Mexico Brude
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Mexico Postordrebrude: En Guide Til At Gifte Sig Med Mexicanske Kvinder

Mexico er et land, der synes meget kendt, men faktisk er mystisk og fascinerende, og det samme er dets kvinder. Mexicansk postordrebrude gør fremragende partnere og hustruer, og her er hvordan du kan finde en til dig og nyde det bedste forhold, du nogensinde har haft.
Mexico Brude - foto 1
1545
Glade par i dag
Mexico Brude - foto 2
60mln
Kvindelig befolkning
Mexico Brude - foto 3
150k
Verificerede profiler
Mexico Brude - foto 4
2978
Damer registreret i dag
Caroline Criado Perez
Oppdatert: 10 apr 2023
1485 Synspunkter

Topsider for at møde de bedste kvinder

Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
1664 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
2891 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
3230 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
3102 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
3527 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere

Disse enlige kvinder ønsker ikke at blive alene her

Hvad gør Mexico-mail-ordrev hustruer ideelle til ægteskab

Spekulerer du på hvad det er med mexicanske piger, der gør dem så attraktive for udenlandske mænd? Her er de tre ting, du øjeblikkeligt vil indse om kvinderne i Mexico, når du møder dem.

 • Mexicanske brude er naturligvis forbløffende. Mexicanske kvinders skønhed er ikke kun slående, men også helt naturlig. Deres olivenhud, mørkt og skinnende hår, fyldige læber og fængslende øjne er resultatet af gode gener og selvpleje. En mexicansk pige bærer sjældent provokerende tøj, men hun ved, hvordan man gør indtryk ved at bruge andre feminine tricks, mens hun ser perfekt beskeden ud.
 • International postordrebrude fra Mexico har passende værdier. Enlige kvinder i Mexico nyd livet fuldt ud. De får en god uddannelse, arbejder ofte prestigefyldte job, har masser af venner, rejser i deres eget land eller endda i udlandet og har hobbyer, de virkelig brænder for. På samme tid vil disse ting aldrig distrahere mexicanske postordrebrude fra deres sande formål, som er at være flittige hustruer og mødre.
 • Mexicanske brude respekterer og værner om mænd. Hvis du nogensinde har haft et forhold til en latin pige, hvor du følte dig undervurderet, skal du vide, at dette er en almindelig tendens blandt vestlige mænd. Det er dog ikke noget, du skal frygte med mexicanske damer. Mexicanske kvinder ved, at en god mand ikke er så let at finde, så når det først sker, vil de aldrig køre ham væk med dårlig behandling.
 • Mexicanske postordrevinger er let at gå. Disse piger er altid glade for at møde nye mennesker og chatte med dem. Mexicanske kvinder er åbne for nye ideer og siger let “ ja ” til eventyr. Du vil ikke have misforståelser med en lokal kvinde, fordi hun foretrækker at diskutere alt for at undgå konflikter.
 • Mexicanske brude er hårdtarbejdende. Mexicanske kvinder forstår, at hvis de ønsker at opnå noget, er de nødt til at lægge en indsats og tid i det. Så du vil ikke være den eneste, der sørger for familien, fordi en mexicansk kone også foretrækker at gøre hendes indflydelse.
 • Mailordre mexicanske brude er eventyrlystne. Har du et spontant tilbud om at gå på en koncert eller rejse til udlandet i et par dage? En mexicansk kvinde vil være glad for at acceptere dit tilbud, fordi der ikke er noget bedre for hende end at lave nye minder med en person, hun elsker.

mexicansk brud

Hvor populære er ægteskaber mellem amerikanske mænd og mexicanske kvinder?

Hvis du har været bekymret for, om forholdet mellem amerikanske fyre og mexicanske brude fungerer, har vi udarbejdet nogle statistikker, der beviser sådanne pars succesrige familieliv. Dette er nogle tal, der gør dig sikker på denne beslutning:

 • I gennemsnit varer 8 ud af 10 internationale ægteskaber længe, og begge partnere er glade. Disse tal ser lovende ud, fordi de beviser, at du kan opbygge et forhold til en mexicansk postordrebrude uden at bekymre dig om ikke at finde et fælles sprog.
 • Den gennemsnitlige skilsmissesats i Mexico er 17,31%, mens det når næsten 50% i USA. Dette betyder, at dit ægteskab med en mexicansk brud har store chancer for at forblive stærk og stabil gennem årene.
 • At gifte sig med mexicanske kvinder vinder fart i dag, fordi mange lokale damer er kommet ind i USA inden for de sidste par år. For eksempel omkring 1,005 Mexicanske brude fik et K-1-visum og trådte ind i USA i 2020.
 • Om 51,08% af den mexicanske befolkning er kvindelig, hvilket betyder, at du har store chancer for at finde en soulmate i dette land.

Mød din Mexico Bride online her

Medellin, Colombia
Nej
Brasilia, Brasilien
Ja
Gina, 27
Online
Charlotte, USA
Nej
Sao Paulo, Brasilien
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej
Rio de Janeiro, Brasilien
Nej

Hvorfor ønsker smukke mexicanske postordrebrude at gifte sig med udenlandske mænd?

Ikke enhver mexicansk brud er klar til at forlade sit hjemland for ægteskab med en udlænding, men dem, der gør, drages til udenlandske mænd både fysisk og følelsesmæssigt. Desuden ved mexicanske brude, at ægteskab med en fremmed fyr lover nye muligheder i livet, og de er klar til at omfavne dem.
Dit ønske om at møde mexicanske brude er helt forståeligt i betragtning af hvor mange fantastiske kvaliteter de har, og hvor store de er som hustruer og mødre. Men antallet af mexicanske kvinder, der søger amerikanske mænd, fortsætter også med at vokse, og det er ikke tilfældigt.
Mexicanske kvinder, der leder efter amerikanske mænd, leder også efter ting i livet, de ikke kan få i deres hjemlande. Her er grunden til, at mexicanske kvinder, der leder efter amerikanske mænd, er en så almindelig tendens lige nu.

 • Fascination med amerikanske mænd. Der kan være mange grunde til, at disse charmerende kvinder ønsker at gifte sig med udlændinge og flytte til udlandet, men den vigtigste er tiltrækning af mexicanske brude for amerikanske mænd. En typisk mexicansk pige har mødt sin andel af amerikanske fyre i hendes levetid, og hun drages til alt om disse mænd, fra deres udseende til den måde, de opfører sig omkring andre på.
 • Stabilitet. Mange mexicanske damer til ægteskab er helt tilfredse med det liv, de har i deres hjemland, men der er også en stor procentdel af kvinder, der ikke føler sig trygge og stabile i Mexico. Fra kriminalitetsniveauer til spørgsmålene med økonomien ønsker mexicanske kvinder en bedre fremtid ikke kun for sig selv, men også for deres kære. Og at flytte til USA for ægteskab virker som en god mulighed for dem.
 • Bedre behandling. En af grundene til, at mexicanske kvinder til ægteskab leder efter amerikanske mænd, er, at de ikke er meget tilfredse med den måde, mænd derhjemme behandler dem på. Det er ikke ualmindeligt, at mexicanske mænd har problemer med trofasthed, er uhøflige over for kvinder eller ikke er helt klar til rollen som udbyderen i familien. Alle disse faktorer får mexicanske damer til at lede efter bedre behandling af udenlandske mænd.
 • Eventyrlig natur. Livet kan være hårdt for mexicanske piger, især hvis de ikke kommer fra velstående familier eller ikke har velhavende beundrere, der støtter og beskytter dem. Men disse kvinder er stærke og optimistiske i hjertet. De håber altid på en bedre fremtid, og de venter ikke bare passivt på, at gode ting skal ske med dem. De er klar til at tage aktive skridt for at forbedre deres liv, og at gifte sig med en amerikaner er en af måderne til at få det til at ske.
 • Ambitions. Når du finder mexicansk kone, ønsker hun måske at blive en ægtefælle og mor, der bliver hjemme, og aldrig arbejde en dag i sit liv. Det er dog ikke meget almindeligt, da de fleste mexicanske kvinder foretrækker at tjene deres egne penge og bidrage til husholdningsbudgettet. Det kræver ikke en økonomisk ekspert at indse, at der er flere muligheder for personlig og professionel vækst, og det er det, der også motiverer mexicanske kvinder, der leder efter ægteskab.

Sådan finder du postordrebrude fra Mexico, når du bor i udlandet

Internettet lover nu flere muligheder end nogensinde til at møde udenlandske kvinder, uanset hvor du bor, og det inkluderer også mexicanske kvinder. Den mest praktiske og omkostningseffektive måde at gøre det på er at bruge internationale postordrebrude tjenester, hvor du kan mødes varme kvinder fra Mexico der ønsker seriøse forhold og ægteskab med vestlige mænd.
Den første og vigtigste ting at indse her er, at det er fuldstændigt muligt at finde en mexicansk kone, uanset hvor du bor. Det eneste, der betyder noget, er hvor langt du er parat til at gå for at møde din soulmate. Dette er de to muligheder, du har, når det kommer til at møde mexicanske kvinder til ægteskab.

offline

Hvis du bor i USA, er Mexico en fly- eller biltur væk fra dig, afhængigt af hvor du er nøjagtigt. En tur til Mexico kan være sjov og meget mindeværdig, men det kan også være livsændrende, hvis du tilfældigvis møder din kommende kone der.
Den nemmeste ting at gøre er blot at møde mexicanske piger, når du vandrer gennem gaderne i dette smukke land. Der bør ikke være nogen alvorlig sprogbarriere, fordi de fleste kvinder i Mexico kender engelsk på et talende niveau. At besøge nogle dele af Mexico med en aktiv interesse for lokale kvinder kan dog undertiden være utrygt.
En anden måde at møde kvinder i Mexico er ved at besøge de mest populære hangout-pletter i de travleste dele af landet. Indkøbscentre, restauranter, natklubber, kaffebarer og strande er steder med den højeste koncentration af enlige attraktive kvinder.
Men der er et andet potentielt problem: unge kvinder i Mexico er normalt helt åbne for at møde og endda datere udenlandske turister. De har dog svært ved at se disse udenlandske turister som fremtidige livspartnere og mænd. Så hvis du leder efter et langsigtet, engageret forhold, er du muligvis nødt til at gå efter den anden mulighed.

Online

Lige siden datingsider er blevet en ting, er det lettere at finde en mexicansk brud end nogensinde. Du behøver ikke engang at forlade dit hjem for at møde din kommende kone, og det er kun en af fordelene ved online dating. Det er også praktisk, omkostningseffektivt og vigtigst af alt giver dig en reel chance for at møde mexicanske kvinder til ægteskab.
Imidlertid vil ikke alle datingsider være effektive i din søgning. Hvad du har brug for er en international datingtjeneste. Der finder du tusinder af mexicanske kvinder, der søger amerikanske mænd til ægteskab, så din rejse er meget mere tilbøjelig til at ende med succes.
Du skal vide, at disse ting ikke sker øjeblikkeligt. Måneder eller endda over et år kan gå mellem det tidspunkt, du begynder at tale med mexicanske damer til ægteskab, og det tidspunkt, hvor du foreslår din kommende kone. Det er dog vigtigt ikke at give op i processen og altid holde øje med slutmålet.

Hvor meget koster det at finde en mexicansk kone?

At møde en mexicansk kvinde online og derefter gifte sig med hende er nu en realitet, der er tilgængelig for alle, men succes kommer naturligvis til en pris. Ud over at bruge tid på at tale med mexicanske damer på et datingside, vil du også bruge penge. Selvom du tydeligvis ikke kan købe mexicanske hustruer, er der stadig visse udgifter forbundet med denne rejse. Her er fordelingen af de mexicanske priser postordrebrude.

Online dating

Forskellige datingtjenester har forskellige forretningsmodeller og koster dig derfor et andet beløb at bruge dem, men dette er de tre mest almindelige:

 • Credits. Kreditter bruges til at betale for forskellige avancerede funktioner på datingsider, herunder chat, breve, videochat, virtuelle gaver og gaveudleveringstjenester. Du kan typisk få kreditter i flere forskellige pakker, og jo mere du køber på én gang, desto mindre koster hver enkelt kredit.
 • Medlemskab. Med et betalt medlemskab kan du opnå mere i løbet af din tid på et datingside, fordi det låser op nogle eftertragtede fordele for dig, såsom at fremhæve din profil i søgeresultaterne. Typisk kan du få fra 1 til 12 måneders medlemskab på én gang, og ligesom med kreditter, jo flere måneder vælger du, den billigere hver måned med præmie bliver.
 • En kombination af begge dele. Nogle datingwebsteder har en kombination af forretningsmodel, hvor du både kan få et betalt medlemskab for at få adgang til den avancerede online datingoplevelse og også købe kreditter til at betale for kommunikationsfunktioner. Denne mulighed får dig ikke altid til at betale mere, da nogle websteder tilbyder et gratis premium-medlemskab, når du køber kreditter.

Offline dating

Når du har fundet en mexicansk pige, som du kan se som din fremtidige kone, skal du begynde at blive klar til din første offline dato og faktisk datere en latin kvinde . Dette kan være en spændende og endda nervepirrende oplevelse, fordi så meget afhænger af den første gang, du møder hinanden, men det er også vigtigt at vide, hvor meget det hele koster dig. Her er de vigtigste måder, du bruger penge på, når du møder en mexicansk kvinde for første gang i det virkelige liv:

 • Flybilletter. Mexico er et af de mest overkommelige lande for amerikanske borgere at rejse til. Afhængigt af din placering i USA og hvor du i Mexico i gennemsnit kan flybilletter til rundkørslen koste dig fra $ 200 til $ 500.
 • Hotel. Omkostningerne ved et hotel i Mexico afhænger af placeringen: Hvis du skal til en resort destination, betaler du mere, end du ville gøre i en lille mexicansk by. De gennemsnitlige omkostninger ved et 2-ugers ophold i Mexico er fra $ 500 til $ 1.000.
 • Mad. Dit madbudget inkluderer både de måltider, du har på egen hånd, som endda kan være overkommelige gademad, og de måltider, du vil dele med din brud, hvor du sandsynligvis besøger restauranter og barer. Du kan bruge mellem $ 600 og $ 1.200 på mad.
 • Underholdning. Når du går ud på en mexicansk dame, kan du ikke bare gå på gaden hele tiden — du bliver nødt til at besøge museer og gallerier, natklubber og arkadecentre, indkøbscentre og strande sammen. Forbered dig på at bruge mellem $ 400 og $ 800 på underholdning.
 • Transport. Der er to muligheder, du har, når det kommer til transport. Du kan stole på offentlig transport og taxaer, som koster dig omkring $ 200 i 2 uger, men det er kun en levedygtig mulighed i storbyer. Den anden mulighed er at leje en bil, som giver dig endnu mere bevægelsesfrihed og koster dig op til $ 600 i 2 uger.

Seneste artikler

Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online? - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16281
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online?
Læs artikel
25 18 15
Bedste Destination For At Finde En Kone – Asien, Latinamerika Eller Europa? - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 15724
Bedste Destination For At Finde En Kone – Asien, Latinamerika Eller Europa?
Læs artikel
6 11 16
Svensk Postordrebrude Omkostninger - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16488
Svensk Postordrebrude Omkostninger
Læs artikel
16 15 23

Piger-profil, du kan finde Her

Oriana - foto
Oriana, 28
Beliggenhed: Maracaibo, Venezuela
Beskæftigelse: Master øjenbrynskunstner
Børn: Ja
Om mig

Der er ikke langt at dele med i mig her, da jeg altid viser direkte. Jeg kunne variere – type og sød, morsom, og du vil stille, højt og lidt forelsket, jaloux, og du vil være erotisk. Vi laver virkelig og kan lide hus spiritus. Jeg er parat til at gøre noget med den dreng, jeg foretrækker. Virkelig ikke ordentlig pleje meget om dit udseende, og kontanter betyder ikke noget nogle gange. Jeg glæder mig over anstændighed, og du lægger måske ikke op med løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og forsøger at fortsætte mig selv i form. På min fritid gennemser jeg eller kommer ud og får kaffe med slægtninge.

Stefany - foto
Stefany, 26
Beliggenhed: Rio de Janeiro, Brasilien
Beskæftigelse: Fitnesstræner
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke meget at informere fra mig selv lige her, da jeg vælger promovering personligt. Jeg er i stand til at være anderledes – form, og du kan være dejlig, morsom og stille, højt, og du kan engang være skør, misundelig, og du kan erotisk. Jeg planlægger godt og kan lide indenlandsk komfort. Jeg er parat til at gøre noget med den fyr, jeg foretrækker. Jeg bekymrer mig ikke langt med hensyn til udseendet, og penge betyder ikke noget muligvis. Jeg ser anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg elsker aktiviteter og prøver derefter at fortsætte mig personligt i form. I min egen fritid søger jeg altid ellers efter kaffe, der har familieforhold.

Aleesha - foto
Aleesha, 26
Beliggenhed: Sao Paulo, Brasilien
Beskæftigelse: Fotograf, rejse Blogger
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at dele med om mig her, da jeg vil kommunikere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – venlig, og du vil søde, komedie, og du kan stille, støjende og du kan et stykke tid forelsket, misundelig og seksuel. Jeg er virkelig klar og elsker hjemmekomfort. Jeg er glad for at gøre noget på barn, som alle elsker. Jeg bekymrer mig ikke meget om dit fysiske udseende, og kontanter betyder ikke ofte. Jeg glæder mig over anstændighed, og du kan måske ikke udholde løgne. Jeg favoriserer sportsbegivenheder og prøver derefter at forblive mig i form. I min egen fritid går jeg på shopping eller går ud med java med familien.

Salome - foto
Salome, 24
Beliggenhed: Medellin, Colombia
Beskæftigelse: Komponist
Børn: Nej
Om mig

Der er ikke langt at informere i mig selv lige her, når jeg foretrækker at promovere personligt. Jeg er i stand til at være varieret – form og sød, morsom, og du kan forhastes, støjende, og du vil nogen tid skøre, jaloux, og du vil sensuel. Vi klarer os godt, og du kan godt lide familiekomfort. Jeg er klar til at gøre noget med det barn, jeg elsker. Virkelig ligeglad og opmærksomhed langt med hensyn til udseendet, og kontanter betyder ikke noget ofte. Jeg glæder mig over anstændighed, og du kan ikke tolerere løgne. Jeg elsker rekreationer og prøver at forblive mig i form. Inde i min fritid handler jeg normalt ellers ud for at besidde kaffe, der har husholdningsmedlemmer.

Er mexicanske brude lovlige, og hvordan kan man bringe dem til USA?

Mexicansk postordrebrude er lovlige, så du behøver ikke at bekymre dig om, at dit forhold kan være uacceptabelt. Alligevel, hvis du vil bringe din mexicanske postordrebrude til USA, er der flere aspekter, du skal huske på. Et af de vigtigste skridt, du skal tage sig af, er at få et K-1-visum, som kræver håndtering af bureaukrati. Dette er et nødvendigt dokument for alle udenlandske borgere, der ønsker at gifte sig med amerikanske indbyggere. Der er flere kriterier, som både du og din mexicanske brud skal overveje, når du ansøger om det nævnte visum:

 • Du skal møde hinanden personligt mindst to gange, før du ansøger om et K-1-visum.
 • Du skal have bevis for, at dit forhold er reelt. Dette betyder, at du måske bliver bedt om at give fotos, billetter, hotelreservationer eller noter fra dine venner, der ved, at du og din mexicanske kvinde er gået ud.
 • Begge af jer skal være ugifte, når de ansøger om visumet.
 • Din indkomst skal matche det beløb, som regeringen kræver, fordi dette er et sponsorbaseret visum.

Når alle ansøgningsprocedurer er afsluttet, skal du også udfylde nogle yderligere formularer og betale de krævede gebyrer, hvis sum er omkring $ 1.000. Derefter bliver begge jer inviteret til et interview for at bevise, at dit forhold er reelt og gennemgå en medicinsk evaluering. Det kan tage ca. 5 til 7 måneder, indtil din mexicanske postordrebrude modtager visumet, og du bliver nødt til at gifte dig inden for 90 dage efter hendes ankomst.

Hvilke mandlige kvaliteter er vigtige for Mexico-postordrevinger?

For en mexicansk dame betyder mandens baggrund, økonomiske situation eller karriereudsigter ikke så meget som de kvaliteter, hun anser for at være vigtige for familielivet. Her er tre af disse kvaliteter:

 • Afhængighed. Din mexicanske brud skal vide, at hun fuldt ud kan være afhængig af dig, både for de små ting og for de mest afgørende øjeblikke i dit liv sammen.
 • Den rigtige balance mellem arbejde og liv. Mænds ambitiøse og besluttsomme holdning til arbejde er meget attraktiv for brude fra Mexico, men de ønsker heller ikke, at fyre skal tænke på arbejde 24/7.
 • Respekt for de ældste. Kvinder i Mexico er meget knyttet til de ældre generationer af familien, og de forventer, at du også behandler deres forældre og bedsteforældre med største respekt og støtte.

Hvordan man gifter sig med mexicanske postordre kvinder med succes

En af grundene til, at du kan lide at møde mexicanske kvinder så meget, er, at de aktivt prøver at forbedre forholdet og ikke bare vente på, at du underholder og woo dem. Disse fem tip giver dig dog mulighed for at gøre dit nye forhold til den mexicanske brud endnu mere vellykket.

mexicansk-kvinder-online

 1. Vær en perfekt herre. Piger i Mexico har en anden sans for humor og tolerance over for risikabelt sprog, så indtil du ved, hvordan din kvinde virkelig er, prøv at holde din opførsel absolut gentlemanly og perfekt respektfuld.
 2. Lad hende vide, at du værdsætter hendes meninger. Mange mexicanske damer har haft negative datingoplevelser, hvor deres meninger og behov er blevet ignoreret fuldstændigt. Fortæl din mexicanske kone, at du ikke er som disse mænd ved at tage hendes ideer med i betragtning.
 3. Få hende en dejlig gave. Mexicansk postordrebrude er ikke materialistisk, men de er uvildige over for søde gaver. Det burde ikke nødvendigvis være dyrt, men det skal være mindeværdigt, passende til det aktuelle stadie i forholdet og valgt ud fra hendes smag.
 4. Gør det klart, at du ikke går nogen steder. Det, mexicanske kvinder værdsætter mest hos mænd, er engagement. Der er ingen grund til at give løfter tidligt i forholdet — du skal bare være der for din dame og hjælpe hende, når hun har brug for det.
 5. Begynd med at planlægge din fremtid sammen. I stedet for at foreslå for tidligt, du kan demonstrere dit engagement ved at have ærlige diskussioner om fremtiden for dit forhold og den slags familie, du vil have sammen med din mexicanske kone.

Er det muligt at opbygge et stærkt forhold til en mexicansk kone?

At opbygge en familie med en mexicansk postordrebrude vil være en af de bedste beslutninger, du nogensinde vil tage, fordi disse damer er blandt de bedste partnere for amerikanske mænd. På trods af at have kontrast til kulturel baggrund og kommer fra lande med forskellige værdier, er det ikke svært at etablere forhold til mexicanske damer. Sagen er, at kvinder fra Mexico er temmelig vestlige i dag, hvilket betyder, at de forstår, hvad amerikanske mænd leder efter i forhold, hvordan de skal opføre sig omkring dem, og hvad der betyder noget for dem.

Dette betyder, at det er en god ide at opbygge et forhold til en mexicansk brud, fordi det vil være en spændende oplevelse, hvor du ved mere om dig selv. Takket være deres åbenhed og eventyrlighed er mexicanske hustruer klar til kompromiser og vil med glæde høre dine og dele deres ideer. Så det er fair at sige, at dine mål og synspunkter på dit familieliv vil falde sammen.

Mexicanske ægteskabstraditioner for at påpege

Når de har alvorlige forhold til mexicanske brude, er mænd nødt til at forstå, at lokale bryllupstraditioner adskiller sig fra amerikanske, hvilket betyder, at det er værd at læse om dem på forhånd. Dette er nogle af de bemærkelsesværdige traditioner, du har brug for at vide om:

 1. Padrinos og Madrinas. Dette er fadrene, parret vælger at være hjertet i brylluppet. De repræsenterer normalt det engagement og lykke, parret ønsker at have i deres familie. Padrinos og Madrinas betaler normalt for noget specielt i brylluppet.
 2. El Lazo. Dette er en enhedsceremoni, der repræsenterer to mennesker som et par i Guds øjne. Dette er en silketråd, der placeres omkring bruden og brudgommen under bønnen.
 3. Las Arras. Ofte præsenterer en brudgom en kasse med 13 guldmønter til bruden, der repræsenterer hans forpligtelse til at forsørge sin familie.
 4. Bryllupsreception. Normalt serveres maden på en sen time, hvilket betyder, at det mexicanske bryllup kan vare hele natten lang. Både familiemedlemmer og venner nyder hinandens selskab, spiser, drikker og danser.
 5. Særlige danser. Når man er i et mexicansk bryllup, står en brudgom og en brud på deres stole og danner en bue med deres hænder. Derefter skal gæsterne gå under det. Der er også ofte en såkaldt “ pengedans, ”, hvilket indebærer, at gæsterne skal “ betale ”, hvis de vil danse med en brudgom eller en brud ved at sætte dollars på dem.

FAQ

Er det sandt, at du kan købe en brud fra Mexico?

Nej, du kan ofte høre denne sætning på datingsider, men det betyder faktisk ikke, at du kan betale nogen et bestemt beløb og bestille en mexicansk brud online til gengæld. Hvad du kan gøre er at betale for adgang til et velrenommeret postordrebrude sted, hvor tusinder af enlige mexicanske piger ønsker at møde udenlandske mænd.

Hvor meget bruger mænd normalt til en mexicansk postordrebrude?

Dine typiske udgifter inkluderer et betalt medlemskab af en postordrebrude service, funktioner som videochat og gaveudlevering og endelig at tage til Mexico for at møde hinanden personligt. De fleste mænd bruger mellem $ 3.000 og $ 15.000 på det hele.

Hvad er de potentielle problemer med internationale brude?

Med mexicanske brude er de eneste to almindelige spørgsmål om dating en sprogbarriere og kulturelle forskelle, men de kan let overvindes, hvis begge parter aktivt kommunikerer med hinanden og gør en reel indsats for at komme nærmere.

Arbejder mexicanske postordrevinger efter at have giftet sig?

Dette spørgsmål kan gå begge veje, afhængigt af mexicanske postordrevingernes ambitioner og hvordan ting normalt gøres i deres familie. For det meste foretrækker mexicanske brude at arbejde og yde et bidrag til familiebudgettet, men nogle af dem ønsker at være hjemmeværende hustruer, og det er helt fint.

Er ægteskab med en Mexico-brud lovligt?

Der er helt sikkert ikke noget ulovligt ved ægteskab med udenlandske postordrebrude fra Mexico, men kun når du gør tingene på den rigtige måde. Den rigtige måde betyder at få et K-1-visum til din brud og gifte sig med hende på under 90 dage fra hendes ankomst til USA.

Nederste linje

Du tror måske, at du allerede kender mexicansk postordrebrude godt, og det er præcis, hvad der får dig til at gifte dig med en af dem så meget, men sandheden er, at de har meget mere at tilbyde. Hvis du gør en indsats for at møde de charmerende mexicanske piger, vil du blive belønnet ved at have den mest loyale, pålidelige partner, du nogensinde kunne drømme om!

Forfatter til projektet

Caroline Criado Perez
Da jeg var teenager, var jeg ikke interesseret i dette. I Oxford opdagede jeg denne sti for mig selv. Og nu er mit mål at skabe så meget plads som muligt for kvinder og omfattende diskussioner
Sociale links
Author - Caroline Criado Perez
Del os på sociale
Sociale links