Asien Thai
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Single thailandske kvinder: Fænomenet med thailandske singler

Den mandlige befolkning i vestlige lande har været vild med asiatiske brude i årevis nu
Møde kvinder
Thai
Filtre
Udseende
Kropstype
Børn
Øjne
Hårfarve
Højde
På udkig efter
Ægteskabelig status
Religion
Vægt
Zodiac Sing
Katy, 24
Online
Madrid, Spanien
Nej
Phuket, Thailand
Nej
Choi, 26
Online
Wuhan, Kina
NEJ
Los Angeles, USA
Nej
San Diego, USA
Nej
Tokio, Japan
Nej

Hvorfor leder mænd efter singler fra Thailand?

Thai skønheder er ekstremt populære blandt vesterlændinge. Der er flere grunde til dette.

Thai singler ser betagende ud

Skønheden ved en enkelt thailandsk pige er både subtil og slående. Deres mandelformede øjne, gylden hudfarve og lyse, fyldige læber er det, du øjeblikkeligt bemærker om disse kvinder. Enkelt thailandske damer er slanke, men med svage feminine kurver, som giver dem mulighed for at se fantastiske ud i ethvert tøj på planeten.

Single Thai damer er utroligt romantiske

Romantik er en af de mest vitale ting i en thailandsk kvindes liv. Fra en ung alder, en typisk en thailandsk kvinde elsker ikke kun at læse romantikromaner, men også forestille sig sin egen kærlighedshistorie. Når de endelig får en romantisk partner, omgiver de ham med al den ømhed og romantik, de er i stand til.

En enkelt thailandsk kvinde er absolut hengiven

Thai damer er ikke interesseret i afslappet romantik eller venskaber med mænd. De ønsker simpelthen ikke at spilde deres bedste år på forhold, der ikke går nogen steder. Disse kvinder ønsker kun seriøse forhold, og de vil forblive tro mod dig, uanset hvad der måtte komme.

Thai kvinde er klar til at følge mandens føring

Thai piger er selvsikre og stærke, men de har også en temmelig traditionel idé om et forhold. De har ikke noget imod, at manden er leder i parret og vil ikke argumentere med hans beslutninger, så længe de giver mening.

thai-singles

Single Thai damer er dygtige hjemmeværende

Madlavning, rengøring og andre opgaver kan ofte være genstand for lange debatter i et par, hvor ingen ønsker at gøre dem, men det er ikke det problem, du vil møde med thailandske piger. Disse kvinder er talentfulde i alt, hvad angår hjemmearbejde, og de foretrækker det faktisk, når kvinden er ansvarlig for disse pligter.

Myter om en enkelt thailandsk kvinde

Du skal være opmærksom på nogle myter, før du begynder at gå ud med en af de thailandske skønheder.

 • Thai kvinders varme funktioner er ikke helt naturlige. I virkeligheden, mens kvinder i Thailand muligvis bruger makeup til at fremhæve deres bedste funktioner, holder de deres look 100% naturligt.
 • En varm thailandsk kvinde er fuldstændig underdanig. Thai kvinder finder det bestemt let at blive enige med deres partnere, men de kan stå deres grund, når det er nødvendigt.
 • En Thailand varm pige er en guldgraver. Thai piger ønsker at leve i en tilstand af økonomisk stabilitet, men de prøver ikke at opnå det ved hjælp af ægteskab.

Fordele og ulemper ved dating af thailandske singler

Fordele:

 • Absolut loyalitet. Når du går ud på en enkelt thailandsk pige, kan du være sikker på, at hun ikke vil opgive dig for en anden mand eller krænke din tillid på nogen anden måde.
 • Letgående natur. For en thailandsk kvinde er det overhovedet ikke et problem at transformere sit liv. Hun er klar til at flytte til et fremmed land, forlade sit job eller foretage andre store ændringer af hensyn til sin familie.
 • Kærlighed og pleje. Når en thailandsk pige er forelsket, bruger hun enhver lejlighed til at vise det. At tage sig af deres partnere og forsøge at få dem til at føle sig godt tilpas er, hvad thailandske damer er født til at gøre.

Ulemper:

 • Sprogbarriere. Engelsk har ikke nogen officiel status i Thailand, så medmindre din fremtidige brud virkelig er motiveret til at finde en udenlandsk mand og flytte til udlandet, og hvis du ikke kender Thai, det kan tage en vis indsats for at kommunikere med succes.
 • Du vil ikke altid se øje til øje. Uenigheder vil helt sikkert ske i ethvert forhold, men det er endnu mere sandsynligt, at de opstår, hvis du og din kæreste har forskellige kulturelle og sociale baggrunde.

Dating thailandske singler: Hvordan gør man det rigtigt

At møde en enkelt thailandsk kvinde, der ikke har noget imod at gå ud med en fremmed fyr, skal allerede få dig til at føle dig som den heldigste fyr i verden. Men sandheden er, at det kun er halvdelen af slaget. For at få dit forhold til at fungere, skal du også være opmærksom på den lokale datingkultur, og dette er et par tip, der hjælper dig.

 • Gå hen til pigen med tillid. Kvinder i Thailand er store troende på den traditionelle kønsbalance i et forhold. Ikke kun skal du ikke forvente, at de først henvender sig til dig, men du skal også tage sagerne i dine egne hænder i løbet af romantikken.
 • Find en date-idé, der passer til hendes personlighed. Mange thailandske piger elsker det, når den første date finder sted på en fancy, dyre restaurant eller teater, mens andre foretrækker at tilbringe tid på et sted, hvor du kan tale og virkelig være sammen.
 • Medbring en speciel første-dages gave. En første-dages gave er ikke obligatorisk i Thailand, i det mindste sammenlignet med nogle andre asiatiske lande, men at bringe en tankevækkende gave vil stadig lade dig se bedre ud end dine konkurrenter.
 • Gør dine samtaler meningsfulde. At diskutere hinandens lide og ikke-lide, samt at tale om den måde, en kvinde får dig til at føle, er vigtig, men det er også vigtigt at sikre dig, at du er på den samme side i andre aspekter af et forhold.
 • Lav et godt indtryk på hendes venner og familie. Thai piger er meget sociale væsener, hvorfor dit møde med kvindens forældre eller venner kan ske hurtigere end du forventer, og det er vigtigt at charme dem.

3 fejl at undgå med thailandske kvinder

 1. Respekterer hendes kultur. Selvom mange thailandske singler drømmer om at forlade Thailand, er de meget patriotiske og ønsker, at deres potentielle partner skal behandle deres kultur og historie med samme respekt som de gør.
 2. Gå til samme dato idé igen og igen. Når du lige er begyndt at date hotteste thailandske kvinde det lykkedes dig at finde, det er vigtigt at holde dit forhold frisk ved at prøve forskellige datodeer og se, hvad der fungerer.
 3. Ikke gør nogen fremskridt. Både du og din thailandske dame er forhåbentlig på udkig efter de samme ting i livet, så i stedet for bare at gå ud i årevis, prøv at planlægge dit forhold og få det til slutmålet, før din kæreste mister sin tålmodighed.

thai-single-women

Hvor finder man en thailandsk kvinde?

Thailand er et fantastisk land at besøge, men at bruge din rejse til at finde en pige til dato garanterer ikke dig nogen resultater og kan vise sig at være en dyrere indsats, end du forventer. Heldigvis er der en smartere mulighed kendt som online dating.

På udkig efter Thai brude online har masser af fordele: det er praktisk, det er ikke så dyrt som at søge personligt, og det kan være meget effektivt, så længe du vælger den rigtige strategi. Maksimer dine chancer for succes ved at tilmelde dig et af de populære datingsider!

For at opsummere

Hvis du er tiltrukket af udseendet af thailandske piger, men ikke var sikker på, om deres personlighed var det rigtige for dig, vi har forhåbentlig fjernet enhver tvivl med vores guide til de bedste funktioner og særegenheder ved thailandske enkeltbrude. Din rejse til lykke kan begynde i dag med din registrering på en betroet datingtjeneste.