Sag Kenny
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Forfatter til projektet

Sag Kenny
Ekspertise Forfatter og podcaster
Education University of Notre Dame
Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.
Sociale links

Vist på:

Sag Kenny vist på - foto 1
Sag Kenny vist på - foto 2
Sag Kenny vist på - foto 3

Om forfatter

Sag Kenny blev født i Chicago, hvor han stadig bor. Men hans arbejde berører hjertene hos millioner af mennesker rundt om i verden. Han er anerkendt som en af de bedste podcasters og forfattere i det 21. århundrede. På podcasten “ New Mindset, Who Dis ?, ” motiverer og inspirerer folk ved eksempel, giver nyttige råd om, hvordan man forbedrer tankerne. Med andre ord hjælper det folk med at begynde at leve positivt og ikke kun dvæle ved problemer. Case er en aktiv bruger af sociale netværk. Det kan findes på YouTube, Twitter, Facebook og Instagram. Du finder ikke meget information om hans personlige liv der, men masser af motiverende poster vil få dig til at overveje visse aspekter af dit liv igen. Kenny er ikke gift og har ingen børn. Derfor prøver han ikke at røre ved disse emner i sin podcast, da han er overbevist om, at du er nødt til at leve noget lignende, før han taler om noget.

Tip Til En Svensk Kone Finder - foto
2023-04-10 12:04:31
18671
Tip Til En Svensk Kone Finder
Svensk Postordrebrude Omkostninger - foto
2023-04-10 11:58:33
18307
Svensk Postordrebrude Omkostninger