Thai Brude
Tilknyttet ansvarsfraskrivelse

WorldBrides.org giver ærlige anmeldelser af datingwebsteder og internationale datingguider for at hjælpe brugerne med at tage informerede beslutninger. Mens nogle links på vores side muligvis kan tjene en provision, påvirker dette ikke indholdet eller rækkefølgen af ​​vores anmeldelser. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at gennemgå hvert datingwebsted, så vi anbefaler også at kontrollere andre gennemgangswebsteder.

Thai Brude: Få Svar På Dine Spørgsmål Om Thai Kvinder Til ægteskab

Thailand er en af de mest efterspurgte rejsedestinationer i Asien, og der er utallige grunde til det. For enlige vestlige mænd er Thailand imidlertid kendt som fødestedet for smukke, loyale og hele verden fabelagtige kvinder. Den gode nyhed er, at der er tusinder af thailandske brude, der bare er glade for at møde dig, som du er for at lære dem at kende, og her er den eneste guide til Thai postordrebrude, du har brug for.
Thai Brude - foto 1
1940
Glade par i dag
Thai Brude - foto 2
35mln
Kvindelig befolkning
Thai Brude - foto 3
95k
Verificerede profiler
Thai Brude - foto 4
3480
Damer registreret i dag
Dr. Henry Cloud
Oppdatert: 10 apr 2023
1190 Synspunkter

Top kvinder at møde

UkraineBrides4U
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
Top offer - UkraineBrides4U - photo
2700 Piger online
78% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE UKRAINISKE BRIDER

Oplev din ideelle kamp: Mød top-klassificerede ukrainske brude i dag

Læs mere
BravoDate
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
Top offer - BravoDate - photo
1542 Piger online
80% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE SLAVISKE BRIDER

Find din ideelle partner med de bedste slaviske brude, der er tilgængelige i dag

Læs mere
AsianMelodies
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
Top offer - AsianMelodies - photo
2746 Piger online
75% Svarprocent
9.5 Bedømmelse
BEDSTE asiatiske brude

Oplev de bedste asiatiske brude: Eksotisk skønhed og charme venter dig

Læs mere
Orchid Romance
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
Top offer - Orchid Romance - photo
2282 Piger online
75% Svarprocent
9.4 Bedømmelse
BEST Russian Brides

Oplev din ideelle partner i dag med Russian Brides

Læs mere
La-Date
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
Top offer - La-Date - photo
2229 Piger online
79% Svarprocent
9.6 Bedømmelse
BEDSTE LATINA BRIDES

Oplev din ideelle partner: Mød de øverste Latina-brude

Læs mere

Disse enlige kvinder ønsker ikke at blive alene her

Hvad gør en thailandsk brud så hård at modstå

Der er utallige ting at elske ved thailandske piger, og her er top 3.

 • Thai kvinder ser pragtfulde ud. Thai damer har en honninghudfarve, sort skinnende hår og petite, men alligevel subtilt krumme kroppe. Deres sarte asiatiske funktioner får dem let til at skille sig ud fra resten og forblive næsten de samme, selv når kvinden bliver ældre.
 • Thai brude ved hvad der virkelig betyder noget i livet. Når en thailandske kvinde har en mand og børn, hun elsker, betyder andre ting ikke så meget for hende. En dame fra Thailand foretrækker altid at tilbringe tid med sine kære over at shoppe eller hænge ud med bekendte.
 • Brude fra Thailand sætter pris på deres partnere. Uanset hvor længe du har været sammen med en thailandsk kvinde, har du altid lyst til at hun værdsætter dig for den du virkelig er og ikke prøver at ændre dig. Hun lægger også mærke til alt hvad du gør for hende og er taknemmelig for enhver lille ting.
 • En thailandske postordrebrude ønsker at gifte sig med en udlænding. Når du søger en kvinde fra et andet land, skal du forstå, at der kan være mange problemer med at tage din brud fra hendes familie og kultur og bringe hende til det sted, du bor. Med Thai postordrebrude er det ikke et problem! Disse skønheder søger en chance for at starte et nyt liv med en amerikansk fyr, og postordrebrude websteder hjælper dem med at opnå det hurtigt og nemt!
 • Det er ikke svært at kommunikere med en thailandsk pige. Kvinder fra dette land er omgængelige, kommunikative og kender engelsk godt nok til at have tankevækkende og interessante samtaler med udenlandske fyre. Hver eneste fase i dit forhold til en thailandsk brud vil være sjovt, underholdende og unikt!

thai-brude

Thai kvinde og amerikansk mand: Har et sådant forhold en fremtid?

At opbygge seriøse forhold online kan være vanskeligt af mange grunde. Manglende erfaring, ingen fysisk tilstedeværelse og kulturelle forskelle kan forårsage en masse problemer for mennesker, der ønsker at finde ægte kærlighed og lykke online. Heldigvis er det ikke tilfældet med varme thailandske brude. En af de bedste ting ved at søge en thailandsk postordre kone er, at du ikke får problemer, når du går ud med hende! Hun er rolig, men sjov, aktiv, men tålmodig, kommunikativ, men forbeholdt. Og fordi udenlandske forhold er så populære i Thailand, vil du ikke møde mange kulturelle forskelle, fordi de fleste thailandske brude ved, hvad de kan forvente af et forhold til en amerikaner!

Interkulturel kommunikation er stor af mange grunde. For det første har to individer fra forskellige kulturer bedre chancer for at løse nogle mindre problemer. Da de har forskellige tilgange til at løse dem i deres oprindelige kulturer, vil det ikke være vanskeligt for dem at finde en ordentlig løsning fra forskellige kilder. Når mennesker er forelsket, kombinerer de altid kun de bedste ting fra deres kulturer, og jo mere forskelligartet deres baggrund er, jo mere positive træk vil deres forening give.

Det er også vigtigt at bemærke, at thailandske kvinder er temmelig vestlige orienterede, hvilket altid er en fordel, når de søger en udenlandsk dato. Du behøver ikke at tackle sprogbarrierer, hvilket er et stort problem, når du går ud på en asiatisk kvinde online. Desuden ved thailandske piger, hvad de kan forvente og kræve af en amerikansk mand, så der vil ikke være nogen fejlkommunikation og misforståelser.

Hvorfor søger postordre thailandske brude udenlandske mænd online?

Nu hvor vi har dækket et par af de vigtigste kvaliteter, som de fleste thailandske brude ønsker at finde hos deres partnere, det er tid til at nævne et par ord om, hvorfor disse piger leder efter fyre fra andre lande. Mens hver eneste brud måske har sin egen grund til at blive en postordrebrude, er der et par ting, der tilskynder så mange thailandske damer til at lede efter en amerikansk mand. Lad os se nærmere på disse grunde:

 1. Ønske om at få et bedre liv. Mange kvinder ved, at det er bedre at bo i USA end at bo i Thailand.
 2. Mangel på anstændige mænd. Mange unge thailandske brude ved, at der er mange enlige amerikanere, der har stærke familieværdier og søger seriøse forhold. Disse piger kan ikke finde de fyre, de ønsker i Thailand, så de ser efter dem online.
 3. Eventyr. Mange unge kvinder fra Thailand ser et forhold til en udlænding som et stort eventyr. Lad dog ikke denne grund narre dig. Mens det er eventyrligt for en Thailand postordrebrude at blive gift med en udlænding, er hun meget pragmatisk i en sådan beslutning!

Thai postordrebrude popularitet er enestående. I 2020 var der mere end 340 postordrevinger fra Thailand der med succes kom til USA efter at have modtaget et K-1-visum. Og du kan forestille dig, hvor mange piger, der blev gift uden for De Forenede Stater og fandt ægte kærlighed til en udlænding, der bor i et andet vestligt land.

En sådan popularitet af online dating er ubesværet at forklare. Hele processen med at finde en mand til en thailandsk postordre kone er enkel, hurtig, sikker og praktisk. Alt hvad en brud skal gøre er at tilmelde sig thailandske datingsider, oprette en tiltalende profilside og vente på, at enlige fyre nærmer sig hende. Hvad der gør denne proces endnu mere fordelagtig for piger er, at de fleste platforme med thailandske postordrevirer ikke opkræver kvinder! Det er rigtigt, hvis en pige ønsker at finde en mand, behøver hun ikke betale for noget, hvilket altid er godt. Ved hjælp af et postordrebrude websted behøver man ikke at gå nogen steder, bruge en masse tid og penge og være mindre effektive end man ville online.

Vær den første til at finde smuk brud herfra

Tokio, Japan
Nej
Tokio, Japan
Ja
Choi, 26
Online
Wuhan, Kina
NEJ
Los Angeles, USA
Nej
Osaka, Japan
Ja
Katy, 24
Online
Madrid, Spanien
Nej

Hvilke mænds egenskaber ønsker thailandske kvinder at se?

Når en thailandske dame leder efter en afslappet kæreste eller en venlig figur i sit liv, kan hun være opmærksom på ting som udseende, aktiv livsstil eller sociale færdigheder. Men når en Thai enlig kvinde er fast besluttet på at gifte sig, hun søger efter forskellige kvaliteter hos mænd:

 • Venlighed. I slutningen af dagen skal du være venlig mod alle, du møder. Det siger sig selv, at du vil være venlig mod din brud, men hvis hun er vidne til, at du er uhøflig overfor en tjener uden grund eller et andet tilfælde, hvor du er uvenlig, du vil se langt mindre attraktiv ud for hende.
 • Ønske om at hjælpe. En thailandsk brud ønsker at gifte sig med en mand, der betragter hende som hans højeste prioritet. Det inkluderer også at være opmærksom på hendes behov og tilbyde hjælp, når hun beder om det. Og nogle gange skal du tilbyde hjælp, selv når din brud ikke siger noget.
 • Kærlighed til børn. En familie uden børn vil aldrig føle sig komplet til en kvinde fra Thailand. Dit ønske om at få børn skal også være stærkt og skal komme fra en ægte kærlighed til børn, ikke nogen anden grund.

Populære stereotyper om Thai postordrebrude

Piger fra Thailand opsøges aktivt af vestlige mænd, men nogle af disse forhold fungerer ikke altid, og det fører til, at mænd spreder myter om thailandske damer. Her er nogle af de mest almindelige.

 • Thai brude er underdanige. Mænd siger altid, at kvinder fra Thailand vil udholde enhver negativ behandling bare for at holde deres mænd tilfredse og ikke for at miste deres nyvundne liv. I virkeligheden vil en thailandske dame altid være i stand til at passe for sig selv.
 • Thai postordrebrude vil have en masse børn. I Thailand var familier tidligere ret store, men situationen har ændret sig i de sidste flere årtier. Lige nu foretrækker thailandske kvinder ikke mere end tre børn og giver mere kærlighed og ressourcer til hvert barn.
 • Thai brude er materialistiske. De fleste thailandske damer ser sig selv som hjemmeværende efter at have giftet sig, så de har bestemt brug for, at deres mænd skal være noget økonomisk komfortable. En thailandske brud vil dog ikke dømme dig efter din økonomiske status eller dit job.

Hvor kan du finde din ideelle brud fra Thailand?

En af fordelene ved at bo i det 21. århundrede er, at du nu kan møde din thailandske soulmate uden engang at forlade dit hjem. Når en enkelt thailandske dame ønsker at møde en vestlig mand for et seriøst forhold eller ægteskab, går hun til et af de populære internationale datingsider, og det er præcis, hvad du skal bruge, hvis du vil find en varm thailandsk kvinde.
Hvis du leder efter en smuk thailandsk brud, er du heldig, fordi disse piger er meget ivrige efter at gifte sig med udlændinge! I dette afsnit vil vi understrege to af de mest effektive måder at kigge efter og gifte sig med thailandske kvinder: online og offline. Selvom begge disse tilgange er levedygtige og effektive, mener vi, at det er enklere at finde en thailandsk brud online end at tage til Thailand og møde thailandske brude i det virkelige liv. Efter at have læst dette afsnit, vil du dog være i stand til at gøre dig opmærksom!

thai-brude-online

Hvordan møder man Thailand-brude offline?

Når det kommer til dating i det virkelige liv, kan du vælge mellem to muligheder. Først kan du prøve at lede efter en thailandsk brud i byen, hvor du bor. Der bor omkring 300.000 thailandske mennesker i USA, og mere end 60% af dem er kvinder, så du har cirka 180.000 potentielle thailandske hustruer. Der er ingen mening i at benægte, at det kan være udfordrende at finde og gifte sig med en Thailand-brud i USA. Men hvis du er dedikeret nok, kan du finde et par piger. Problemet er, at du ikke kan se efter en perfekt person, fordi du vil være begrænset med antallet af piger, der bor i din by eller endda i USA generelt.

Den anden mulighed er at tage til Thailand og kigge efter smukke thailandske hustruer der. Dette er en mere levedygtig mulighed, selvom det er meget dyrt og kan tage meget tid. Du skal dog forstå, at du kun kan finde en thailandsk kone der, hvis dine intentioner er alvorlige. Den største misforståelse, som de fleste udlændinge har, når de kommer til Thailand, er, at thailandske kvinder er meget lette og ville være sammen med nogen fra et andet land. En anstændig thailandsk dame bliver kun en mands kæreste, hvis hun er sikker på, at han vil gifte sig med hende. Hvis du ikke ønsker ægteskabsforpligtelse, får du ikke succes i Thailand.

Da du leder efter en thailandsk brud, er dine intentioner alvorlige, men det kan stadig være ret vanskeligt at finde en passende kvinde, der vil gifte sig med en udlænding. Gå ikke på klubber eller pubber, fordi pæne piger normalt ikke går på klub eller fester. Bangkok kan tilbyde dig en masse muligheder, hvis dine intentioner ikke er så alvorlige, men de fleste thailandske singler er temmelig genert, og det kan være meget vanskeligt at finde en gå ned ad gaderne. Sammenfattende er her fordele og ulemper ved at lede efter en thailandsk kone offline:

Fordele

 • Du kan se hende i det virkelige liv
 • Du kan gifte dig med det samme
 • Du kan møde hendes forældre

Ulemper

 • Det er kompliceret at finde en kvinde
 • Det kan tage meget tid
 • Det vil tage en masse penge, hvis det tager meget tid

Derfor mener vi, at online-datering er den bedste mulighed for at finde en thailandske postordrebrude!

Seneste artikler

Tip Til En Svensk Kone Finder - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16701
Tip Til En Svensk Kone Finder
Læs artikel
24 12 14
Postordrebrude Svindel – Vigtig Info, Som Enhver Dating-søger Skal Kende - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 15607
Postordrebrude Svindel – Vigtig Info, Som Enhver Dating-søger Skal Kende
Læs artikel
11 23 9
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online? - photo
Posted on 10.04.2023
Synspunkter 16167
Hvordan Mødes Asiatiske Kvinder Online?
Læs artikel
25 18 15

Vær den, der finder den hotteste pige-profil Her

Donna - foto
Donna, 23
Beliggenhed: Los Angeles, USA
Beskæftigelse: WEB-model
Børn: Nej
Om mig

Du vil næppe få fat i mig personligt til en pub sent om aftenen. I dag hviler jeg mellem arkene og nyder de bedste sitcoms. Jeg er en rigtig cinephile, der har set snesevis og måske hundreder af film, samling og forskellige tv-shows. Jeg har virkelig ikke særlig høje mennesker, unødvendige møder og doven snak. Jeg finder dybere forbindelse, der har en pålidelig person. Vi har mange slægtninge, og du vil kunne lide disse med mit personlige kardiovaskulære system. Imidlertid ønsker min personlige sjæl, der føles en anden tid, den fysiske og psykologiske interesse, du helt sikkert opfordrer besøgende til at begynde en gavnlig ven, og du vil skabe.

Leann - foto
Leann, 23
Beliggenhed: San Diego, USA
Beskæftigelse: Studerende
Børn: Nej
Om mig

Du vil næppe opdage mig personligt i en bar sent på aftenen. Straks ligger jeg mellem arkene og ser de bedste sitcoms. Jeg er en ægte cinephile, der har set snesevis og muligvis et stort udvalg af video, show samt andre tv-shows. Jeg kan ikke lide for eksempel støjende aktiviteter, unødvendige konferencer og doven snak. Jeg finder bedre forbindelser med en troværdig. Jeg har flere familier, og du kan måske elske dem alle af hele mit hjerte. Men min personlige ånd ønsker, at man skal føle sig et stykke tid yderligere, en til fysisk, og du kan mental appel, der beder folk om at begynde et stort familiemedlem, og du kan formere.

Choi - foto
Choi, 26
Beliggenhed: Wuhan, Kina
Beskæftigelse: Musik DJ
Børn: NEJ
Om mig

Du vælger næppe mig inde på en pub sent om aftenen. Lige nu ligger vi mellem arkene og nyder mine yndlings sitcoms. Jeg er en rigtig cinephile, der har set snesevis og måske adskillige video-, show- og forskellige shows. Jeg kan virkelig ikke lide høje aktiviteter, unødvendige møder, og du vil doble snak. Vi finder bedre forbindelse med pålidelig nogen. Jeg har mange familier, og du kan godt lide dem med hvert mit center. Min personlige ånd ønsker dog, at du bestemt skal være lidt mere kærlighed, du til faktisk, og du kan følelsesmæssig tiltrækning dig til at tilskynde enkeltpersoner til at begynde et godt familiemedlem, og du kan oprette.

Minami - foto
Minami, 27
Beliggenhed: Tokio, Japan
Beskæftigelse: Rejseblogger
Børn: Nej
Om mig

Du vil næppe kigge efter mig personligt inde i en klub sent på aftenen. Straks sidder jeg under sex og ser de bedste sitcoms. Jeg er en ægte cinephile, der har set snesevis og måske utallige film, show og andre shows. Jeg kan virkelig ikke lide høje mennesker, unødvendige konferencer, og du kan dovne snak. Vi søger efter højere foreninger, der har pålidelige personer. Jeg har mange familiemedlemmer, og du vil kunne lide disse af hvert mit hjerte. Min sjæl ønsker dog, at du får lidt tid til forskellige andre kærligheder, du til faktisk, og du kan følelsesmæssig tiltrækning en for at bede besøgende om at starte et effektivt husstand, og du vil skabe.

Hvordan møder man Thailand-brude online?

Der er tusinder af Thailand postordrebrude til salg, der venter på dig på online datingplatforme. Og alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig og begynde at lede efter den perfekte kvinde i dit liv. I dette afsnit viser vi dig, hvordan du finder en kone fra Thailand i et par enkle trin:

 • Vælg en ordentlig online dating platform. Et postordrebrude websted kan hjælpe dig med at møde hundreder af piger med alvorlige intentioner om at starte en familie med en udlænding. Disse platforme er normalt meget brugervenlige og kan tilbyde dig alt hvad du har brug for.
 • Opret en konto. For at bruge en postordrebrude eller et datingwebsted skal du have en konto. Det meste af tiden kan du udfylde alt på få minutter og begynde at bruge din platform med det samme. Nogle gange kan det dog tage et stykke tid at få din konto verificeret.
 • Udfyld en profil. Det er vigtigt at udfylde din profilside lige efter registrering. En korrekt udfyldt profilside vil være mere succesrig med thailandske kvinder online! Og glem ikke at uploade et foto!
 • Lær, hvilke værktøjer der er tilgængelige på dit websted. For at møde thailandske brude online, skal du vide, hvilke værktøjer du kan bruge til at maksimere dine chancer for succes! Se på søgemuligheder, kommunikationsfunktioner og avancerede værktøjer for korrekt at forstå, hvilken tilgang du skal vælge for at søge en thailandsk kone online.
 • Vær aktiv og begynd at lede efter en thailandsk brud. Brug alt hvad du har brug for. Du kan chatte med flere piger på samme tid for at maksimere dine chancer for at finde en perfekt kone. Vent ikke på, at piger begynder at skrive til dig. Normalt er Thailand postordrebrude temmelig genert, så du skal være den, der skriver til dem først!
 • Selvom det kan virke udfordrende at møde thailandske brude online, er det ikke! Hele processen med at lede efter en kvinde til ægteskab fra dette land er ligetil takket være datingplatforme. Du behøver ikke at vide, hvordan et websted fungerer — alt hvad du skal gøre er at nyde din tid med smukke thailandske brude. Piger fra dette land er kommunikative, venlige og charmerende.

Lad os opsummere fordele og ulemper ved at søge en thailandsk brud online.

Fordele

 • Effektiv, enkel og populær
 • Koster ikke mange penge
 • Tager ikke meget tid
 • Du kan definere en perfekt kone til dig og kun kigge efter hende

Ulemper

 • Manglende fysisk kontakt
 • Du skal vide, hvilken slags kone du vil finde

thai- postordrebrude

Thai brudomkostninger: Er det for dyrt?

En af fordelene ved online-kommunikation er, at det ikke er dyrt sammenlignet med dating i det virkelige liv. Du skal dog stadig betale for kommunikation. Det meste af tiden, når du leder efter en thailandske postordrebrude, behøver du ikke betale mere end $ 100 pr. Måned. Stadig vil vi gerne tilbyde dig en chance for at tjekke en gennemsnitlig thailandske brudekostning, som du kan forvente af de fleste datingsider med thailandske postordrevinger.

 • Online dating. Dette er den billigste del af at gifte sig med en thailandsk pige. Afhængigt af webstedet kan du forvente at bruge omkring $ 40- $ 80 pr. Måned på kommunikation og omkring $ 50 på ekstra udgifter som gaver, blomster osv.
 • Flyver til Thailand. Mens postordrebrude -sider tilbyder fremragende kommunikation, vil du møde din pige i det virkelige liv, hvis du har alvorlige intentioner. En envejsbillet til Bangkok er $ 1.200- $ 1.500, hvilket er ret dyrt. Så det er meget tilrådeligt at have så meget online kommunikation som muligt, før du tager et så alvorligt og dyrt skridt.
 • K-1 visum. Hvis du vil gifte dig med din kvinde i USA, bliver din kommende kone nødt til at få et K-1-visum, et dokument, der giver udenlandske borgere mulighed for at komme ind i landet for at gifte sig med en amerikansk statsborger. Omkostningerne ved dette dokument er ca. $ 1.000.

Sådan gifter du dig med en thailandsk brud: 5 tip, der hjælper

At gifte sig med kvinder fra Thailand er den nemmeste ting i verden, når du har disse 5 tip til at hjælpe dig.

 1. Bevis at du ikke er som andre mænd — vis din omsorgsfulde side og vær ikke alt for maskulin.
 2. Brug enhver chance for at imponere hende, og ikke kun med materielle ting, men også med din holdning og ideer.
 3. Vær en absolut herre — risikable vittigheder og sprog er ude af spørgsmålet, og du skal være på din bedste opførsel.
 4. Vis, at du er en god lytter: der er få ting, thailandske piger elsker mere end mænd, der faktisk lytter til de ting, de siger.
 5. Lad hende vide, at du ser en fremtid med hende — tale om den familie, du har, og hvor glad du vil være sammen.

Thai bryllupstraditioner

Et thailandsk bryllup kan være meget traditionelt og kulturelt, hvilket gør det spændende og sjovt. Inden bryllupsdagen ankommer, afholdes en buddhistisk ceremoni, hvor parret betaler deres respekt for deres brudefader. Dog kan du finde en brud, der drømmer om et typisk amerikansk bryllup uden traditionel og kulturel bagage fra Thailand, især hvis du gifter dig i USA.

Der er en interessant tradition, som mange thailandske piger vil se. Det kaldes en ‘Dørceremoni’ og dybest set nærmer en brudgom sig sin brud, og hver gang han åbner og passerer gennem en dør, er han nødt til at give en gave til sin soulmate.

FAQ

Hvorfor vil thailandske brude gifte sig med udenlandske mænd?

Ægteskab med en fremmed mand er en attraktiv idé for kvinder i Thailand af to grunde: deres kærlighed til vestlige fyre og deres ønske om at starte et nyt liv på et mere behageligt sted med deres drømmemand.

Er thailandske piger simpelthen desperate efter at flytte til udlandet?

Der er ikke noget, der argumenterer for, at thailandske kvinder drages til muligheden for at flytte til udlandet, men de er ikke besat af denne idé og ser bestemt ikke ægteskab med en vestlig mand som den eneste måde at få det til at ske.

Vil der være en sprogbarriere med thailandske brude?

Selv hvis du ikke kender Thai, har du ikke et problem med kommunikation, når du gifter dig med thailandske damer. De fleste af dem kender engelsk på et talende niveau, og dem, der specifikt ønsker at gifte sig med vestlige fyre, lærer engelsk endnu mere omhyggeligt.

Foretrækker thailandske kvinder at gifte sig tidligt?

Ja, thailandske piger sammen med de fleste andre Asiatiske brude, har en tendens til at slå sig ned tidligere end deres europæiske og amerikanske kolleger. Dette er grunden til, at de fleste postordrebrude Thailand-skønheder, du møder online, vil være under 30 år.

Er ægteskaber med Thai postordrebrude lovlige?

Ja, du kan gifte dig med en kvinde fra Thailand absolut lovligt på én betingelse: Du har mødt personligt mindst en gang. Hvis dit forhold passer til dette kriterium, kan du ansøge om et K-1-visum til din brud og hjælpe hende med at flytte til USA lovligt.

For at opsummere

Uanset om du aldrig har mødt en thailandsk kvinde personligt og blot drages til de typiske træk ved disse kvinder, eller du har haft din retmæssige andel af den romantiske oplevelse med thailandske piger som besøgende i deres hjemland og leder nu efter noget mere stabilt, en thailandske postordrebrud er nøjagtigt den, du har brug for. Disse kvinder er parate til at elske dig uselvisk indtil tidenes slutning, og alt hvad det tager fra dig er at tilmelde dig en populær datingtjeneste og find din perfekte postordrebrude.

Forfatter til projektet

Dr. Henry Cloud
Alle grænser er kun i vores hoved. Men for at et forhold virkelig skal få succes, er du nødt til at tjene tillid. Dette gælder for ethvert forhold - romantisk, venligt arbejde. Og det er hvad jeg hjælper med, hvad mine bøger og konsultationer handler om. Ved at finde harmoni i dig selv kan du nå dine mål meget hurtigere.
Sociale links
Author - Dr. Henry Cloud
Del os på sociale
Sociale links