La-date
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

La-date Anmeldelser: Et ærligt Kig På Funktioner

Caroline Criado Perez
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1160 Synspunkter
9  min læsetid
La-date - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 2mln Brugervenlighed 9.7
Kvalitetskampe 75% Popularitet 9.3
Populær alder 20-35 Svig sjældent
Profiller 4mln Bedømmelse 9.6
Svarprocent 79% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Kyiv, Ukraine
Nej
Helbredelse, Brasilien
Nej
Lviv, Ukraine
Nej
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Tokio, Japan
Ja

Fordele og ulemper

 • Hurtig og nem registrering
 • Detaljeret søgning og profiler
 • Masser af kommunikationsfunktioner tilgængelige
 • Bonuskreditter for nye medlemmer
 • De fleste kvindelige medlemmer er valideret
 • Der er ingen mobile apps
 • Intet matchende system tilgængeligt

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

Du er tiltrukket af latinske damer, men bor meget langt fra Latinamerika.

 1. Du søger kun efter et seriøst forhold og ønsker ikke nogen meningsløse slynger.
 2. Du værdsætter en praktisk grænseflade og planlægger ofte at bruge webstedet på mobil.
 3. Du forstår, at effektiv online-datering ikke kan være gratis, men du er heller ikke klar til at betale for meget for det.
 4. Du har ikke noget imod at tale med en kvinde online i måneder, indtil det endelig er tid til at møde hinanden i det virkelige liv.

Hvis du kan være enig i de fleste af disse udsagn, er La Date bestemt et godt valg til dine online datingbehov, og du kan med sikkerhed prøve det.

Første indtryk

La-Date .com er en af de nye i verden af international dating, men det påvirker ikke designet på webstedet eller den måde, du føler, når du bruger det. Strukturen og udseendet på webstedet virker gennemtænkt. Så om det er din første gang at bruge en udenlandsk datingtjeneste, eller du allerede har nogle erfaringer og noget at sammenligne det med, der er en enorm chance for at du vil nyde din tid på La-Date.

Som mange websteder fra dens niche tillader La-Date faktisk ikke dig at se nogen af dens kvindelige medlemmer. Dette gøres ud fra bekymring for kvindernes sikkerhed. Så hvis du vil holde dig rundt og møde pigerne, bliver du nødt til at oprette en konto.

Tilmelding til La-Date

Tilmelding til La-Date .com er gratis, let og tager ikke mere end 5 minutter af din tid. Processen består af flere enkle trin:

 1. Udfyld det første sæt spørgsmål, der indeholder de sædvanlige datingside-data: dit navn, fødselsdato, e-mail og adgangskode. Webstedet kræver ikke, at du straks bekræfter din e-mail, men det er bedst at gøre det før snarere end senere.
 2. Besvar et par sæt spørgsmål om din datinghistorie, din ideelle partner og den slags forhold, du ønsker. Dette gøres for at gøre din profil mest synlig for de kvinder, der har den samme oplevelse og mål som du gør.
 3. Upload et profilbillede for at tiltrække endnu mere opmærksomhed på din profil.

Når du har gennemført disse tre trin, har du en mulighed for at se det første sæt kvindelige profiler valgt til dig af algoritmen. Du kan sende likes til nogen af dem eller gå videre direkte til at udforske webstedet.

Mød kvinder i La-Date

Udover det første sæt kompatible profiler, som du ser, når du er færdig med at tilmelde dig La-Date, er der tre måder at møde kvinderne på webstedet:

 1. Søgning, som sandsynligvis er den, du er mest bekendt med. La-Date tilbyder en grundlæggende søgning, hvor du kan filtrere kvinder efter deres alder og online status og udvidet søgning, hvilket giver dig et dusin filtre at arbejde med, herunder placering, ægteskabelig status, børn og religion.
 2. Mennesker. People-funktionen viser tilfældigt profilen for 20 kvinder af La-Date til dig. Du kan vælge at kunne lide hver profil, sende besked til kvinden eller springe profilen over for at gå til den næste.
 3. Newsfeed. Dette er en sjov og innovativ måde at både opdage de kvindelige medlemmer af webstedet, mens de også lærer mere om dem. Dette fungerer som en nyhedsfeed på sociale medier, hvor kvinderne deler deres opdateringer i realtid. Du kan følge dem for at holde kontakten.

Medlemsprofiler

La-Date -websted

💥 Prøv LaDate nu og møde de hotteste latinske piger online! 💥

Så snart du finder nogen, der fandt din opmærksomhed, skal du ikke tøve med at besøge deres komplette profil. Profilerne på La-Date er godt designet og indeholder ikke kun svarene på de mest almindelige spørgsmål om datingsider, men også en selvskrevet introduktion, som allerede fortæller dig mere om damen end noget online dating spørgeskema nogensinde kunne.

En typisk kvindelig profil på La-Date .com indeholder kvindens navn, alder, placering og et par af hendes fysiske parametre. Det fortæller også besøgende, om hun har været gift før, og om hun har børn. Hvis du undrer dig over, hvad hendes job er, eller hvad hendes uddannelsesniveau er, er det også alt der. Mængden af information om profilerne er ikke overvældende, men den er omfattende.

Du vil snart opdage, at de fleste kvinder på La-Date .com har private fotos på deres konti. Disse er kun tilgængelige, når du har sendt besked til damen, og hun svarer. Så når du vil se, hvad der ligger bag det ydre, skal du gå videre og sende den første besked!

Hvad vi kunne lide mest ved La-Date

Vi har gennemgået snesevis af populære datingtjenester indtil videre, og vi har ikke fundet en eneste, vi kunne kalde 100% fejlfri. LaDate er dog temmelig tæt på at være perfekt, især hvis dit mål er at møde enlige latinske piger til et langvarigt forhold eller underholde online-samtaler. Her er vores tre foretrukne ting om La Date:

 • Det er et sted, hvor hver funktion, knap og billede er der af en grund. Der er ingen distraherende grafik eller uendelige menusektioner at komme igennem. Dette er grunden til, at selvom det er din første online dating-oplevelse nogensinde, kan du nemt få fat på La-Date og navigere som en professionel inden for få minutter.
 • La-Date er mere end bare et datingside, fordi det har et stærkt socialt medieaspekt. Du kan ikke kun chatte med smukke latinske kvinder eller se deres fotos. Du kan også tjekke afsnittet Nyhedsfeed for at finde ud af, hvad kvinderne nyder at gøre eller tænke på, og endda følge de mest interessante brugere for flere af deres personlige opdateringer.
 • Takket være at være målrettet mod et meget specifikt publikum af medlemmer, både mandlige og kvindelige, du behøver ikke at spilde nogen værdifuld tid på at prøve at komme igennem profilen for kvinder, der ikke interesserer dig. Da ca. 90% af de kvindelige brugere af webstedet er fra Latinamerika eller af latin afstamning, finder du hurtigt din ideelle match der.

Hvad brugere synes om LaDate-datingside?

Dustin

Jeg havde en negativ oplevelse med postordrebrude for et par år siden, så jeg var bange for at bruge sådanne websteder længere. Alligevel nævnte en af mine venner, at han hørte nogle strålende anmeldelser om LaDate og endda tjekket det ud selv. Jeg besluttede, at det var et godt tegn, og jeg er stadig taknemmelig for ikke at være bange for at give dette websted en chance.
Min latinske brud smsede mig først, og jeg blev tiltrukket af hendes beslutsomhed. Hendes navn er Camilla, og hun charmerede mig fra den første besked. Snart indså jeg, at jeg skulle gøre noget for at bevise, at jeg var hendes opmærksomhed værd og blev forelsket i hende mere og mere hver dag, vi chattede. Hun accepterede at besøge mig i Dallas efter et stykke tid, og vi havde det sjovt der.
Da hun gik hjem, blev vores kommunikation endnu hyppigere, og jeg fløj til Mexico for at foreslå hende. Vi har været gift i fire år nu, så at bruge La-Date var en spiludveksler for mig.

Dustin

Kommunikationsfunktioner

La-Date giver flere måder at kontakte de kvinder, der fandt din opmærksomhed, og de tilgængelige kommunikationsværktøjer kan passe til ethvert trin i forholdet. Uanset om du lige er mødt, eller du allerede har kommunikeret i flere måneder, er der den perfekte måde at styrke din forbindelse på. Her er alle måder, du kan kontakte medlemmerne på La-Date:

 • Følg profilen
 • Som profilen
 • Send et blink
 • Start en chat
 • Send et brev
 • Send et foto eller en video
 • Send en gave
 • Anmod om kontaktoplysninger (kun tilgængelig, når du har brugt over 3000 point på at tale med medlemmet)
 • Indstil en dato

Top-3 alternative websteder

UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
1680 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
3078 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2728 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
3338 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
2115 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere

Medlemskab og priser

Hvis du kom til vores La-Date anmeldelser for at finde ud af, hvor meget det koster at bruge webstedet, her er hvad vi har at sige. Webstedet fungerer på kreditbasis. Det betyder, at du kan tilmelde dig helt gratis, og du kan endda få 20 bonuskreditter blot for at oprette din konto.

Der er ingen betalt medlemsmulighed. Hvert registreret medlem af La-Date har de samme privilegier, når det kommer til at gennemse webstedet og se kvindernes profiler eller bruge kundesupport. Der er dog en forskel i den måde, du kan kontakte kvinder på.

Uden kredit på din konto kan du kun lide eller følge profilerne samt sende blink. Du kan ikke chatte, udveksle fotos eller sende breve til kvinderne eller endda læse indbakkebrev uden at bruge kreditter. Når du løber tør for bonus 20-kreditter, kan du vælge en af følgende kreditpakker:

50 point 💥 $ 19,99
125 point 💥 $ 44,99
250 point 💥 $ 69,99
750 point 💥 $ 149,99

Omkostningerne ved hver betalt funktion er tydeligt angivet på betalingssiden, så du kan altid vide, hvor mange kreditter der trækkes fra din konto. For eksempel koster live chat kun 2 point pr. Minut, at sende et brev koster 30 point, og leveringsgebyret for hver gave er 100 point.

Sikkerhed

Hvis du ser nøje på de kvindelige profiler, du ser på webstedet, vil du bemærke, at de fleste af dem ser ud til at være valideret. Du kan se, hvornår en profil valideres af en grøn badge i profilen.

ladat

Derudover kan det ses i søgeresultaterne eller hvor end du går på datingwebstedet La Date for at finde passende partnere. Se efter denne grønne badge, når du overvejer at skrive til en ny kvinde, du har mødt!

Så hvad betyder det nøjagtigt, når en kvindelig profil verificeres? Det betyder, at kvinden ikke kun tilmeldte sig LaDate, men også leverede hendes officielle dokumenter for at verificere hendes identitet, enten til selve webstedet eller til dets regionale partnere. Det betyder også, at hun er 100% en ægte person og den faktiske kvinde, du ser på fotografierne, så du kan kommunikere med hende uden nogen frygt for, at hun er en falsk bruger.

På samme tid er profilvalidering ikke den eneste måde at fortælle, at du taler med en rigtig kvinde fra billederne. Her er tre måder til at gøre det på:

 • Hun har forskellige profilbilleder, ikke kun fra professionelle fotoshoots, men også oprigtige billeder, der ikke har vandmærker på andre websteder og tjenester.
 • Hun giver komplette svar i stedet for vage, og hendes svar og måde at tale på ændrer sig ikke så lidt hver gang du stiller spørgsmålet.
 • Hun afviser ikke ideen om til sidst at møde dig personligt: selvom det tydeligvis ikke vil ske om en måned eller to, er det stadig en væsentlig del af dit forhold.

Husk, at du som mandlig bruger også kan bekræfte din identitet og tjene en “ Valideret ” badge. Faktisk, hvis du vil udveksle kontaktoplysninger med kvinderne eller mødes i det virkelige liv, er dette et nødvendigt skridt. Tjek webstedets FAQ-afsnit at finde ud af, hvordan man gør det.

For at opsummere

Som en temmelig ny datingtjeneste har La-Date muligvis ikke det største publikum ud af alle internationale datingsider. Det er dog bestemt et websted, der skal tjekkes, om du vil at møde latinske enlige kvinder i et praktisk og sikkert miljø. Vi nød hvert minut, vi brugte på La-Date .com, og på trods af et par mindre ulemper er vi sikre på, at du også vil nyde det.

Caroline Criado Perez - foto

Da jeg var teenager, var jeg ikke interesseret i dette. I Oxford opdagede jeg denne sti for mig selv. Og nu er mit mål at skabe så meget plads som muligt for kvinder og omfattende diskussioner