Kinesiske Brude
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Kinesisk Postordrebrude: En Anden Myte Eller Virkelighed?

I 2020 er der 713,51 millioner mænd og 681,87 millioner kvinder i Kina. Kløften var mildest talt enorm. Ikke underligt, at mænd i Kina ofte gifter sig med kvinder fra andre (hovedsagelig nærliggende) lande for at udligne geografisk ubalancerede mænd med kvinder. Fænomenet kinesiske brude rejser imidlertid mange spørgsmål.
Kinesiske Brude - foto 1
3764
Glade par i dag
Kinesiske Brude - foto 2
700mln
Kvindelig befolkning
Kinesiske Brude - foto 3
2mln
Verificerede profiler
Kinesiske Brude - foto 4
6597
Damer registreret i dag
John Townsend
Oppdatert: 10 apr 2023
1201 Synspunkter

Top kvinder at møde

La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
1500 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
3152 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
2523 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
2369 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
3266 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere

Disse enlige kvinder ønsker ikke at blive alene her

Hvorfor gør kinesiske brude, der kunne vælge mellem så mange enlige mænd gifte sig med udlændinge? Mere vigtigt er det, hvorfor gør kinesiske kvinder det med vilje, og hvad er dette formål? Lad os se på det moderne Kina, det kinesiske samfund og kinesiske piger til ægteskab.

Kvindelig befolkning 660 millioner
Talte sprog Kinesisk, engelsk
Gennemsnitlig ægteskabsalder 23
Hovedbyer Beijing, Shanghai
Top dating site for at møde den kinesiske brud OrchidRomance.com

Enlige mænd, der er ivrige efter at ændre deres liv, bliver medlemmer af datingsider og søger efter de bedste kvinder. De ser efter komfort, kærlighed og en kulturel variation. Ergo, de er villige til at binde sig med asiatiske damer. Kinesiske hustruer online er de mest populære brude på internationale datingwebsteder, og ægteskaber med dem tilfredsstiller enhver amerikansk mand fuldstændigt.

I denne artikel lærer du om fordelene ved at gifte sig med en kinesisk pige, hendes kultur og måderne til at bringe hende til USA.

Hvorfor er ægteskaber mellem kinesiske brude og amerikanere vellykkede?

Inden vi dykker ned i de punkter, der viser, at ægteskaber mellem amerikanske og kinesiske damer er vellykkede, er vi nødt til at udlede de generelle statistikker. International ægteskabsstatistik viser, at cirka en ud af fem ægtepar har mindst en ægtefælle, der er født uden for De Forenede Stater.

Enlige kinesiske kvinder drømmer om at skabe en familie med en amerikansk fyr af fire grunde:

 • Amerikanere er smukke, pålidelige mænd, der træffer klare beslutninger, tager ansvar for deres hustruer og støtter ideen om lighed i et ægteskab.
 • Amerikanere assimileres let i en anden kultur og gør ikke narr af Kinas traditioner og skikker. Tværtimod finder de dem bedårende.
 • Kinesiske brude til ægteskab har problemer med kinesiske mænd, der sjældent ønsker at tage et skridt videre i forholdet. De tager kinesiske damer for givet og giver dem ikke garantier for forlovelse eller ægteskab, da disse fyre ikke er sikre på, om de overhovedet vil have det.
 • Der er traditionelle og ikke-traditionelle kinesiske piger. Og mens en kinesisk kone ønsker at forfølge en karriere, stræber den anden efter at blive en perfekt husmor. Kinesiske mænd kræver, at husholdningsopgaver udføres af deres hustruer, i modsætning til at forstå amerikanere, der elsker at opdele pligter og støtte deres koner ’ mål.

Så hvorfor er ægteskaber mellem kinesiske kvinder og amerikanere dømt til succes? Alt er enkelt her. Kinesiske hustruer har mange fordele i forhold til amerikanske kvinder:

 • De er ekstremt venlige og respektfulde. Ingen amerikansk dame behandler sin mand med sådan venlighed og respekt som en smuk kineser. For eksempel, når du inviterer din fremtidige kinesiske brud til USA, vil din familie blive forvirret for at få gaver fra hende. En kinesisk dame vil også tilberede nogle traditionelle fødevarer fra sit land, hvilket er en indikator for generøsitet og “ familieintegration. ”
 • Moderne kinesiske brude elsker at arbejde. De tjener penge, men sprækker aldrig og køber kun de nødvendige ting. Desuden kan de lide at dele husopgaver med mænd.
 • I modsætning til amerikanske kvinder, der ofte har tendens til at være for maskuline, opretholder kvinder fra Kina femininitet. Når du er sammen med dem, har du det som en rigtig mand og ikke noget push-over. Mere om dette ser disse elfenbenhudede engle meget yngre ud end amerikanske kvinder.

Naturligvis gør sådanne karaktertræk som venlighed, respekt og kærlighed en kinesisk kone til en god match for enhver amerikansk mand, der søger rolige og gensidige forhold.

kinesisk brud

Moderne Kina: hvad man skal overveje, før man tænker på en kinesisk kone

Forskere bemærker, at Kina er et unikt sted, fordi “ dette er det land, der oplever overgangen mellem tradition og modernitet ”. På den ene side er den kinesiske kultur ikke så åben som den vestlige. På den anden side er det åbenlyst, at det bevæger sig mod “ modernitet ” virkelig, virkelig hurtigt. Lad os se på den sociale holdning til ægteskab – Kinesisk postordrebrude kunne ikke engang tænke på at gifte sig med en fremmed mand for ikke så længe siden. I henhold til Folkerepublikken Ministeriet for Civilanliggender er kinesisk-udenlandsk ægteskab allerede nu et meget nyligt og lille fænomen. Ifølge ministeriet, de fleste udenlandske ægteskaber er intraasiatiske.

Det er dog ikke nøjagtigt sandt. I slutningen af 90’erne giftede kun 8.000 kinesiske hustruer sig med udlændinge. I 2001 er antallet nået 68.000 kinesiske kvinder og derefter faldet. Desværre er statistikker over det seneste år ikke tilgængelige.

Ikke desto mindre kan det se ud til, at dette beviser, at et meget lille antal, i betragtning af at landet næsten har 700 millioner kvinder, og det er, hvad ministre taler om. Det er temmelig let at forstå dem – de vil næppe indrømme det Kinesiske piger gifter sig med vestlige mænd på trods af ulige kønsforhold og at mænd skal gifte sig med kvinder fra andre lande. Vi hævder ikke, at dette er den ultrapopulære, store tendens i Kina, men det ville også være forkert at ignorere det faktum, at mange kvinder i Kina tiltrækkes af udenlandske mænd.

To typer kinesiske brude

De siger, at kinesiske hustruer er de mest foretrukne på grund af ægteskabsadfærd, så det ser ud til, at vi har en perfekt match her. Mænd kan lide kinesiske brude og brude som udenlandske mænd. Dog alle fyre, der skal besøge Kina, flytte til dette land og endda tilslutte sig en af postordrebrude -webstederne skal overveje, at der er to typer kinesiske postordrevirer, og ja, de er temmelig forskellige.

Landlige kinesiske hustruer

Ifølge statistikker flytter flere og flere mennesker i Kina til store byer, men antallet af mænd og kvinder, der bor i landdistrikterne, forbliver stort: over 564 millioner kinesere boede i landsbyer i 2018. Det er her mænd fra Canada, Storbritannien, USA, Australien og andre lande i verden kan møde mere konservative, mere “ traditionelle ” kinesiske brud.

Smukke kinesiske kvinder opdrages i de familier, hvor gamle værdier betragtes som hellige. Nogle kan sige, at dette er en relikvie fra fortiden, men for de fleste kinesiske kvinder, der bor i landdistrikter, familie er ikke bare det, de kan eller ikke kan bygge – dette er målet, det kaldende, den største inspiration i livet. Der kan vestlige mænd mødes “ old school ” kinesiske brude –, men man kan gøre det ikke kun på en traditionel måde, men også bruge online postordrebrude platforme, faktisk. For øvrig har de fleste af kinesiske kvinder stadig en ret god uddannelse, men karriere er ikke deres højeste prioritet.

Urbane kinesiske kvinder til ægteskab

kinesisk-brude

Der er også “ westerniseret ” kinesiske brude. De pique normalt interessen for mænd, der ønsker at møde en motiveret, ambitiøs kvinde. Kinesisk postordrebrude ved alt om de nyeste modetrends og tendenser inden for videnskab, hun er opmærksom på alle sine rettigheder og pligter, og den kinesiske pige vælger, hvilken slags mand hun har brug for, og hvad hun kan give til sin partner. Kinesiske damer vil bygge karrierer, før de gifter sig og får børn i 30’erne. Kinesiske kvinder er ligeglad med den ældre generation og sociale stigmas.

De ved med sikkerhed, at en kvinde kan have det hele, og de har ikke noget imod at tage det hele selv. Med andre ord er det vestlige piger, der har asiatiske rødder. Nej, vi mener ikke, at der ikke er noget, der adskiller dem fra damer, du kan møde i USA eller i Frankrig, men det kulturelle kløft mellem vestlige asiater og vestlige damer er ikke så stort.

Vær den første til at finde smuk brud herfra

San Diego, USA
Nej
Tokio, Japan
Nej
Katy, 24
Online
Madrid, Spanien
Nej
Osaka, Japan
Ja
Phuket, Thailand
Nej
Los Angeles, USA
Nej

Almindelige kvaliteter hos kinesiske kvinder

Så der er de såkaldte “ landdistrikter ” og “ by ” piger. Men hvad med de traditionelle eller “ nationale ” træk ved karakter? Der er nogle almindelige kvaliteter, som de fleste kinesiske kvinder har.

 • Nyttig og hårdtarbejdende. Dette er den fælles kvalitet for de fleste mennesker i Kina. Folk glemmer dog, at en kinesisk brud er lige så ansvarlig og stærk som en mand. Hun demonstrerer bare ikke dette ved enhver lejlighed, og det er en af grundene til, at kinesiske hustruer betragtes som nogle af de mest feminine damer i verden.
 • Ikke-konfronterende. Ingen kan lide krænkelser og konflikter, ikke? De er den største hindring for et lykkeligt liv sammen. Men hundreder af tusinder af ægteskaber slutter netop af denne grund – ægtefæller kan ikke finde et kompromis og forblive for følelsesladede. Kinesiske piger er ikke sådan: de er fredelige og rolige, og selv når noget går galt, vildledes de sjældent af deres egne følelser.
 • Naturligt feminint. Som vi har bemærket før, er kinesiske brude naturligt feminine, og det er fantastisk.
 • Opretholdelse af ansigt. At ikke miste ansigt er super vigtigt for de fleste asiatiske nationer. Kinesisk postordrebrude anser dette også for at være meget vigtigt, selv når de flytter til en mands land. Måske vil din kinesiske kone assimilere sig og vænne sig til offentlige udstillinger af følelser og uvigtighed af andres meninger, og måske vil hun ikke. Når alt kommer til alt er dette den del af hendes kultur og fælles livsvaner.
 • Utroligt omsorgsfuld. Smukke kinesiske kvinder betragtes som de mest omsorgsfulde damer i verden, og det er ikke tilfældigt. Sådan udtrykker kinesiske piger deres kærlighed.
 • Loyal og holde ord. Dette er de andre store kvaliteter, som en kinesisk brud sandsynligvis har. En fyr, der gifter sig med en af de kinesiske brude, får den mest loyale ledsager nogensinde og kan altid stole på hende.

Som du kan se, er der mange grunde til, at kinesiske hustruer er så sympatiske. Men hvordan kan vestlige mænd charme disse skønheder?

Hvor skal man møde en kinesisk dame?

Mennesker, der er skeptiske over for online-dating, synes, at forhold, der starter der, er dømt til at være mislykkede. Ikke desto mindre er internationale datingwebsteder den nemmeste og sikreste måde at møde kinesiske brude på. De foreslår forskellige brude, giver dig mulighed for at kommunikere med dem og spørge dem på en dato.

Så hvordan kan en mand undgå det værste tilfælde med en Kinesiske singler? Alt er enkelt – han skulle få adgang til mange forskellige kinesiske kvinder, finde den der opfylder hans kriterier, lære hende at kende nærmere, opbygge et seriøst forhold på lang afstand og møde hende. Naturligvis er dette kun muligt på kinesiske postordrebrude -sider. Udenlandske mænd vælger datingsider for at finde kinesiske brude, fordi:

 • De bruger mindre tid. Du kan bogstaveligt talt finde en perfekt kone uden at flyve til sit land.
 • De bruger mindre penge. Ture til udlandet presser en masse kontanter, og du møder måske ikke engang drømmenes pige, for nu forbinder næsten alle online.
 • Datingpladser er sikre. Alle profilerne skal verificere deres fotos, og hurtig responderende kundesupport kan hjælpe dig med problemer, du måtte støde på under tilmeldingsprocessen.

Så hvordan fungerer det? Registrerer du kun, lægger fotos og venter på kommunikationen? Nej, det er ingen let bedrift. Det virkelige aspekt af datingprocessen er sådan:

 1. Du opretter en engagerende profil, hvor du sender nylige fotos og skriver om dine intentioner på webstedet.
 2. Du finder en passende profil med en kinesisk pige og betaler for kommunikationen med hende. Du jazzer samtaler med klistermærker, videoopkald og gaver.
 3. Når I begge er på den samme side om jeres følelser, flyver I til hendes land, tager hende på datoer, og kan enten foreslå hende eller bede hende om at flytte ind hos dig.

Der er par, der ender med at bo sammen i mere end 20 år efter online-dating. For eksempel historien om Jeniffer og Brison Bickerton der mødtes i 2003. Deres datinghistorie involverer Brison, der scanner hans fotos på et diskdrev og uploader dem på webstedet. De boede på Manhattan og bare om 2 uger vendte deres forhold til et nyt niveau. De har børn og lever stadig lykkeligt sammen.

kinesisk- postordrebrude

Omkostningerne ved en kinesisk kone: Alt hvad du har brug for at vide

Her er aftalen, når du først er medlem af et datingside, skal du starte kommunikation. I de fleste tilfælde skal du betale for kommunikationen. Her finder du ud af den samlede pris for en kinesisk kone.

Kommunikationsudgifter:

 • Live samtale — 2 point pr. Minut;
 • Afsendelse af fotos i chats — 10 point;
 • Åbning af fotos i chats — 10 point pr. Foto;
 • Åbning af videoer i chat — 50 point;
 • Afsendelse af mails koster dig først 10 point, og derefter ændres prisen til 30 point;
 • Afsendelse af offline gaver — $ 50-1.000. Det afhænger af din tegnebogstykkelse.

Offline udgifter:

 • En tur til Kina koster ca. $ 2.000-3.000 pr. Tovejsbillet;
 • Prisen for et to ugers ophold på et hotel ligger mellem $ 500-600;
 • Transportomkostninger pr. To uger er ca. $ 100-200;
 • At spise på restauranterne tager yderligere $ 200-300 på to uger.

Visa-udgifter:

Når hun siger “ ja ” til dit forslag, kan du gå til slutfasen — et K-1-visum. Du kommer tilbage til USA og ansøger om et forlovede visum, der hjælper din fremtidige kinesiske kone med dokumenterne. Prisen for et visum er ca. $ 1.000-1.500.

Når du har fået dit visum, kan du købe en billet til din kinesiske dame til USA, der tager en ekstra $ 800-1.000. I de første 90 dage bliver du mand og kone ved at fejre dit ægteskab.

Seneste artikler

Bedste Internationale Datingsider Online -2023 - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 17825
Bedste Internationale Datingsider Online -2023
Læs artikel
21 25 12
Ukrainske Kvinder, Russiske Kvinder Og Polske Kvinder: En Detaljeret Guide - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 18453
Ukrainske Kvinder, Russiske Kvinder Og Polske Kvinder: En Detaljeret Guide
Læs artikel
21 11 15
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online? - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 18137
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online?
Læs artikel
25 18 15

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Hyena - foto
Hyena, 23
Beliggenhed: Osaka, Japan
Beskæftigelse: stylist
Børn: Ja
Om mig

Du vil næppe vælge mig selv i en bar sent på aftenen. Nu ligger jeg i sengen og ser mine personlige yndlingssitcoms. Jeg er en bona fide cinephile, der har set snesevis og muligvis adskillige videoklip, show og andre shows. Virkelig ikke som for eksempel høje partier, unødvendige gruppemøder, og du kan sluge snak. Vi finder større forbindelser med troværdig nogen. Jeg har mange medlemmer af familien og kan godt lide dem alle med det meste af mit personlige kardiovaskulære system. Min sjæl ønsker dog, at man bliver et stykke tid anderledes, at den faktiske og mentale interesse man beder besøgende om at indlede en venner, og du kan skabe.

Xinci - foto
Xinci, 31
Beliggenhed: Tokio, Japan
Beskæftigelse: Kok
Børn: Ja
Om mig

Du vil næppe vælge mig på en pub sent på aftenen. I dag sidder vi mellem arkene og ser mine personlige yndlingssitcoms. Jeg er en ægte cinephile, der har set snesevis og måske utallige videoklip, serier såvel som andre tv-shows. Virkelig ikke særlig støjende mennesker, unødvendige møder, og du vil træg snak. Jeg søger efter større foreninger, der har en pålidelig person. Du vil finde mange kære og ligesom dem alle med mit personlige kardiovaskulære system. Men min sjæl vil have dig til at få noget tid som en anden, den kropslige og du kan mental tiltrækning, der beder besøgende om at begynde en venner, og du kan formere.

Leann - foto
Leann, 23
Beliggenhed: San Diego, USA
Beskæftigelse: Studerende
Børn: Nej
Om mig

Du vil næppe opdage mig personligt i en bar sent på aftenen. Straks ligger jeg mellem arkene og ser de bedste sitcoms. Jeg er en ægte cinephile, der har set snesevis og muligvis et stort udvalg af video, show samt andre tv-shows. Jeg kan ikke lide for eksempel støjende aktiviteter, unødvendige konferencer og doven snak. Jeg finder bedre forbindelser med en troværdig. Jeg har flere familier, og du kan måske elske dem alle af hele mit hjerte. Men min personlige ånd ønsker, at man skal føle sig et stykke tid yderligere, en til fysisk, og du kan mental appel, der beder folk om at begynde et stort familiemedlem, og du kan formere.

Akira - foto
Akira, 27
Beliggenhed: Phuket, Thailand
Beskæftigelse: College
Børn: Nej
Om mig

Du vil sjældent se mig selv inde fra en pub sent om aftenen. På dette tidspunkt hviler vi i sengen og ser mine personlige yndlingssitcoms. Jeg er en rigtig cinephile, der har set snesevis og måske hundreder af videoklip, serier såvel som andre shows. Jeg inkluderer ikke støjende begivenheder, unødvendige gruppemøder og inaktiv snak. Jeg ser efter bedre foreninger, der har en troværdig. Vi har mange medlemmer af familien, og du vil elske dem alle med hvert mit center. Min personlige ånd ønsker dog, at du helt sikkert får lidt tid yderligere, en kropslig, og du kan mental appellere dig til bestemt at bede besøgende om at starte en venner, og du kan formere.

Gør og ikke gifte sig med kinesisk postordrebrude

Det første og det vigtigste råd, vi kan give, går sådan: “ Husk de kulturelle forskelle og respekter hendes synspunkter, værdier og meninger. ” Stadig forstår vi, at du sandsynligvis ønsker, at vi skal være mere specifikke, så her er de top-5 mest nyttige anbefalinger, når det kommer til at gifte sig med kinesiske kvinder.

 1. Intelligens og succes er attraktiv, så vis din kinesiske kvinde, at du er smart og har penge, men hold balancen – der er en fin linje mellem at vise den fordel, du har, og prale.
 2. Gå til gymnastiksalen fra tid til anden – jo bedre du ser bedre ud for dig og for din kinesiske brud. Disse piger kan lide tynde fyre, og når alt kommer til alt betyder fysisk tiltrækning også noget.
 3. Tag hende til en god restaurant, og lad ikke hende betale regningen.
 4. Gør alt, hvad du kan gøre for at gøre et godt indtryk på din kinesiske postordre kones forældre, når du endelig møder dem.
 5. Lær om Kinas kultur og begynd at lære kinesisk – dette vil blive værdsat.

postordre-kinesiske brude

Ikke for svært, ikke? Selvom tipene synes lette at følge, skal du stadig huske på de udfordringer, du kan møde i hverdagen som det interetniske par.

Udfordringer, du kan møde, når du gifter dig med en traditionel kinesisk kone

Kort sagt er der tre hovedårsager til, at interetniske par ’ ægteskaber ender med skilsmisse:

 1. Respekt for ægtefælle og ægtefælles kultur.
 2. Manglende evne til at imødekomme hinandens forventninger.
 3. Misforståelser og manglende evne til at gå på kompromis.

Bemærk, at vi ikke sagde, at sprogbarrieren og forskellene mellem ægtefæller var de vigtigste grunde til, at folk skilles. De er altid relateret til respekt og / eller mislykkede forventninger.

I 70’erne var der omkring 900.000 blandede racer ægteskaber registreret i USA. 30 år senere var der næsten 5 millioner interetniske og interracial par, der gjorde det officielt, og dette antal vokser. Ikke så mange af dem ender med skilsmisse, og en vestlig mand og hans kinesiske postordrevirke kan leve lykkeligt nogensinde, hvis de respekterer hinanden, hinandens synspunkter, kulturer, sprog, og lad ikke stress ødelægge deres forhold.

kinesisk-kvinde

Sådan vælger du det bedste datingside med kinesisk postordrebrude

Nogle kan sige, at det er indlysende –, at du vil have en af varme kinesiske kvinder, du går online og registrerer dig på et datingside. Du skal dog finde den bedste, og chancen for at finde den er ikke så høj. Der er stadig nogle tip, der kan hjælpe en mand med at tage den rigtige beslutning og deltage i det rigtige sted.

Her er nogle grundlæggende, men alligevel de mest nyttige anbefalinger:

 • Sørg for, at der er mange kinesiske postordrevinger, der er registreret på platformen
 • Tjek onlinepriserne på et websted
 • Find ud af, hvad der er priserne på Kina postordrebrude, og hvis der er loyalitetsprogrammet
 • Gennemse profiler, brug søgning for at finde kinesiske kvinder, der lever op til dine forventninger
 • Prøv at kontakte support og still et par spørgsmål
 • Læs info om et firma, vær meget opmærksom på vilkår og betingelser

Derefter drage konklusioner og træffe en beslutning.

Bryllupstraditioner i Kina

Kinesisk datingkultur betragtes som mere restriktiv end amerikansk. Men du kan ikke sige det om kinesisk bryllup, som er lyst, nærende og sjovt. De øverste traditioner, der tillader kinesisk kultur at skille sig ud fra amerikansk er:

 • Te ceremoni. Når du møder kinesiske brude, bemærker du, hvordan de gyser om deres forældre. Det er fordi familie er den første ting for dem. Teceremonien finder sted om morgenen, når familiemedlemmer samles. Bruden og brudgommen bringer deres forældre ’ te, hvilket indikerer deres respekt og kærlighed til dem. Ved at drikke te velsigner forældrene deres børn og ønsker dem en lang lykkelig rejse.
 • En anden kinesisk vielsesceremoni er en rød dansende løve der underholder gæster, mens de spiser. Han symboliserer held og lykke.
 • I modsætning til amerikanske bryllupper, hvor de har forretter, hovedretten og kagen, inkluderer et kinesisk bryllup mad service hele dagen. Mad i Kina er vigtig. Vær forberedt på at lagre dine maver med et stort udvalg af kinesiske retter, som hummer, stegt and og hajfinsuppe.
 • En traditionel kjole af en brud i et kinesisk bryllup er ikke hvid, men rød. Dette er farven på magt, kærlighed og held. Nogle brude bærer traditionelle cheongsams.

Hvis du ønsker at forbinde dit liv med en kærlig, ambitiøs, godhjertet kvinde, er en kinesisk kone din perfekte match. Derudover behøver du ikke flyve til Kina for at møde hende. Registrer dig på velrenommerede datingsider og dyb i kommunikationen med en kinesisk kvinde, du har elsket. Efter frugtbare samtaler kan du gå til næste trin ved at gifte dig og flytte ind sammen.

FAQ

Kan du virkelig købe en kinesisk brud online?

Selvfølgelig kan du ikke! Udtrykket ‘ til at købe en udenlandsk brud online ’ har ikke noget ulovligt eller umoralsk. Det er bare et udtryk, der betyder at betale for online kommunikation med en kvinde fra et andet land. Intet galt eller ulovligt. Og kinesiske piger til ægteskab tvinges ikke til at chatte eller tale med udenlandske mænd. Hvis de vil, går de ud med dem, og hvis de ikke gør det, vil du ikke være i stand til at købe dem, uanset hvor mange penge du har!

Hvor meget koster det at købe kinesiske brude online

Online datingtjenester er normalt meget overkommelige og endda billige. Mens det endelige beløb afhænger af, hvor meget du vil bruge, kan du have en ordentlig online datingoplevelse for omkring $ 40- $ 80 pr. Måned. Selvfølgelig kan nogle websteder have højere priser for avancerede optioner, mens andre endda kan have gratis tjenester!

Hvor flydende er kinesiske postordrevinger på engelsk?

Det afhænger af piger, men forvent ikke, at de har fremragende engelsk. Sprogbarrierer har altid været et problem for asiatiske postordrebrude. Så du kan forvente, at din kinesiske postordrebrude er anstændig på engelsk. Det betyder dog ikke, at du ikke kan forstå din brud. De fleste piger, der bliver enlige kinesiske damer, tager nogle lektioner for at forbedre deres sprogkendskab. Men du skal bare være tålmodig med dine piger.

Blir brude fra Kina gode koner?

De bliver fremragende hustruer og meget flittige og hårdtarbejdende partnere. Det meste af tiden forbliver damer fra Kina hjemme og udfører alle husholdningsopgaver. Du kan dog diskutere med din kone, hvad hun vil gøre.

Ønsker en kinesisk postordrekone at gifte sig med en udlænding?

Ja, mange piger drømmer om at gifte sig med en mand fra et andet land. Især ønsker brude fra Kina at gifte sig med amerikanere, fordi disse mænd er succesrige, venlige, ansvarlige og respektfulde. Du finder ikke piger, der ikke ønsker at være sammen med udlændinge på postordrebrude websteder — du kan være sikker på det!

Hvordan ser kinesere internationale ægteskaber?

Mens kineserne for et par årtier siden ikke var meget begejstrede og ivrige efter at se deres døtre gifte sig med udlændinge, i dag har situationen ændret sig. Flere og flere unge mennesker bliver interesseret i internationale ægteskaber, så det er blevet en norm.

Endelige tanker

Alt er muligt, inklusive at møde hundreder af perfekte kinesiske brude på en traditionel og online måde. Hvis du ikke ønsker at bruge for meget tid på at søge efter gode agenturer, kan du det vælg et af de bedste kinesiske websteder på www.worldbrides.org. Vi har allerede gjort alt det arbejde for dig – du skal kun gennemse vores websted og søge et websted, der hjælper dig med at møde en partner fra ethvert asiatisk land! Du har alle rettigheder til lykke med en af kinesiske hustruer, hvorfor ikke bruge den frie chance for at få det?

Forfatter til projektet

John Townsend
På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.
Sociale links
Author - John Townsend
Del os på sociale
Sociale links