John Townsend
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Forfatter til projektet

John Townsend
Ekspertise Forfatter, forretningskonsulent, ledertræner og psykolog
Education Bachelor of Arts grad i psykologi fra North Carolina State University
På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.
Sociale links

Vist på:

John Townsend vist på - foto 1
John Townsend vist på - foto 2

Om forfatter

Dr. John er en populær New York Times bestsellerforfatter, lederkonsulent og psykolog. Han har skrevet eller medforfatter over 30 bøger med over 10 millioner solgte eksemplarer. I sin tid grundlagde han også Townsend Institute for Leadership and Consulting og Townsend Leadership Program. Dette program opfordrede unge mennesker til at tilegne sig viden og lederegenskaber. Han taler ofte om lederskab, forhold og succes i sine interviews, podcasts og bøger. Derudover leder han familievirksomheder om succes- og forholdsstrategier. John er bestyrelsesmedlem i Mustard Seed Ranch, der leverer hestebehandling til berørte børn. Han og hans familie bor i det sydlige Californien og Dallas, Texas. Han har to sønner, som han er meget tæt på.