Dr. Henry Sky
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Forfatter til projektet

Dr. Henry Cloud
Ekspertise Selvhjælpsforfatter, klinisk psykolog og en performancekonsulent
Education BS i psykologi med udmærkelser fra det sydlige metodistuniversitet og en ph.d. i klinisk psykologi fra Biola University
Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.
Sociale links

Vist på:

Dr. Henry Cloud vist på - foto 1
Dr. Henry Cloud vist på - foto 2
Dr. Henry Cloud vist på - foto 3
Dr. Henry Cloud vist på - foto 4

Om forfatter

Dr. Cloud’s Books er meget populære og anerkendes som bestsellers ifølge New York Times og Wall Street Journal. Hans bog Necessary Endings betragtes stadig som en af de bedste. Han har sat sin egen personlige rekord blandt sine andre populære bøger – omkring 20 millioner solgte eksemplarer. Dr. Cloud er en af de 25 mest indflydelsesrige ledere i vores tid, ifølge Success Magazine. Du kan se det på CNN, Fox News Channel og andre nationale medier. Skrivning er kun en del af hans talenter. Han er også en forretningsmand, der driver sine egne små virksomheder. Psykologi hjalp ham med at opnå sådan succes. Som han ved førstehånds om omfattende udøvende coaching, efter at have brugt en masse tid på at arbejde med administrerende direktører og lederteam. Han hjælper andre med at blive selvsikker og opnå succes. Han har en kone og to døtre. De bor i Los Angeles. Og i sin fritid nyder Henry golf, dykning, sejlsport og fiskeri.