Kissrussianbeauty
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Kissrussianbeauty Anmeldelser 2023: Få Svar På Dine Spørgsmål

John Townsend
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1279 Synspunkter
6  min læsetid
Kissrussianbeauty - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 1,9 mln Brugervenlighed 9.4
Kvalitetskampe 76% Popularitet 9.7
Populær alder 20-40 Svig sjældent
Profiller 3,7 mln Bedømmelse 9.5
Svarprocent 78% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Medellin, Colombia
Nej
Montevideo, Uruguay
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Moskva, Rusland
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Rita, 28
Online
Sankt Petersborg, Rusland
Nej

Fordele og ulemper

 • Nyttige artikler om forhold pĂĄ Internettet
 • Profiloplysninger skal besvares korrekt
 • Din partner er ligeglad med, om du er ude med venner eller andre
 • Matchmaking-site for singler i deres prime
 • Stor database med profiler
 • Stor samling af konti fra forskellige nationer
 • Perfekt til 25 + singler
 • Datingchatrummet er inaktivt
 • Webstedet leverer kun basale tjenester
 • Sider indlæses ikke korrekt

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

Hvis du er en aktiv internetbruger med mange års erfaring på hele internettet, behøver du sandsynligvis ikke, at vi forklarer fordelene ved online-dating. Ved hjælp af et godt datingside, du kan kommunikere med potentielle partnere fra hele verden og endda udvikle dit forhold fra en gnist til en fuldstændig romantik eller endda noget mere alvorligt. Der er nu en voksende tendens med vestlige mænd, der gifter sig Russisk postordrebrude, og KissRussianBeauty ønsker at blive en universel platform for disse forhold. Men er det vellykket nok? Vores KissRussianBeauty anmeldelser vil fortælle dig alt hvad du har brug for at vide!

Første indtryk

KissRussianBeauty er et af de datingsider, der lader dig øjeblikkeligt se dens formål, men ikke fortæller dig for meget om dets tjenester eller den slags kvinder, du kan møde der. Du kan bruge nogle dejlige minutter på at tjekke de kvindelige medlemmer i baggrunden på hjemmesiden, men der er ikke meget, du kan gøre som gæst. Samlet set er KissRussianBeauty et godt designet websted, der ser godt ud både på desktop og mobile enheder, der endda har sine egne apps.

kiss-russian-beauty

Tilmelding til KissRussianBeauty

Som mange af sine konkurrenter lader KissRussianBeauty dig ikke se nogen medlemsprofiler, medmindre du har din egen konto. På samme tid, i modsætning til mange datingsider, der beder dig om dine personlige oplysninger med det samme, er KissRussianBeauty mere interesseret i dine forventninger og dating stil. Inden du kan tilmelde dig webstedet, skal du besvare følgende spørgsmål:

 1. Er du okay med kvinder, der når ud til dig?
 2. Hvad er dit foretrukne aldersområde for kvinder?
 3. Vil du møde smukke piger fra Rusland og Ukraine?

kiss-russian-beauty - anmeldelser

Hvis du giver et positivt svar på disse spørgsmål, vil du blive ført til den anden fase af registreringsprocessen, hvor du bliver nødt til at besvare de sædvanlige spørgsmål om datingsider. Endelig skal du få din profil manuelt godkendt af webstedsmoderatorerne, som nogle gange kan tage et stykke tid. I mellemtiden kan du downloade den officielle mobilapp for at tage din kommunikation hvor som helst med dig.

Søg og matcher

Der er to måder at opdage de smukke kvindelige medlemmer af KissRussianBeauty. Den første er søgefunktionen, som giver dig mulighed for at filtrere kvinderne på stedet ved hjælp af over et dusin parametre. De inkluderer:

 • Alder
 • Bopælsland
 • Forholdsstatus
 • Om kvinden har børn
 • Uddannelse og erhverv

russian-brides

Den anden måde at lære kvinderne i KissRussianBeauty at kende er funktionen kaldet Smart Matches. The innovativ matchende algoritme foreslår nye kvindelige profiler til at tjekke ud fra flere faktorer: din opførsel på webstedet, den type damer, du oftest kontakter, og de ting, du har angivet i din profil.

Medlemsprofiler

Profilerne på KissRussianBeauty indeholder mere information om medlemmerne end mange andre datingsider, vi er stødt på, men ingen af disse oplysninger er ubrugelige. Ved at se på en typisk kvindes profil på KissRussianBeauty kan du finde ud af alt hvad du har brug for at vide, før du beslutter at kontakte hende eller gå videre til en anden profil. Der er flere profilbilleder, de sædvanlige datingside-data (inklusive kvindens navn, alder, placering, erhverv, højde og vægt) samt mere personlige oplysninger. Du kan lære om kvindens interesser og hobbyer, hendes idé om et perfekt forhold og en ideel partner og endda hendes holdning til de mest almindelige forhold.

Top-3 alternative websteder

BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
1916 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
1588 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
2290 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2406 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
1936 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere

Kommunikationsfunktioner

KissRussianBeauty giver dig flere måder at kontakte kvinderne på webstedet, så hvor du føler dig helt selvsikker og vil gøre et stort indtryk, eller du vil starte langsomt, der er den perfekte kontaktmulighed for dig:

 • Chat
 • Mail
 • Videochat
 • Telefonopkald
 • Virtuel gave

Det er også værd at bemærke, at selvom du og den kvinde, du kan lide, ikke ser hinanden personligt i nogen tid, KissRussianBeauty giver dig stadig en mulighed for at imponere damen uanset afstanden mellem dig. Dette websted har en gave levering mulighed, hvor du kan vælge en dejlig gave, der spænder fra blomster til smykker, og få den leveret til kvinden personligt.

Medlemskab og priser

KissRussianBeauty er ikke et datingside, der får dig til at betale med det samme: du kan tilmelde dig, kigge rundt og endda sige hej til kvinderne gratis. Hvis du imidlertid ønsker at udforske stedet dybere og kommunikere med kvinderne mere aktivt, bliver du nødt til at betale, og der er to måder at gøre det på. Den første er systemet med kreditter, hvor du køber kreditter og bruger dem på funktioner som chat, virtuelle gaver og mail. Du kan købe den første 2-kreditpakke til en engangspris på $ 3,99, og resten af pakkerne er:

 • 2 point for $ 15,99
 • 16 point for $ 96
 • 100 point for $ 399

KissRussianBeauty har også en betalt medlemsmulighed, som normalt koster $ 9,99, men er inkluderet i visse kreditkøb. Dette medlemskab garanterer blandt andet din prioriterede kundepleje og giver dig mulighed for at se hvert foto i kvindernes profiler.

Sikkerhed

I hele KissRussianBeauty ’ s eksistens har der ikke været nogen alvorlige sikkerhedsmæssige bekymringer, men det er stadig rart at vide, at webstedet er interesseret i medlemmernes sikkerhed. KissRussianBeauty forsøger at opbygge et sikkert datingmiljø for sine brugere på flere måder. For det første er der en detaljeret guide til sikker online-datering med nogle værdifulde tip. For det andet kan hvert medlem af webstedet kontakte kundesupport med eventuelle bekymringer, herunder sikkerhedsrelaterede. For det tredje har KissRussianBeauty en profilverifikationsfunktion, som giver kvinder mulighed for at bevise, at de ikke efterligger nogen anden ved at bruge deres fotos.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Detaljerede søgefiltre og profiler
 • Kvinder når ofte ud til dig først
 • Mobilapps er tilgængelige for enhver platform

Ulemper:

 • Profilgodkendelse er ikke altid hurtig
 • Der kan være for mange chatanmodninger fra kvinder

Dommen

Da det at blive medlem og give KissRussianBeauty et forsøg ikke koster dig noget, ser vi ikke rigtig en grund til ikke at tjekke det ud. Publikum på KissRussianBeauty er enormt og aktivt, og selvom webstedet kan have en eller to ulemper, er det i sidste ende et fantastisk sted at finde din ideelle kamp fra Rusland eller Ukraine.

John Townsend - foto

På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.