Om Os
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Om Os

www.worldbrides.org har testet online datingtjenester i ganske lang tid og præsenteret anmeldelser, der er ærlige. Vi har kontrolleret utallige desktop-tjenester og mobile apps til afslappet og dating, der producerer ægte rapporter og forsøger alle websteder ’ funktioner og værktøjer. Foruden uvildig anmeldelser nyder vores læsere omfattende guider og specialiserede tip om konference, tilgang og forhold, der bygger kvinder i forskellige etniske grupper og aldre rundt om i verden. Ønsker du at få forbindelse med piger uden problemer? Velkommen til dit websted. At gøre dig lykkelig i dit kærlighedsliv er vores mål.

Om Os - foto1

Vores priser

Et utroligt antal kvinder og mænd verden over har opdaget fra brugt til at navigere i moderne dating-jungler fyldt med tricks og vendinger forvirrende for en masse singler. Vores betydelige anmeldelser giver indsigt i det holistiske billede af afslappede og engagerede forhold. Vores læsere værdsætter os for praktisk hjælp til at nå et sundt og kærlighedsliv, der er lykkeligt.

Om Os - foto2

Præcis hvordan vi genererer indkomst

Vi har indtægter fra vores kunder. Dette er typisk legitime online datingsiders ejere og administrerende virksomheder, der ønsker at bedømme og promovere deres projekter, der går ud. De sender krav via “ Foreslå dit websted ” online art, og vi formulerer en objektiv evaluering.

Her finder du de vigtigste ting, der er vurderet af vores eksperter

Brugerbase og fællesskabskvalitet

Leder du efter unge babes eller dyrker damer? Vil du have kvarter eller datoer, der er forsætlige? Vi tjekker publikum og vurderer demografi, så du kan finde passende partnere.

Interface & funktioner

Vi bekræfter webstedets brugbarhed og design for at observere, hvor ubesværet det er at gøre brug af for at finde kampe. Vi tjekker desuden instant messengers, bide chats, swiping sammen med andre værktøjer.

Sikkerhed og troværdighed 

Vi er interesseret i dine sikkerheds- og undersøgelsesbrugere ’ vidnesbyrd, mens datingwebstedets virksomhedsoplysninger for at sikre dets legitimitet og uplettede omdømme.

Nå os

Skriv til os og tal med os om at få svar, information, support og anmodninger, hvis du har spørgsmål eller problemer at løse. 

Vores team

Forfattere, datingspecialister, bryllupsarrangører og vejledere vil være nøglen til www.worldbrides.org ’ s succes. Deres motivation, arbejde og ekspertise åbner brug af kvalitet og troværdigt indhold.
Author - Caroline Criado Perez
Caroline Criado Perez
Forfatter til projektet
Da jeg var teenager, var jeg ikke interesseret i dette. I Oxford opdagede jeg denne sti for mig selv. Og nu er mit mål at skabe så meget plads som muligt for kvinder og omfattende diskussioner
Author - Dr. Henry Cloud
Dr. Henry Cloud
Forfatter til projektet
Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.
Author - Sag Kenny
Sag Kenny
Forfatter til projektet
Jeg er overbevist om, at hver af os har en slags talent. Min er, at jeg kan arbejde med mine følelser og endda forenkle dem. Dette er hvad jeg gør for mig selv og siden 2018 for andre mennesker ved hjælp af min podcast. Jeg er ikke bange for at diskutere alvorlige og vanskelige følelsesmæssige emner.
Author - John Townsend
John Townsend
Forfatter til projektet
På min dag tog jeg min uddannelse alvorligt. Når alt kommer til alt, hvis du vil hjælpe folk med at finde sig selv, skal du vide, hvor du skal starte og finde harmoni for dig selv. Jeg tror, det lykkedes mig. Og mine læsere og klienter finder mig også nyttig.

Hvordan præcist vi opretter vores anmeldelser

Om Os - foto3
 1. Start poster
  Vi vurderer registrering, fra ansøgningsskemaets bekvemmelighed til at lave en profil. Vi lægger stor vægt på profilkvalitet plus proceduren med at inkludere fotos.
 2. Indstil søgningen
  Vi overvejer søgefiltre sammen med andre værktøjer, der hjælper brugerne ubesværet med at kigge efter for at finde passende elskere. Matchmaking-algoritmen og dens særlige kvalitet kan også være under anmeldelser.
 3. Kontakt andre brugere
  Vi kontrollerer kommunikationspraksis, herunder isbrydere og chats, for at se, om tilstrækkelig interaktivitet er op til hastighed.
 4. Kontakt kundesupport
  Vores eksperter kontakter hjælp via alle tilgængelige typer, e-mails, live chats osv. Derudover verificerer vi deres lydhørhed og professionalisme.
 5. Opgrader rapporter
  Vi køber premium-pakker og tokens for at evaluere pris-ydelsesforholdet og garantere dets klientorienterede fokus. Når alle aspekter nu er blevet overvejet, bedømmer vi dit websted og anbefaler dets bedste kanter uden at skjule dets ulemper.

Kom i kontakt med os

Hvis du har spørgsmål, anmodninger eller forslag til vores tjenester, kan du altid kontakte os via e -mail på

Krogvænget 98 1622 København V