua New Guinean-singler til at tage det første skridt og tilmelde sig internationale datingsider:

 • Ønsket om forandring. Der er ikke meget, du kan se eller ændre i Papua Ny Guinea. Selv de smukkeste seværdigheder bliver kedelige med tiden. Papua nye guineanske brude søger nye oplevelser, følelser, viden, og i modsætning til kvinder i de fleste andre lande i verden, kan de ikke bare vokse op, gå ind på et universitet og dimittere fra det og derefter starte en succesrig karriere, rejse rundt i verden osv. Ja, der er to universiteter i dette land, men selvom du er uddannet, er der meget lille chance for, at du tjener nok til at rejse, forbedre dine levevilkår markant og forbedre dit liv generelt. En typisk hot Papua Ny Guinean kvinde er spontan og nysgerrig, fuld af liv og søger nye oplevelser. Og hun ved, at det at finde kærlighed i udlandet vil ændre hendes liv fuldstændigt, på en god måde, selvfølgelig.
 • Ønske om at starte en familie med en mand, der virkelig respekterer dig. Vi har allerede nævnt, at vold i hjemmet er temmelig høj i PNG. Dertil kommer, at selvom lokale damer respekterer og beskytter sig selv, de er stadig nødt til at udføre masser af opgaver, og godt, mænd er altid ansvarlige. Mange lokale kvinder ved, at de næppe vil undgå et sådant scenario, medmindre de finder en mand opvokset i et andet kulturelt miljø, et miljø, hvor respekt for andre ’ ønsker, ønsker, mål, ambitioner, arbejde osv. er en normal ting.
 • Ønske om at opdrage børn i et mere udviklet land. Det ville være forkert at ikke nævne denne faktor. Livet er temmelig hårdt i PNG — det er stadig et landbrugs-, udviklingsland, og som vi har nævnt ovenfor, er det næsten umuligt at opnå reel karrieresucces, for ikke at nævne den sundhedspleje og levevilkår, der er langt fra, hvad folk i europæiske lande, De Forenede Stater og andre lande i verden har. Ikke underligt, at lokale enlige piger vil flytte til et andet land og starte en familie der — at få en kærlig og omsorgsfuld mand og bo på et mere stabilt sted er bare en win-win for dem.

Så som du kan se, er deres motivation temmelig let at forklare og forstå.

Hvordan møder man single Papua New Guinean damer?

Hvad hvis du vil møde en hot Papua Ny Guinean kvinde? Er det muligt uden at rejse til dette land? Du finder ikke mange Papua New Guinean enkeltbrude på udkig efter udenlandske kampe på sociale netværkswebsteder, men du kan møde temmelig mange piger, der er registreret på niche-internationale datingwebsteder. Sådan fungerer de:

 1. Platformer accepterer enlige damer fra Oceanien og udenlandske mænd.
 2. Fyrene tilmelder sig let og uden at betale, kan damer også tilmelde sig gratis, men de er nødt til at bevise deres identitet for at verificere konti.
 3. Mænd udfylder deres profiler, tester de gratis funktioner og beslutter, om de kan lide webstedet og er klar til at opgradere til Premium.
 4. Så begynder mænd at kontakte damer (du kan bruge filtre til kun at møde piger fra Papua Ny Guinea), datere dem online og beslutte, om de vil tage deres forhold til det næste niveau.
 5. Hvis tingene bliver alvorlige, mødes et par i det virkelige liv.

hot-girl

Som du kan se, er alt temmelig enkelt. Der er dog en vigtig ting, vi gerne vil understrege — dette skema fungerer kun, hvis du vælger et pengeskab, betroet internationalt datingside, der ikke kun har mange enkeltmedlemmer fra Papua Ny Guinea, men også beskytter medlemmer ’ data og privatliv og tilbyder mange virkelig nyttige kommunikationsværktøjer.

Endelige tanker

Oceanien postordrebrude er forskellige. Papua New Guinean singler er ikke som pigerne fra Australien eller andre lande, og dette er en af grundene til, at de bliver mere og mere populære på det internationale datingmarked. Hvis du vil møde en single Papua Ny Guinean brud, kan du gøre det, selvom du ikke vil besøge landet i den nærmeste fremtid. Flere og flere lokale damer, der har adgang til verdensomspændende web, bruger det til at møde udenlandske mænd, så chancen for at begynde at gå ud eller endda gifte sig med en af dem er reel.