Polske Brude
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

En Polsk Postordrebrude: Hvorfor Hun Er Perfekt Til ægteskab

Udenlandsk postordrebrude fra Polen er muligvis ikke de mest berømte kvinder til ægteskab i Europa, men de fortjener bestemt din opmærksomhed. Da polske kvinders popularitet stadig øges blandt vestlige mænd, er det vigtigt at forstå, hvorfor med det samme. På denne måde får du chancen for at vinde den bedste polske postordrevskone! En polsk brud har hver eneste kvalitet, du vil se i din kommende kone, og her er hvor man kan finde, og hvordan man kan gifte sig med en kvinde fra Polen med succes.
Polske Brude - foto 1
1607
Glade par i dag
Polske Brude - foto 2
18mln
Kvindelig befolkning
Polske Brude - foto 3
120k
Verificerede profiler
Polske Brude - foto 4
3357
Damer registreret i dag
Caroline Criado Perez
Oppdatert: 10 apr 2023
960 Synspunkter

Topsider for at møde de bedste kvinder

UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
2251 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2608 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
2642 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
2363 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
3039 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere

Disse enlige kvinder ønsker ikke at blive alene her

Bedste ting ved Polen postordrevinger

Der er mindst tre grunde til, at du forelsker dig i polsk postordrebrude:

 1. Polske brude legemliggør slavisk skønhed. Alt hvad du forestiller dig om slaviske kvinder — inklusive lys hud, blondt eller brunt hår, feminine men atletiske figurer — er, hvordan polske brude ser ud. De har stærke træk og meget selvtillid, hvorfor polske kvinder ser smukke ud, selv med lidt eller ingen makeup og i afslappet tøj. Polsk postordrebrude har unik udsigt over livet. At leve ret mellem den slaviske og den vestlige verden har bestemt haft en stor indflydelse på verdenssynet af Polske singler. På den ene side er de i stand til at opnå meget på egen hånd og nyde livet, men på den anden side, Polske brude trives, når de er forelsket, og de vil have en familie over alt andet i livet.
 2. Polske kvinder til ægteskab er sjove at være i. Ingen online guide til polske kvinder kan nogensinde gøre retfærdighed over for deres livlige personligheder og munter holdning. Hver dag med en polsk postordrebrude føles sjovere end den foregående, og snart kan du ikke forestille dig et øjeblik, der er brugt væk fra din dejlige brud.
 3. Polske brude vil aldrig lægge noget over familien. Livet for en typisk polsk kone i det 21. århundrede involverer ikke kun familieopgaver. Hun kan arbejde på fuld tid, have et aktivt socialt liv og have masser af interesser, hun brænder for. Familien vil dog altid forblive hendes højeste prioritet. Hun vil altid sørge for, at hendes familie har alt, hvad de har brug for, og først derefter tænke på at gøre noget andet. Så du kan altid være forvisset, du og børnene er den første ting i hendes sind.
 4. Polsk postordrebrude er ydmyge og værdsatte. Polske brude til salg lider ikke af en mangel på mandlig opmærksomhed, men de er ikke forkælet af det. Uanset hvor meget datingoplevelse din brud har, vil hun altid bemærke og værdsætte din indsats. Dette inkluderer også den materielle side af dating. En polsk kvinde vil blive oprigtigt glad, når du giver hende gaver, ikke på grund af deres materielle værdi eller passer til en bestemt tendens, men fordi det er tanken, der tæller for hende.
 5. En polsk brud er også din bedste ven. Når du får en polsk kæreste, så meget mindre en polsk kone, får du ikke bare en romantisk partner, en mor til dine fremtidige børn, eller nogen der laver mad og renser for dig. Du får også en troværdig ven, der fuldt ud forstår og støtter dig. Du kan fortælle din polske brud noget og forvente, at dømmefri rådgivning eller en ordsprog skulder græder over hver gang du gennemgår noget.
 6. Polske brude til ægteskab er esser i husarbejdet. Polske kvinder tjener aldrig meget på husopgaver eller insisterer på, at deres mænd udfører nøjagtigt halvdelen af arbejdet. Så længe de er tilfredse med deres hjemmeliv og ser, at deres familiemedlemmer værdsætter deres indsats, vil de fortsætte med at gøre arbejdet, så længe det er nødvendigt. Polske hustruer er gode til husarbejde, især når det kommer til madlavning.

Hvad får polske brude til at søge efter vestlige mænd?

Interessen for vestlige mænd som potentielle mænd stammer fra den polske pigers naturlige nysgerrighed og deres ønske om at opleve livet i udlandet med en mand, de elsker. Desuden indrømmer de fleste polske damer at finde vestlige fyre attraktive, og denne tiltrækning er også en afgørende faktor for dem, der ønsker at blive internationale postordrebrude.

 1. Tiltrækning til vestlige fyre. Polen er et østeuropæisk land, og det er meget forskelligt fra Vesten i mange aspekter. For polske brude er der også en stor forskel mellem lokale mænd og vestlige fyre. Vi kan ikke tale for enhver polsk dame, men de fleste finder vestlige mænd iboende attraktive, ofte mere end polske fyre, og kan let forestille sig at gå ud med en.
 2. Progressiv tankegang. Polen er et overraskende traditionelt land, hvor kvinder ofte føler sig begrænset til visse sociale roller. Polske hustruer vil dog gøre mere med deres liv end bare at være der for deres familier. Desuden har Polen andre begrænsninger og måder at politihandle polske pigers liv på, som med rette mener, at de kan ændre deres fedt ved at flytte til udlandet.
 3. Letgående natur. Polske brude til ægteskab elsker deres land og de muligheder, de får der, men de tror også, at livet i udlandet kan passe dem endnu bedre. En polsk kvinde føler en stærkere tilknytning til en person, ikke et land. Dette er grunden til, at da hun allerede er tiltrukket af Western, har hun ikke noget imod en mulighed for at flytte til udlandet og faktisk omfavne den.
 4. Polske hustruer er klar til at bygge familier, og det samme gælder vestlige fyre. En polsk postordrevirke leder efter en mand, hun kan stole på, og den, der har alvorlige intentioner. Vestlige mænd menes at have disse kvaliteter, og det er derfor, de charmerer polske kvinder til ægteskab.
 5. De har lignende værdier. Polske brude ønsker at opbygge karrierer, slå sig ned med deres partnere og få børn. Amerikanske mænd har de samme mål, fordi de forstår, at det er kritisk at fokusere på karrieren først og opbygge en familie, når du er sikker på din fremtid. En sådan tilgang er det, der hjælper amerikanske fyre og polske kvinder med at opbygge stabile og sunde forhold.
 6. Polske kvinder er temmelig vestlige, hvilket betyder, at de har lignende kulturelle baggrunde. På trods af at de kommer fra forskellige lande med tilsyneladende kontrast kulturel baggrund, har polske kvinder og amerikanske mænd meget til fælles. Lokale damer ser masser af amerikanske shows og læser nyheder og bøger på engelsk, hvilket har betydelig indflydelse på deres synspunkter. Derfor ligner deres tankesæt amerikanske piger, men polske kvinder har stadig unikke personligheder på grund af deres lands traditioner.

polish-brude

Hvordan finder man en polsk brud?

Du kan finde polske kvinder til ægteskab både offline og online. Hvis du foretrækker at møde damer i det virkelige liv, bliver du nødt til at tage tid at rejse til Polen, tilbringe noget tid i landet, og besøg forskellige steder, hvor du kan snuble over enlige kvinder. Alligevel kan du ikke have 100% garantier for, at du finder kvinden i dine drømme under denne rejse. Desuden koster det at rejse frem og tilbage, opholde sig i landet og bruge timeout penge.

Du kan dog vælge online-dating, som er en mere omkostnings- og tidseffektiv løsning, der giver store chancer for at finde kvinden, der matcher dine præferencer. Du kan nemt registrere dig på et specialiseret datingside, kommunikere med polske hustruer uden at forlade dit hus og fremme et forhold til en kvinde, du er mest tiltrukket af. Det er meget billigere og lettere at finde en polsk kvinde til ægteskab online, og du behøver ikke at bekymre dig om sikkerhed. De fleste profiler gennemgår forskellige verifikationsprocedurer, hvor kvinders personligheder kontrolleres.

Mød din polske brud online her

Kyiv, Ukraine
Nej
Moskva, Rusland
Nej
Lera, 36
Online
Kyiv, Ukraine
Ja
Ella, 27
Online
Moskva, Rusland
Nej
Lviv, Ukraine
Nej
Moskva, Rusland
Ja

Hvordan køber man polsk postordrebrude når man bor et andet sted?

Teknologi har dramatisk ændret den internationale verden for brude-dating, og nu kan du møde kvinder fra ethvert land i verden, mens du sidder behageligt i din stue. Det eneste spørgsmål er, hvor man kan få en postordrebrude, og det er her internationale datingsider og datingtjenester kommer i spil. De giver en hurtig, sikker måde at kommunikere med polsk postordrebrude og udvikle dit forhold.

Fordele ved at lede efter en polsk kone online

For tusinder af vestlige mænd, der gifter sig med polske brude til ægteskab hvert år, starter den største kærlighedshistorie i deres liv online. Online-datering virker som en ikke-brainer i denne dag og alder, men det kan være særlig nyttigt, når du søger efter en polsk brud. Her er de 5 grunde til at overveje det.

 1. Du kan gøre det hvor som helst. Online-dating kræver ikke, at du forlader dit hjem eller foretager nogle omfattende forberedelser. Bare åbn webstedet fra din desktopbrowser og begynd at kommunikere med polske brude til salg. Du kan endda gå et skridt videre og downloade en dating-app eller bruge en mobil browserversion af webstedet, som giver dig mulighed for at tage dine chats hvor som helst med dig.
 2. Du kommer til at møde de mest berettigede kvinder.Når du bruger internationale datingtjenester og ikke kun nogle tilfældige datingsider, kan du møde nøjagtigt den slags kvinder, du leder efter: Polske brude til ægteskab, der leder efter udenlandske mænd. Det betyder, at du allerede har mindst én ting til fælles, og dit forhold kan få en stærk start.
 3. Du har fuld kontrol over dit forhold. Når du går online, kan du være så engageret, som du vil. For eksempel kan du kommunikere med flere polske brude på én gang, og ingen vil vide noget om det. At afslutte forhold og starte nye er også meget lettere, når det hele sker online. Og når du endelig er klar til at forpligte, er det også let at gøre det.
 4. Du har en større chance for succes. Online-dating giver dig mulighed for at kommunikere med kvinder, så længe du har brug for, før du beslutter, at du har fundet den. Der er ingen tidsplaner eller strenge regler for online-dating. Jo mere tid du bruger på at tale med den kvinde, du kan lide, jo større er chancen for at du vil diskutere alt, hvad der betyder noget i et forhold, hvilket betyder færre muligheder for at mislykkes.
 5. Du har ikke brug for et stort budget. Sikker, kvalitet online dating koster penge, men fra et økonomisk synspunkt, der er en stor forskel mellem at gå online og rejse til Polen i et par måneder eller uger for at mødes og datere lokale piger. Desuden kan du kontrollere dine udgifter og skræddersy din kommunikationsplan i overensstemmelse hermed.

Gennemsnitlige omkostninger ved at møde polske brude til ægteskab online

Selvom du faktisk ikke kan købe en polsk brud, kommer oplevelsen af at møde polske brude online ikke gratis. Der er to vigtige måder at bruge penge på et datingside: et Premium-medlemskab og yderligere kommunikationsværktøjer.
Priserne for Premium-medlemskab kan variere meget fra sted til sted. Nogle giver dig et medlemskab gratis, når du køber kredit, andre har overhovedet ikke en betalt medlemsmulighed og giver lige privilegier til alle medlemmer, og nogle websteder opkræver ekstra penge for et Premium-medlemskab. I gennemsnit er omkostningerne ved et Premium-medlemskab omkring $ 10 pr. Måned.
Hvad angår de ekstra kommunikationsværktøjer, der ikke er inkluderet i et medlemskab, såsom chat, videochat og breve, har du brug for kredit for at betale for dem. Kreditter sælges normalt i pakker, og jo mere du er klar til at købe på én gang, jo billigere vil hver kredit være. For eksempel har JollyRomance følgende kreditter til rådighed for sine medlemmer:

 • 20 første point for $ 2,99
 • 20 point for $ 9,99
 • 50 point for $ 19,99
 • 250 point for $ 69,99

Og UkraineBrides4U, et andet sted fra vores øverste valg, har følgende kreditpriser:

 • 2 første point for $ 3,99
 • 2 point for $ 15,99
 • 16 point for $ 96
 • 100 point for $ 399

polish-brude-online

Prisen for at møde en polsk postordrebrude i det virkelige liv

Selvom dit forhold til en polsk postordrebrude stammer online, kan du sandsynligvis ikke tage en livsændrende beslutning om at gifte sig med hende uden at mødes personligt mindst en gang. Dette er grunden til, at du før eller senere bliver nødt til at rejse til Polen for at tilbringe flere uforglemmelige dage, eller forhåbentlig uger, med din soulmate. Dette er de typiske udgifter til denne rejse:

 • Flybilletter. Afhængig af sæsonen såvel som de udgående og indgående byer kan en flyrejse til Polen og tilbage koste dig fra $ 800 til $ 1.500.
 • Indkvartering. Polen er ikke et særligt dyrt land, men du vil bo på et anstændigt sted, hvorfor dit hotelbudget i 2 uger kan variere fra $ 800 til $ 1.800.
 • Mad. Der er to typer madudgifter, du står over for: at købe mad til dig selv til næring og bruge penge på restauranter, når du går på en date med din brud. Alt i alt kan dit fødevarebudget være overalt mellem $ 600 og $ 1.200.
 • Transport. Uanset om du bor i kun en polsk by eller rejser rundt i Polen med din brud, har du brug for enten offentlig transport og taxaer eller en personlig bil, du kan leje. Dette er grunden til, at dine transportudgifter kan være fra $ 400 til $ 800.
 • Underholdning. Der er masser af dejlige steder at se i Polen gratis, men nogle af de mest interessante museer, parker, natklubber, gallerier, og andre underholdningssteder er kun tilgængelige på et betalt grundlag. Forvent at bruge omkring $ 600 på dem.

Seneste artikler

Ukrainske Kvinder, Russiske Kvinder Og Polske Kvinder: En Detaljeret Guide - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16385
Ukrainske Kvinder, Russiske Kvinder Og Polske Kvinder: En Detaljeret Guide
Læs artikel
21 11 15
Tip Til En Svensk Kone Finder - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16650
Tip Til En Svensk Kone Finder
Læs artikel
24 12 14
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online? - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16114
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online?
Læs artikel
25 18 15

Piger-profil, du kan finde Her

Sonya - foto
Sonya, 29
Beliggenhed: Moskva, Rusland
Beskæftigelse: Blogger
Børn: Ja
Om mig

Så vil du kalde mig personligt din drømmes pige. Jeg har utrolige færdigheder i at tackle spil, elske fiskeri og ikke gå i gang med at se fodbold og endda have en øl, der har din. Jeg er åben for hobbyer, og du kan opfordre til, at min personlige valgte en og har en høflig efterspørgsel efter alt det, som min mand prøver begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed er omtrent gensidig viden, og du kan værdsætte, hvis det bare er sex eller noget lignende, der er meget mere meningsfuldt. Mine personlige ambitioner er temmelig lige frem – Jeg vil tjekke havet, få din kæledyrshund, gå til alle disse regioner, oprette en ejendom, og du kan virkelig tid med glæde faktisk umiddelbart efter at have brugt min kære mand og børn.

Anastasiya - foto
Anastasiya, 32
Beliggenhed: Kyiv, Ukraine
Beskæftigelse: Modedesignerkonsulent
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig deres drømme. Jeg har en utrolig begivenhed under at spille spil, elske lystfiskeri, plus ikke gå i gang med at se sportsbegivenheder og også der har en øl med dig. Jeg er vidende om interesserne og trangen fra min valgte dig til og viser en høflig interesse for alt det, du til min fyr var begejstret for. Jeg tror, at en kærlighed betyder fælles indsigt og agtelse, hvad enten det kun er køn eller noget meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er temmelig lige frem – Jeg vil gerne gå til havet, få en hvalp, besøge alle disse steder, skabe ejendom, og du lever måske lykkeligt tidligere efter at have brugt min elskede mand og børn.

Katrina - foto
Katrina, 28
Beliggenhed: Krivoy Rog, Ukraine
Beskæftigelse: Makeup master
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du personligt kalder mig kvinden i dine drømme. Jeg har episke færdigheder indefra til at spille videospil, elsker fiskeri og ser ikke på rekreationer såvel som med en øl, der har din. Jeg er åben for velfærd og trang til min personlige valgte dig og viser et oprigtigt behov for, hvad du til min fyr faktisk brænder for. Jeg tror, at et forhold hovedsageligt handler om gensidige kendsgerninger og agtelse, det være sig bare samleje eller noget lignende meget mere vigtigt. Mine personlige drømme er enkle – Jeg ønsker at besøge vandet, bedømme din kæledyrshund, besøge disse steder, generere en ejendom, og du vil glæde dig over realtid tidligere straks efter at have brugt min dyrebare mand og børn.

Alena - foto
Alena, 27
Beliggenhed: Lviv, Ukraine
Beskæftigelse: stewardesse
Børn: Nej
Om mig

Chancerne er, at du vil kalde mig hende, du altid har ønsket. Jeg har episke færdigheder til at opleve spil, som lystfiskeri, plus ikke se sportsbegivenheder, og som også har en alkohol med din. Jeg er vidende om din lidenskab, og du vil trang fra min personlige pluk til og have en høflig interesse i, hvad du bestemt til min dreng brænder for. Jeg tror, at en kærlighed handler om gensidig forståelse, og du kan se, om det kun er sex eller noget lignende på den måde mere meningsfuldt. Mine personlige ønsker er enkle – Jeg vil gå til havet, score din kæledyrshund, gå til alle disse steder, lave ejendom, og leve glædeligt faktisk lige efter med min dyrebare partner og børn.

5 mandlige kvaliteter Polske postordrevinger anser det for at være essentielle

Vil du vide, hvilken slags mand der har den bedste chance for at vinde en polsk kvinde? Dette er de 3 bedste mænds træk, der Polske hotties anser det for at være meget vigtigt.

Moderne udsigt. Polske kvinder til ægteskab har en masse traditionel tro, men de er generelt meget moderne. De tror på lige rettigheder, kvindelig empowerment og fair behandling for alle og ønsker at se de samme ideer fra mænd.
Evne til at holde sig til dine ord. Intet kan skuffe en polsk brud hurtigere end en mand, der lovede og derefter glemte det. Når du ikke er sikker på, om du kan gøre som du lovede, er det bedst ikke at love noget overhovedet.
Absolut ærlighed. Polske brude er den type kvinder, der aldrig med vilje vil være mystiske eller forsøge at holde hemmeligheder fra deres mænd, og de vil se den samme åbenhed fra dig — på den måde, dit forhold bliver stærkere.

Aktive udsigter. Det er vigtigt for polske piger at være på samme side med deres romantiske partnere, når det kommer til at få mest muligt ud af livet. En polsk kvinde er en, der altid leder efter en ny spændende oplevelse, som hun derefter vil blive til en elsket hukommelse. Hun vil møde nogen, der vil være klar til at dele denne oplevelse med hende i stedet for at gøre hende til en homebody, hvis interesser drejer sig om husarbejde og familie.
Stærke familieværdier. En moderne polsk brud kan være den mest karriereorienterede kvinde med forskellige hobbyer og stramme venskaber, men ingen af disse ting vil nogensinde betyder så meget for hende som familie. Selv når hun stadig er single, forestiller hun sig allerede sin fremtidige familie og ved nøjagtigt, hvad hun vil i livet. Polsk postordrebrude er bestemt på udkig efter nogen, der har lignende synspunkter på familien og ikke vil tillade distraktioner at stoppe ham på vej til at nå sit mål.

Top 5 ting, du ikke vidste om polske kvinder til ægteskab

At opbygge et forhold til en polsk kone er en spændende oplevelse, fordi lokale damer, ligesom Ukrainske brude, er fordomsfri og let at kommunikere med. Du vil ikke møde nogen kritiske vanskeligheder, der kan hindre dine chancer for at være sammen, fordi damer fra disse lande ved, hvordan man finder et fælles sprog med nogen. Og for at få polske hustruer til at se endnu mere attraktive ud i dine øjne, er dette nogle tal værd at påpege:

 1. Den gennemsnitlige ægteskabsalder for polske postordrevirer er 27 år gammel. Polsk postordrebrude ønsker ikke at skynde sig ind i forhold og forpligtelser, fordi de foretrækker at finde ud af deres karriere og blive økonomisk stabile, før de tager ansvar for børn. En sådan sund tilgang til opbygning af familier resulterer i lave skilsmissesatser i landet.
 2. De fleste polske kvinder føder i en alder af 30 – 34. I form af at få børn ligner polske hustruer amerikanske kvinder. Selvom nogle damer er klar til at få børn i en yngre alder, foretrækker de fleste af dem stadig at være modne nok til at opdrage deres børn godt og ikke tage hensynsløse beslutninger.
 3. Skilsmissesatsen i Polen handler om 1,3 pr. 1000 mennesker, hvilket betyder, at lokale kvinder har stabile forhold til deres mænd. Polen har en af de laveste skilsmissesatser i Østeuropa. Årsagerne hertil er deres traditionelle værdier, seriøs tilgang til opbygning af en familie og religiøs tro.
 4. De fleste polske postordrevinger foretrækker at have en til to børn. Selvom dette er et gennemsnitligt antal, fordi der er mange familier med 2 + børn, foretrækker polske hustruer ofte at stoppe ved 2 børn. Alligevel kan dette diskuteres, og hvis begge partnere er klar til at få en større familie, kan de let gøre dette.
 5. Mere end 13,5 tusind blandede ægteskaber registreres hvert år i Polen, hvilket betyder, at polske brude er åbne for forhold til udlændinge. En polsk postordre kone har ikke noget imod at opbygge et forhold til en fremmed mand, fordi det er almindeligt i hendes land.

Internationalt ægteskab med polske brude: hvordan man får det rigtigt

Hvis du aldrig har mødt en polsk kvinde i dit liv før, kan du sandsynligvis forestille dig dem at være meget forskellige fra Europæiske brude når det kommer til forhold og ægteskab. Du vil dog snart opdage, at polske postordrebrude har mere til fælles med dig, end du tror, men disse 5 tip hjælper dig med at få en endnu bedre datingoplevelse med en Polen-brud.

 • Find en frisk måde at henvende sig til kvinderne på. Smukke polske kvinder har typisk en vis datingoplevelse, når de er klar til at gifte sig, hvorfor de sandsynligvis har hørt hver pickup-linje, der findes. Prøv noget nyt og ikke uaktuelt!
 • Vælg afslappede, sjove datoer. For en gennemsnitlig polsk postordrebrude, en dato i parken, en kaffebar, eller på et andet sted, hvor du kan tale og få nogle nye oplevelser sammen, er langt mere at foretrække end en elegant dato i en avanceret indstilling.
 • Brug enhver lejlighed til at lære hinanden at kende. Fra to forskellige dele af verden og forskellige kulturer har du og dine polske brude meget at indhente, og den bedste måde at gøre det på er gennem utallige samtaler, både online og personligt.
 • Ledsager hende på vej hjem. En af måderne, du kan demonstrere din fordel i forhold til lokale fyre på, er, når datoen er forbi. Polske mænd sørger ikke altid for, at deres damer kommer sikkert hjem efter datoen, og det er noget, du bestemt skal gøre for din polske kvinde.
 • Giv hende al den frihed, hun har brug for. Polsk postordrebrude er ikke besat af tanken om at være i et forhold, og de værdsætter deres frihed meget. At forsøge at forhindre din kvinde i at gå ud med sine venner eller gøre det, hun kan lide, vil altid slå tilbage.

FAQ

Er det muligt at købe en brud fra Polen?

Nej, det er det ikke, mest fordi det er ulovligt og også fremmer tvivlsom moral. Når du ser nogen nævne en mulighed for at bestille en brud online fra ethvert fremmed land, inklusive Polen, hvad de mener er en mulighed for at møde polsk postordrebrude online og muligvis gifte sig med en af dem.

Hvor meget koster det at finde postordrebrude fra Polen?

Dit samlede budget vil bestå af flere poster: et betalt postordrebrude webstedsmedlemskab, ekstra online datingfunktioner, gaver og blomster og endelig, visum og rejseudgifter, når det er tid til at besøge din polske pige. Du kan forvente at bruge mellem $ 3.000 og $ 15.000 samlet.

Hvornår ønsker polske kvinder typisk at gifte sig?

Da vesteuropæiske kvinder normalt gifter sig efter 30 og slaviske brude, der binder knuden i deres tidlige til midten af tyverne, er polske piger et sted imellem. Alderen 25 til 30 anses for at være den bedste til ægteskab i Polen, men du kan også møde brude, der er yngre eller ældre end det.

Hvad er den juridiske side ved ægteskab med en polsk brud?

Processen med at gifte sig med en fremmed kvinde — i dette tilfælde er en polsk brud — temmelig ligetil. Når du ønsker at blive officielt gift, skal du ansøge om et K-1-visum. Med dette visum vil din polske kone være i stand til at komme ind i USA og gifte sig med dig lovligt.

Vil polske postordrevinger have store familier?

Polske folk plejede at have meget store familier, men situationen har ændret sig gennem årene. Moderne udenlandske postordrebrude fra Polen mener, at to eller tre børn er det ideelle nummer for en lykkelig familie, så de vil næppe insistere på at have mere.

Nederste linje

Uanset om du har ønsket at finde en kone fra Polen i lang tid eller lige nu får denne idé, er der en perfekt løsning til dig. Polske brude er utroligt lette at gifte sig med, lav fremragende hustruer og mødre, og det bedste er, at du ikke behøver at hoppe over nogen hindringer for at få en polsk brud. Din livsændrende rejse kan begynde i dag!

Forfatter til projektet

Caroline Criado Perez
Da jeg var teenager, var jeg ikke interesseret i dette. I Oxford opdagede jeg denne sti for mig selv. Og nu er mit mål at skabe så meget plads som muligt for kvinder og omfattende diskussioner
Sociale links
Author - Caroline Criado Perez
Del os på sociale
Sociale links