Latinfeels
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Latinfeels Anmeldelser 2023: Tjek Dette, Før Du Tilmelder Dig

John Townsend
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1622 Synspunkter
6  min læsetid
Latinfeels - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 2mln Brugervenlighed 9.2
Kvalitetskampe 79% Popularitet 9.5
Populær alder 20-40 Svig sjældent
Profiller 4mln Bedømmelse 9.4
Svarprocent 76% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Buenos Aires, Argentina
Nej
Kyiv, Ukraine
Nej
Dana, 31
Online
Odessa, Ukraine
Nej
Los Angeles, USA
Nej
Tina, 24
Online
New York, USA
Nej
Moskva, Rusland
Nej

Fordele og ulemper

 • NĂĄr du har tilmeldt dig, kan du filtrere din søgning efter den kvinde, du ønsker
 • Nyttige søgefiltre
 • Du skal opgradere dit medlemskab, hvis du vil bruge alle funktioner

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

International online dating er ikke noget nyt, og der er utallige websteder, der lover at forbinde dig med dit livs kærlighed, uanset hvor mange kilometer hun er væk. Imidlertid opfylder ikke alle disse websteder faktisk deres løfter, hvorfor du bør tage dig tid til at finde den rigtige.

LatinFeels er et datingside, der blev lanceret for et par år siden med det eneste formål at hjælpe vestlige mænd og latinamerikanske kvinder med at mødes, kommunikere, og muligvis udvikle deres forhold til noget større. Men er det i øjeblikket en god platform til online dating? Vores LatinFeels anmeldelser vil forsøge at besvare dette spørgsmål i dag.

Og for at øge din chance på en perfekt match, kan du også besøge…

Første indtryk

LatinFeels ligner et godt designet sted. Der er ingen distraherende elementer, og du kan med succes bruge webstedet, selvom du ikke har en masse online datingoplevelse. Vi kunne også godt lide det faktum, at selv om LatinFeels ikke har en uafhængig mobilapp, fungerer den ikke kun på stationære computere, men også på mobile enheder, så du kan tage din online datingoplevelse hvor som helst du går.

Tilmelding til LatinFeels

Registreringsprocessen på Latin Feels er vigtig af flere årsager, og et datingside, der har en enkel og hurtig registrering, er en god platform til at lede efter en udenlandsk dato. Vores team analyserer tilmeldingsprocessen på dating-stedet LatinFeels grundigt, fordi vi forstår vigtigheden af denne proces. Jo mindre tid du bruger på at oprette en konto og udfylde en profilside, jo bedre vil din samlede online datingoplevelse være.

En personlig konto på LatinFeels er nødvendig for at kommunikere med kvinderne — uden det, du vil ikke kunne se nogen af profilerne. Registreringsproceduren på LatinFeels består af to faser. På det første trin skal du angive alle de sædvanlige dating-data, inklusive dit navn, fødselsdato og køn. Når dette trin er forbi, skal du besvare et andet sæt spørgsmål — denne gang, om din datingoplevelse, dit ideelle forhold og hvem du gerne vil møde på webstedet. Eksemplerne på spørgsmål inkluderer:

 1. Har du nogensinde mødt folk online før?
 2. Er du en tidlig fugl, en natugle eller nogen derimellem?
 3. Hvad er din skyld til skyld?

Når du har besvaret alle spørgsmålene, skal du uploade dit profilbillede. Selvom det ikke er obligatorisk, anbefaler vi stærkt, at du gør det, fordi det er en væsentlig del af din profilside. Vores teammedlemmer oprettede et par konti med og uden profilbilleder, og forskellen var fantastisk. Konti med profilbilleder var mere populære end dem uden.

Når du har gennemført alle disse trin, vil du kunne bruge din konto, som du ønsker. Du behøver ikke at bekræfte eller bekræfte din e-mail-adresse, selvom det også anbefales at forbedre sikkerheden på din konto. Du kan bruge login LatinFeels lige efter oprettelse af kontoen! Hele processen kan tage ca. 5 minutter, og vi kan forsikre dig om, at det er en meget brugervenlig og hurtig procedure.

Medlemsprofiler

Medlemsprofilerne på LatinFeels overvælder dig ikke med information, men de indeholder de fleste af de kendsgerninger, du vil vide om personen, før de beslutter at komme i kontakt. Fra en typisk kvindes profil kan du lære, hvor hun kommer fra, hvor gammel hun er, om hun har været gift og har børn, samt se hendes vigtigste fysiske parametre. De fleste kvinder har også en selvskrevet profilbeskrivelse, der giver dig et indblik i, hvad hun leder efter i kærlighed, og et par profilbilleder.

Kommunikationsfunktioner

Ud af alle datingsider har LatinFeels en af største valg af kommunikationsfunktioner. Når du ser en, du kan lide, kan du:

 • Som deres profil
 • Send dem et blink
 • Send en chatbesked
 • Send et chat-klistermærke eller et foto
 • Giv en gave

LatinFeels har også en videochatfunktion. Når du ser en kvinde, der i øjeblikket er online og har en Live-badge ved siden af sit profilbillede, betyder det, at hun er tilgængelig til en videosamtale.

Når du har brugt nogen tid på at kommunikere online og vil tage tingene til det næste niveau, er der en mulighed for at anmode om kvindens kontaktoplysninger eller oprette en dato.

Top-3 alternative websteder

Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
2060 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2066 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
3455 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
3284 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
1900 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere

Søg og matcher

Kvinderne på LatinFeels rækker ikke ud til mænd for ofte, så hvis du er seriøs med at finde en passende partner på webstedet, bliver du nødt til at tage en proaktiv tilgang. Søgefunktionen er et godt sted at starte. På LatinFeels finder du en grundlæggende søgning, der giver dig mulighed for at filtrere medlemmerne efter alder og online status, og en udvidet søgning, hvor du kan bruge følgende kriterier til at beskrive din ideelle match:

 • Land og by
 • Ægteskabelig status
 • Uddannelsesniveau
 • Religion
 • Rygning og drikke

Når du føler dig heldig eller blot ønsker at udforske medlemmerne af LatinFeels på andre måder, er der en funktion kaldet Faces. Det viser tilfældigt 20 kvinders profiler, og du kan lide dem, se komplette profiler, starte en chat eller blot springe dem over, hvis du vil se de næste.

Medlemskab og priser

Tilmelding, gennemsøgning på webstedet og endda adgang til nogle af kommunikationsfunktionerne, såsom blink og likes, er tilgængeligt for hvert medlem helt gratis. LatinFeels forsøger at opretholde et sikkert og seriøst datingmiljø, hvorfor mænd er nødt til at bevise deres rene intentioner ved at investere i betalte funktioner.

Selve medlemskabet er gratis, men der er et kreditsystem på plads. Du lægger penge på din konto i form af kreditter og bruger dem derefter på kontaktfunktioner: chat, fotoudveksling, gaveudlevering osv. Som et nyt medlem af webstedet kan du få 20 bonuskreditter, men når du løber tør for dem, kan du vælge en af følgende kreditpakker.

50 point 💥 $ 19,99
125 point 💥 $ 44,99
250 point 💥 $ 69,99
750 point 💥 $ 149,99
LatinFeels kreditter

Sikkerhed

LatinFeels har flere foranstaltninger på plads for at sikre sine medlemmers sikkerhed og tillid. Der er en dybdegående FAQ-guide, der også dækker sikkerhedsproblemer og giver råd om, hvordan du forbliver sikker på din online datingrejse. Du kan også kontakte webstedets kundesupport, når du har et spørgsmål eller en bekymring. Dog er standout-sikkerhedsfunktionen profilvalidering. Når du taler med en kvinde, hvis profil er valideret, kan du være sikker på, at du taler med et rigtigt menneske.

Hvis du har noget at sige, kan du altid efterlade din feedback til os i kommentarerne!

Den nederste linje

Hvis du leder efter en moderne, populær og sikker platform til international dating, LatinFeels er en af de første, der overvejer. Dette websted har meget at tilbyde både erfarne og nybegyndermedlemmer, og dets rene design og tilstedeværelse af vigtig funktionalitet lover dig en god brugeroplevelse.

John Townsend - foto

På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.