Meetslavicgirls
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Meetslavicgirls Anmeldelser: Find Ud Af, Om Det Er Værd At Tilmelde Sig

Caroline Criado Perez
Mon Apr 2023 / Oppdatert: 10 apr 2023
1372 Synspunkter
7  min læsetid
Meetslavicgirls - foto 1
Om webstedet
Aktivt publikum 1mln Brugervenlighed 9.5
Kvalitetskampe 77% Popularitet 9.2
Populær alder 18-35 Svig sjældent
Profiller 3mln Bedømmelse 9.3
Svarprocent 75% Registrering Gratis

Friske kvindelige profiler

Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Tina, 24
Online
New York, USA
Nej
Madrid, Span
Nej
Philadelphia, USA
Nej
Ema, 25
Online
Paris, Frankrig
Nej
Melbourne, Australien
Nej

Fordele og ulemper

 • Tusinder af enlige slaviske kvinder mødes
 • Omfattende række kommunikationsfunktioner
 • Nogle kommunikationsfunktioner er gratis
 • Mobilapps tilgængelige for begge platforme
 • Kvinder når ofte ud til mænd først
 • Betalte funktioner er ikke nøjagtigt billige
 • Søgning kunne have været mere detaljeret

Vælg et bedre liv med varme kvinder her

Der er tusinder af mænd i vestlige lande, der drømmer om at møde en russisk eller Ukrainsk brud og bor sammen med hende i ægteskabelig lykke. Dette er grunden til, at den internationale online datingindustri generelt og websteder med slaviske singler i særdeleshed er på et hele tiden højt med hensyn til popularitet. MeetSlavicGirls er et af de mest populære steder i denne niche og vores MeetSlavicGirls anmeldelser vil fortælle dig svaret på det ultimative spørgsmål: er det værd at være med?

Første indtryk og interface

BEDSTE TIL: Find veninder eller hustruer fra Østeuropa
PRISER FRA: $ 3,99

Hjemmesiden til MeetSlavicGirls .com ser temmelig usædvanlig ud for et datingside og indeholder ikke kun et billede af en smuk slavisk kvinde, men en hel video. Resten af webstedet ser dog ikke sådan ud, så bliv ikke for knyttet til designet på hjemmesiden. MeetSlavicGirls gør det ikke for svært for nye medlemmer at finde registreringsformularen, og hvis du agter at holde dig rundt på dette websted, bliver du bestemt nødt til at tilmelde dig, da du ikke kan se kvindernes profiler, så meget mindre kommunikere med dem som gæst.

Tilmelding til MeetSlavicGirls

Slavisk pige

Vi har allerede nævnt, at registrering på MeetSlavicGirls er obligatorisk, hvis du rent faktisk vil møde kvinderne, men den gode nyhed er, at det tager mindre end 2 minutter at tilmelde sig. Registreringsformularen er super enkel og kræver kun dit navn, fødselsdato, placering og e-mail. Webstedet får dig ikke engang til at bekræfte din e-mail-adresse med det samme, så du kan gøre det på et mere praktisk tidspunkt.

Søgning og andre måder at opdage kvinder på MeetSlavicGirls

Slavic-piger-online-1024x517

Mangfoldigheden af kvinder, du kan møde på MeetSlavicGirls, er enorm, men søgen efter at finde din betydningsfulde anden bliver ikke overvældende, fordi der er flere måder at lede efter en perfekt partner på dette websted:

 1. Søgning, som er tilgængelig både som en grundlæggende og udvidet version. Generelt er der op til 10 parametre, du kan specificere der, og du kan endda kontakte kvinder lige fra søgeresultaterne for at spare tid.
 2. Chatanmodninger fra kvinder, som du vil få temmelig regelmæssigt som et nyt medlem af MeetSlavicGirls. Selvfølgelig kan du altid ignorere disse anmodninger, men som en enkelt fyr, der leder efter en slavisk kæreste, skal du sandsynligvis bruge enhver mulighed, du får.
 3. Smart Matches, som er en innovativ matchende algoritme der tager højde for et par faktorer, herunder din opførsel på webstedet og de kvinder, du oftest kontakter for at foreslå dig nye profiler, der sandsynligvis passer til dine præferencer.

Desuden, MeetSlavicGirls har et separat afsnit af webstedet, hvor du kan se alle piger, der i øjeblikket er online — dette kan komme godt med, når du vil chatte med nogen med det samme.

Kvinders profiler på MeetSlavicGirls

Slavisk-dating

Vi var ærligt imponeret over, hvor detaljerede og veludformede profilerne på MeetSlavicGirls er. De indeholder stort set alt, hvad du vil vide om kvinden, før de kontakter hende, og alligevel virker mængden af information på siden ikke overdreven. A typisk kvindelig profil på MeetSlavicGirls .com fortæller dig om kvindens:

 • Navn, alder og placering
 • Højde og vægt
 • Uddannelse og erhverv
 • Ægteskabelig status og børn
 • Interesser og hobbyer

I hver profil kan du se flere profilbilleder, både professionelt lavet og oprigtige. Nogle fotos er private og kræver, at du er Premium-medlem for at se dem.

Sådan kontakter man kvinderne på MeetSlavicGirls

Afhængig af din datingstil og mål, kan du kontakte kvinderne i MeetSlavicGirls ved:

 • Tilføjelse af dem til favoritter
 • Siger hej
 • Afsendelse af et brev
 • Start en chat
 • Foretagelse af en telefon eller et videoopkald
 • Afsendelse af en virtuel gave
 • Afsendelse af en gave eller blomster

Bemærk, at bortset fra at sige hej og favoritter, betales alle andre funktioner.

Betalte funktioner og priser

Som mange andre steder i den slaviske dating niche fungerer MeetSlavicGirls på kreditbasis. Det betyder, at du kan bruge et par funktioner, herunder profilsøgning og sige hej, gratis, men har brug for kreditter for alt andet. Inden du bruger en betalt funktion, såsom chat, mail, videoopkald og virtuelle gaver, kan du se deres pris i kreditter. Du kan få kreditter i flere pakker, og jo mere du køber på én gang, jo billigere vil hver kredit være.

Dette er de funktioner, du kan bruge på webstedet:

 • Udvidet søgning
 • Filtrer kvinder efter deres online status
 • Smart matchende system
 • Gave- og blomsterleveringstjeneste
 • Live chat kundesupport

Her er kreditpakker, der i øjeblikket er tilgængelige på MeetSlavicGirls:

 • $ 3,99 for de første 2 point
 • $ 15,99 for 2 point
 • $ 96 for 16 point
 • $ 399 for 100 point

Der er desuden en Premium medlemskab mulighed, der tilbydes af MeetSlavicGirls .com. Det koster $ 9,99 pr. Måned, men du kan få det gratis med dit første køb af kreditter. Premium-medlemskabet giver dig blandt andet mulighed for at se private fotos i kvinders profiler samt garanterer dig prioriteret pleje fra kundesupport.

Top-3 alternative websteder

La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2325 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
3477 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
2734 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
2589 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
1952 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere

Sikkerhed og kundesupport

Den første ting, når man gennemgik sikkerheden i MeetSlavicGirls, var at undersøge eventuelle dataovertrædelser og andre store sikkerhedsspørgsmål. Til vores lettelse fandt vi ikke noget. Naturligvis betyder det ikke, at du simpelthen kan lade tingene glide og ikke kontrollere din egen sikkerhed, men i det mindste ser det ud til, at MeetSlavicGirls tager sine medlemmers sikkerhed alvorligt.

Den sikkerhedsfunktion, der stod ud for os, var profilverifikation. Du vil bemærke, at det absolutte flertal af kvinder på webstedet har verificerede profiler, hvilket betyder, at de beviste deres identitet med et officielt ID, og du kan tale med rigtige kvinder, ikke nogle svindlere, der bruger deres fotos.

Succeshistorier

Ray

Jeg stødte på MeetSlavicGirls for et stykke tid siden og tøvede med, om jeg skulle registrere mig der, fordi jeg var temmelig skeptisk over for online-dating. Jeg troede, at kvindelige medlemmer ville være interesseret i mine penge, ikke mig. Alligevel delte nogle af mine bekendte positive anmeldelser om at bruge sådanne websteder, og jeg har altid følt mig tiltrukket af damer fra denne region og besluttet at prøve det.
Det tog mig et par minutter at oprette en profil på MeetSlavicGirls. Jeg har haft stor erfaring med at kommunikere med kvinder, indtil jeg mødte Mary — min kommende kone. Hun er 32 år gammel, og jeg er 9 år ældre, men dette gjorde vores kommunikation endnu mere spændende. Min brud har været på udkig efter en moden og pålidelig mand og siger, at jeg har alle de kvaliteter, hun kunne bede om.
Vores forbindelse gik over tid, så jeg tog til Ukraine, hvor vi tilbragte en perfekt 2 uger sammen. Dette fik mig til at indse, at hun er den kvinde, jeg vil gifte sig med, og jeg inviterede hende til USA, hvor vi havde vores vielsesceremoni. Jeg skylder min lykke til MeetSlavicGirls fordi det hjalp mig med at finde min soulmate.

ray-succes-historie

domfældelse

Vi vil ikke gå så langt som at hævde, at MeetSlavicGirls .com er det bedste sted at møde russiske og ukrainske kvinder. Men hvis det er dit mål, er dette websted bestemt værd at tjekke ud. Med en moderne, tiltalende grænseflade, en passende mobil version og vigtigst af alt et enormt og meget aktivt publikum af slaviske kvinder, der er absolut en stærk chance for at møde din fremtidige livspartner der.

Caroline Criado Perez - foto

Da jeg var teenager, var jeg ikke interesseret i dette. I Oxford opdagede jeg denne sti for mig selv. Og nu er mit mål at skabe så meget plads som muligt for kvinder og omfattende diskussioner